Врагът в моето легло
Re: Врагът в моето легло
Мола ви са, не съм "наставник" на никого, най-малко на себе си :))) Вие потвърждавате моето отдавнашно наблюдение, че щом стане въпрос за интимен живот, особено секс, жените стават непоклатимо солидарни дори ако се мразят, та не могат да се гледат.
:crazy:
:crazy:
Това което казвам за Дон Кихот не е извод направен само от тази тема, но от много.
Затова и предупреждавам- пазете се от него!
Затова и предупреждавам- пазете се от него!
Йоан 8:49.
-
- Потребител
Смолчо, спри се. ,
Клеветиш, досущ като древен езичник.
Настъпяш, досущ като разярена змия.
Спри се.
Пипна ли те още веднъж да нападаш малоумно Дон Кихот, ще те взема на мушка.
Между него и теб виси бездънна пропаст от тонове книги и чувственост.
Замълчи, човече. Не усещаш ли, че си нюню?
Дразниш ме.
-----------
Из От Иоана свето Евангелие
Глава 8.
48 На това иудеите Му отговориха и рекоха: не казваме ли ние право, че Ти си самарянин, и в Тебе има бяс?
49 Иисус отговори: в Мене бяс няма; но почитам Отца Си, а вие Ме безчестите.
Клеветиш, досущ като древен езичник.
Настъпяш, досущ като разярена змия.
Спри се.
Пипна ли те още веднъж да нападаш малоумно Дон Кихот, ще те взема на мушка.
Между него и теб виси бездънна пропаст от тонове книги и чувственост.
Замълчи, човече. Не усещаш ли, че си нюню?
Дразниш ме.
-----------
Из От Иоана свето Евангелие
Глава 8.
48 На това иудеите Му отговориха и рекоха: не казваме ли ние право, че Ти си самарянин, и в Тебе има бяс?
49 Иисус отговори: в Мене бяс няма; но почитам Отца Си, а вие Ме безчестите.
-
- Потребител
Дон Кихот, благодаря ти, че имаш нерви да бродиш тук, а и навсякъде.
Като всеки, несъвсем укрепнал във Вярата, аз имам известни забележки към теб. :oops:
Но, моля те, пиши повече тук и навсякъде.
Нещата, които пишеш, са суперски.
Извини ме, ПРОСЯ, че нямам твоя речник, да ти изразя благодарността си подобаващо.
Харесвам те, пиши повече, моля те.
Като всеки, несъвсем укрепнал във Вярата, аз имам известни забележки към теб. :oops:
Но, моля те, пиши повече тук и навсякъде.
Нещата, които пишеш, са суперски.
Извини ме, ПРОСЯ, че нямам твоя речник, да ти изразя благодарността си подобаващо.
Харесвам те, пиши повече, моля те.
Последна промяна от gaitan vejdu на вт дек 14, 2010 8:30 pm, променено общо 1 път.
-
- Потребител
Той не е виновен, приятелю.
Жертва е на верюуто, че "сам твори живота си; вярвай в себе си, долу алчните попове и т.н и т.н. илюминатщини".
Пост-соц епохата роди своите чада ... :(
Този барем е откровен. :D
Жертва е на верюуто, че "сам твори живота си; вярвай в себе си, долу алчните попове и т.н и т.н. илюминатщини".
Пост-соц епохата роди своите чада ... :(
Този барем е откровен. :D
- Aurelia Felix
- Модератор
Последна промяна от Aurelia Felix на вт дек 14, 2010 8:49 pm, променено общо 1 път.
- Aurelia Felix
- Модератор
-
- Потребител
доне, с цялото уважение към вас, смея да ви напомня, че вие сте монах, а темата е за миряни. забележките ви са крайно неуместни в тази тема, чак смях ме напушва. с чехълчето не сме никакви врагове и се гледаме съвсем спокойно.[/quote]
От евтините книжки за монашество имате впечатлението, че то е някакво ангелоподобно състояние (понятие, за първи път въведено от гностиците през II век, далеч преди появата на самото монашество). Монасите са обикновени хора като Вас. Има най-различни видове монаси - истински, които са малцина, фалшиви, които са мнозинство и колебаещи се, които са обикновено хермафродити. Първите живеят като монаси и не търсят кариера. Вторите живеят само заради това и когато не постигнат манията си, напускат или се пропиват. Третите често стават като вторите, но съжаляват, че не са като първите.
Монасите не са скопци и трябва да са наясно със своята сексуалност, защото Бог ги създал такива и не е възможно да се абстрахират от нея. Най-добре е сексуалната енергия да бъде сублимирана чрез съсредоточаване в умерена аскеза, работа, молитва и медитация. В противен случай положението може да стане трагично и за монаха, и за околните.
ugeek:
От евтините книжки за монашество имате впечатлението, че то е някакво ангелоподобно състояние (понятие, за първи път въведено от гностиците през II век, далеч преди появата на самото монашество). Монасите са обикновени хора като Вас. Има най-различни видове монаси - истински, които са малцина, фалшиви, които са мнозинство и колебаещи се, които са обикновено хермафродити. Първите живеят като монаси и не търсят кариера. Вторите живеят само заради това и когато не постигнат манията си, напускат или се пропиват. Третите често стават като вторите, но съжаляват, че не са като първите.
Монасите не са скопци и трябва да са наясно със своята сексуалност, защото Бог ги създал такива и не е възможно да се абстрахират от нея. Най-добре е сексуалната енергия да бъде сублимирана чрез съсредоточаване в умерена аскеза, работа, молитва и медитация. В противен случай положението може да стане трагично и за монаха, и за околните.
ugeek: