Не мога да се оженя
-
- Потребител
-
- Потребител
-
- Потребител
Re: Не мога да се оженя
Ioio, kакво излиза от думите ви?
Жалвате че имате нещастни връзки, когато някой ви съжали, и ви даде съвет според своите разбирания, но не и според вашите, започвате да го нападате.
Ще си позволя да бъда по-директен, отдавна ме предупредиха за особеностите ви, това че ви обръщам внимание е алтруизъм от моя страна, но преминавайки границата на добрия тон ме губите за събеседник.
п.п. Докато не покажете кога съм говорел за "зелени човечета", ще сте човек който не може да отговаря за действията и думите си.
Жалвате че имате нещастни връзки, когато някой ви съжали, и ви даде съвет според своите разбирания, но не и според вашите, започвате да го нападате.
Ще си позволя да бъда по-директен, отдавна ме предупредиха за особеностите ви, това че ви обръщам внимание е алтруизъм от моя страна, но преминавайки границата на добрия тон ме губите за събеседник.
п.п. Докато не покажете кога съм говорел за "зелени човечета", ще сте човек който не може да отговаря за действията и думите си.
-
- Потребител
Re: Елиезер
Здравей, Елиезер!
Моля те, не опитвай да завърташ думите на ioio в посока, различна от действителната. Няма смисъл, нещата са ясни.
Иначе, нищо лично, човече. :angel:
Моля те, не опитвай да завърташ думите на ioio в посока, различна от действителната. Няма смисъл, нещата са ясни.
Иначе, нищо лично, човече. :angel:
-
- Потребител
Последна промяна от Eleazar_Levi на пон окт 24, 2011 2:17 pm, променено общо 1 път.
-
- Потребител
Re: Eleazar & ven4e & ioio
Елиезер, след като си казахме нещата и съветите към ел_ем по същество в първите 2-3 страници отговори, после се отплеснахме настрани. Общуването се превърна като цяло в "даване на акъл" и кой е по-голЕм разбирачев... А след като някои от нас споделиха открито свои лични опитности, за да ни кажат с какво са се сблъсквали или какви преживявания са имали,... това се превърна едва ли не като упрек за незрялост и неопитност към тях, се стигна до ситуациите, които ioio описа абсолютно точно в тогавашните си няколко постинга.
За словесните престрелки на лична основа няма да се спирам, защото начинът е хората да се разберат по между си, а не на форумната трибуна пред всички, и затова казвам на ven4e-то, че отговорът й, малко по-горе е тенденциозен.
---
ioio, няма смисъл да оборваш едно след друго, защото, по същество, темата отдавна е приключила.
За словесните престрелки на лична основа няма да се спирам, защото начинът е хората да се разберат по между си, а не на форумната трибуна пред всички, и затова казвам на ven4e-то, че отговорът й, малко по-горе е тенденциозен.
---
ioio, няма смисъл да оборваш едно след друго, защото, по същество, темата отдавна е приключила.
Горко ономува, който нарича горчивото сладко. И сладкото-горчиво. Всички горчиви думи на йойо ги представихте, като сладки пасти, Асене. Но има Бог и той гледа всичко. За него няма нищо скрито и покрито.