Православие България • Виж темата - Идея

Православие България

православен форум: религия, вяра, философия, култура, богословие и практика

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Идея
МнениеПубликувано на: 08 Дек 2009, 22:38 
Потребител
Аватар

kassie написа:
На мен ми се искаше някой да е видял с очите си болната жена и обстановката.

И на мен ми се искаше, но не се получи. Все някакви препятствия изникваха - живеят до хора които им правели проблеми заради честите визити на доктори и всякакви други. А много е възможно и там да е една тясна килийка и хората да им е неудобно. Не вярвам да се укриват в панелен палат със заграбените от дарители средства :).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Дек 2009, 22:43 
Потребител
Аватар

Пък ако искате всички да направим като Кейси ? Каквото съберем - на Пламен, пък той да се оправя :).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Дек 2009, 22:58 
Модератор
Аватар

Васко, благодаря ти, че се потруди. Искам да споделя, че когато миналата седмица умувахме за Ивайло в ума ми буквално нахлуваха натрапчиви мисли за възможна измама. Васко сподели същото. После се усетих, че Бог никога не действа по този начин и това са демони, които ми "пееха" долби - стерео за измами, мошеници и криминални хроники. Помолих се по въпроса и се успокоих.

Напълно се доверявам на преценката на Васко, както и на Пламен. По въпроса за дарението ми, ще пиша на Васко на лични.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2009, 00:31 
Потребител
Аватар

Тигър написа:
Искам да споделя, че когато миналата седмица умувахме за Ивайло в ума ми буквално нахлуваха натрапчиви мисли за възможна измама.

С Тигър доста се поровихме в търсене на компромати из нета, но без особен резултат ::o . Единствените следи от Ивайло са резултатите от няколко изпита за кандидатстване за работа. За съжаление неуспешни.
Апел за помощ е публикувал само тук. Това цялото нещо ако е измама, трябва да им е отнело месеци за подготовка - създаване на фалшиви идентичности, подробно проучване на православния светоглед с цел заблуда на дарителите, актьорско майсторство от висока класа, фалшификация на епикризи, дипломи и т.н. Абсурдно ми звучи и не мисля че е възможно.

Цитат:
Напълно се доверявам на преценката на Васко, както и на Пламен.

Ох, голям товар ми е това. Дето вика Пламен, то аз не си вярвам... Явно наистина не е лесно да си дарител ...
...
Приятно и богоугодно е да правим добри неща заедно и в съгласие :thumbup: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2009, 12:00 
Потребител

Който не го е гледал може да го гледа на сайта на pravoslavie.bg, филма на бтв за най-старя свещеник в България от с. Хвойна. Там той разказа притча за това как дяволът решил да се поправи и изнесъл на пазара да продава всички инструменти, с които вредил на хората. Имало един инструмент, който бил най - изхабен, но с най - висока цена.
Е, приятели инструментът бил най - изхабен, защото дяволът го използвал най - често и имал най-голям успех, за това и бил най - скъп.Това било СЪМНЕНИЕТО.

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Заглавие: Епикризи
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2009, 13:50 
Администратор
Аватар

Слагам линк към медицински документи (епикризи) на Ивайло Семков и майка му Клавдия:

можете да ги свалите като архивиран файл от този линк

поздрав
п.с.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2009, 17:57 
Потребител
Аватар

Разгледах и прочетох всички приложени документи и нямам основания да се съмнявам в истинността на данните, които за мен сочат, че Ивайло и майка му наистина здраво са го загазили и се нуждаят от подкрепа.

Поздрави, Dadi

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Дек 2009, 00:08 
Потребител
Аватар

Благодаря от името на Ивайло и Клавдия на всички дарители ! :clap:
Сумата, която събрахме е 800 лв.
:thumbup:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Дек 2009, 14:22 
Потребител

Радостта е голяма братя.......нали знаете, милостинята покрива много грехове, въпреки, че съм сигурен, че никой от нас не е направил дарение, за да му бъдат покрити греховете, а заради любовта към ближния....
Слава на Бога, че при мен поне поне засега лукавия не може да пробие тази преграда - милостинята!

Предлагам същата кампания преди Великден, може да е пак за Ивайло, а може и за някой друг, Бог ще ни покаже човек, за когото да събираме!
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 14:40 
Администратор
Аватар

И аз благодаря на всички, които се отзоваха. Ивайло получи парите от Рождественската кампания и благодари на всички. Реших, че ще е добре да го чуете лично от него и да научте нещо повече за неговия случай.

Днес той беше в офиса и го записах с камерата. Материалът с него качих в YouTube, гледайте го

ТУК

Момчето и майка му имат нужда отново от помощ, изобщо, там нуждата засега е постоянна величина. Който може... Знаете как е.

Поздрави
Пламен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2010, 01:39 
Модератор
Аватар

Сутринта по бтв излъчиха материал за отец Иван от Нови хан. Може да се гледа на сайта на телевизията:
На Разпети петък при отец Иван:

Първа част: http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... chast.html -
втора част: http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... chast.html
и трета част: http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/... ... chast.html

Царю небесни, Утешителю, Душе на Истината, Който си навсякъде и всичко изпълваш, Съкровище на благата и Подателю на живота, дойди и се всели в нас и ни очисти от всяка сквернота и спаси, Благий, нашите души.
Утринни молитви
"Доброто записвай на каменни плочи, а обидата - на водата." св. Исидор

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]