Когато родителите не обичат жена ни

за отношенията между половете
Silvia737
Потребител
Мнения: 10
Регистриран на: пон фев 07, 2011 3:05 pm

Re: Когато родителите не обичат жена ни

Мнениеот Silvia737 » пет мар 04, 2011 11:06 pm

Йоио можеш ли да обясниш как точно използвам родителите си и как точно така нареченото от теб "оправдание" ще помогне в ежедневието ми, в което един виртуален форум не се вписва ??? За да съществуват "манипулации" трябва да има мотив, кой е моят според теб? Освен това не разбирам какво имаш предвид под сексуална манипулация?
Деца нямам, а и не разбирам какво да я правя тази "пълна власт" над мъжа ми, той не е войник или някое чифтокопитно добиче, което да впрягам да оре... звучи ми налудничево!
Не искам нито да се развеждам, нито да манипулирам, нито да властвам над никого, казах го и преди.
Исках съвет и "поглед отвън", мисля че имам достатъчно материал за размисъл - бяха изказани разнообразни мнения.
Благодаря на всички!
ioio
Потребител
Мнения: 919
Регистриран на: вт авг 18, 2009 4:02 pm

Re: Когато родителите не обичат жена ни

Мнениеот ioio » съб мар 05, 2011 9:03 am

Радвам се да чуя, че нямаш лоши намерения относно съпругът си Силвия. Но не сме ние виновни, за изводите си. Колко убедително Молекуле, Ника и други ти говореха за светостта на семейството и любовта. Тогава ти някак неодобрително мълчеше. Но щом се появиха злонамерените анонимни жени, една от които каза даже, че е ясновидка – ти веднага поддаде. Даже стигна до заключенито, че мъжът ти иска да те вари като ЖАБА.
Моята "налудничавост" беше, за да осъзнаеш ти своята. Преекспонирах с такава цел. Защитавах съпругът ти отчаяно, нещо, което би трябвало да правиш ти. Защо не си зададе въпросът – какво целят ония жени, хулещи любимият ти? С добро намерение ли са те? И още на един въпрос трябва да си дадеш отговор – дали на него, на мъжът ти, му харесва да излагаш интимни подробности от живота ви в пространството.
В заключение ще кажа, че ти получи много ценни съвети. Остава да се съобразиш с тях и никога на никого да не позволяваш да хули съпругът ти. Ти си, която ще му подадеш ръка, ако е гонен отвсякъде, ти ще му помогнеш подкрепайки го духовно, ако е загубил вяра в справедливостта, и ти ще пазиш гърбът му, когато той защитава семейството, дома и дори народът си.
Така ги разбирам аз нещата. Може малко старомодно да ти изглежда това, но мисля, модата е преходна за разлика от вечността.

Върни се в “жени и мъже”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта