Апокалипсиса - или векът на Сатаната

предложете нови секции към този форум
Мишо
Потребител
Мнения: 251
Регистриран на: ср фев 28, 2007 12:19 pm

Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Мишо » нед юни 07, 2009 4:30 pm

Може да се каже и века на постхристиянството.
Век при Бога не е като при хората. Може да е няколко години или няколкостотин - в Бога времето се измерва различно.
И така : дали живееме в века на Сатаната ?
Никога до сега хората не са били толкова безбожни, не са се отдавали толкова и в такава степен на служение на идоли и никога не са се самопревъзнасяли толкова. Освен това и явяванията на бесове-демони никога до сега не е било толкова активно. Появяват се в разни форми, но са си все такива паднали духовя, независимо дали се представят за извънземни или полтаргайсти или не знам си какво. Никога до сега хората не са търсили и толкова много чудеса и никога до сега не е имало , толкова малко.
Отстъплението от вярата и Бога е повсеместно и за това и дявола е така нахитрял и толкова нагъл - Божията благодат просто заради безверието ни е оскъдяла и то много.
Как се е почнало ?
Византия е била една прекрасна империя, където вяра и царска власт са вървели в хармония - симфония. Сатаната трудно го е понасял това и чрез слугите си евреи е измислил исляма. Неграмотния разбойник сънувал някакви си работи и един евреин ги записял и ето ви корана и исляма. Исляма превзвма лека-полека териториите на Византия. Почва с Египед и лека и върви на запад към Европа, мачкайки наред. Западните християни отказвайки да се отрекат от удобствата на безбожието се отделят от Православните и стават католици - много силен удар от страна на дявола. От тях пък се нарояват много секти и накрая идват откровено сатанинските образования и деноминации.
На изток Византия се покварява все-повече и накрая и се случва да я няма, а исляма и седящия зад него сатана да тържествуват. С Византия или преди нея падат под исляма и повечето православни страни. Да обаче чистата вяра се пренася в Русия. Какво да прави дявола сега, а и православните народи и след турско все още си пазят вярата и са проблем. За това идва комунизма с оттомврийския метеж, а после след врората световна завзема и останалите православни.
На комунистите пръв враг е православието - веднага се заемат с унищожението му: и няма 5 или 6 под ножа.
Интересното е че тези комунисти страшно покровителствуваха окултизма и сектите. При тях се възроди и култа към Тангра и към Ванга и Вера Кочовска и подобните им.
И какво имаме сега? Имаме посхристиянската епоха. Сатанистите са завладели медиите и от там яката си сипят простотиите - ама яко, нема шега.
Пускаш телевизора и какво ? Ами стани богат ; Тъпи и безмислени въпроси, с още по тъпи отговори и леки пинизи - ама това е направо изтънчено предаване. Друго си е БИГ БРАДЪРА ; интриги, сплетни, караници и простотии. Роднините на тези наивни жертви на сатаната пък се явяват и стават съучастници в простотиите уж да защители своя човек - абе мани-мани.
Тези дни в Италия имаше реклама на някакво предаване за тайния живит на САщ тинейджърите. Естествено запомних кога го дават, та да не го гледам - защото за мене от запада идват само; лоши, извратени и ненормални неща, особено от Америка. Ама тия явно са хитреци от МТВто, защото го дават това и в друго време. И така пия си чая, пуфкам си цигарката и по едно време се заслушвам в телевизора. Някаква дъщеря признава на татко си: че вече не е девствена, понеже алата-балата, така е модерно и тя имала някаква връзка и се изперкала с некой си. Оня отначало гледа тъпо, ама после нахитрява и я води на некакъв плаж , където той, като млат развратничел с разни курвета. Стигат до темата за презерватива-капута и тоя вика
-лел ние тогава без капути и само болести лефкахме
Леле как без капут възмущават се дъщерите
- ние го ползваме задължително
Баща им извади два капута и им ги подари, та като им трябва да ги ползват.
Тоя ми се стори доста извратен и ненормален, може да му е минала мисълта сам да си оправи децата - нещо нормално за запада.
Не издържах и смених канала.
Да ама, като не съм внимателен и слеб няколко дена пака на МТВ по същото време се заслушвам в друга серия на тая гадост.
Некаква учителка им обяснява на 15-16г. момичета как трябвало да се ползва винаги капут , даже и орално - демек, като го лапат. Въобще не се притесни или да и стана неудобно докато разясняваше за лапането на к..ве как седят нещата - все едно това е задължително, прекрасно и много полезно. Смених веднага канала, но ми остана горчивия вкус на видяното. Според този филм и МТВ капута-презерватив се явява нещо подобно на идол, когото те смятат за божество, чрез което могат безопасно да си развратничат и да го лапат. Е да ама тоя техен идол и Бог не е толкова съвършен; къса се и стават проблеми. И после некакъв българин-бизнесмен бил невинен че пипнал СПИН щото капута се скъсал, и проститутката го заразила. Абе как си невинен бе - какво правиш при курва а ? А може и и при педераст да е бил. Хванал СПИН, ми ще хванеш идола е от гуга и се къса.
Запада сега има много идоли освен капута - те тия извратеняци търсят; удобното и лесното. За това и тама е силно разпространено и рекламирано влечението къ далекоизточните култове; йога, индоизъм, будизъм , дзен и тем подобни изродски работи. При тези култове не се налага да се ; променяме, да ставаме по-добри, да не грешиме, да се покайваме и тъй нататъка. Такъв какъвто си и те действат. Да действат и имат ефект, но това е действие на психо основа и не е подкрепено от благодатта на Светия Дух. Но те са на принципа : щом действа е добро, ама как действа и до какво води е друга работа. Е до какво може да водят тези окултни вери ? До психо разпадане, нервност, неуравновесеност и самоубийства. Каратето и източните бойни умения са пък един от пинизите с които се пробутват тези вярвания. Тези ИБИ са свръх преувеличени и повечето от тях са си направо тъпи. Може да се каже че е добро само японското джу-джицо, ама не чак толкова. Пълно е с безмислени техники и то за противник с кимоно, за това и в Бразилия се разви по-добро такова наричано бразилско джу-джицо, а пък от него произлиза граплинг, което е вече доста добро. Ударите с ръце при тези ИБИ са направо тъпи, където ги има, Ама карай да е весело. С една дума медиите добре ни облъчват, ама много добре.
Какво ни чака ?
Ами трябва да очакваме идването на антихриста, който по всичко ще се опита да прилича на Христа, та ако може да заблуди и избраните.
За православните нещата са ясни. За евреите трябвало да идва Христа месията, Той дойде, ама те като Го убиха и сега чакат още и ще дочакат господаря си - Сатаната. Исляма не ги знам какво чакат, май нищо.
Далекоизточните са готови да приемат новата вяра - тази на антихриста, католиците са начело на икуменизма водещ до сатанизъм, сектите са готови отдавна остават Православните и исляма.
Православните понасят и ще понасят тежки удари, сега ни удрят с мизерията. Ако един православен се загледа в телевизионните канали за седмица ще установи; че по тях нито в игралните, нито в документалните филми или пък в каквито и да е предавания не се споменава за православие, Византия и въобще за вярата ни - все едно тази религия не съществува. Интересното е че според едно иследване на земята най-много са мисиоманите, после са католиците и след тях трети са православните. Е как така тези медии не дават нищо за третотот по големина вярване ? Странно нали ? Те и за България не дават нищо: стигат най-много до Румъния или Сърбия и край, ама това е друга тема. Е правете си сметка дали трябва да се вярва на медиите и на пробутваните ни от тях герои.
Исляма ще го извратят с пиниз. Някакви типове като БЕН Ладен и подобни уж се бият за изляма, но в действителност нямат общо с него, камикадзета от палестина се взривяват по полит причини, но ни ги сервират като мисиомански фанатици. Лъжат в исляма самоубийството не се толерира и самоубиеца не може да е фанатик в корана. С една дума накрая така ще го очернят този ислям та самите мисиомани да се отвратят от него и да го зарежат, когато антихриста им поднесе новата си религия.
С идването си тоя простак ще направи невероятни чудеса, та да измами и привлече всички. Вероятно ще може да лекува; спин, някои видове рак, ще ни измисли нови енергийни горива, като кола с вода, сигурно ще нахрани и гладните в Африка и т.н.
Предполагам че неговите хора крият от света доста технологии, та тоя да ни ги даде и да ни изпържи.
И хората освинени вече от безбожие и разврат, от греховност и похот ще го превъзнесат.
Да ама.....човек , като се угои и презадоволи се извращава - просто не е устроен да понесе такова изобилие. И ще започнат страшни работи. Изведнъж оеците ще полудеят и новините за: изнасилвания, жестокости, убийства и войни ще ни залеят. Тогава сигурно антихриста ще обвини малкото останали християни за тези работи и ще започнат да преследват; първо свещениците, а после и самите вярващи.
Вероятно и печата на сатаната в физическия смисъл за по-сигурно ще ни го слагат на челата и ръцете, а който не иска ; нито ще може да купува, нито да продава. Та това ни чака драги и времето е близо, та си правете сметката, защото после да не е късно.
И най-накрая ще дойде Христа в второто си пришествие и нема ДА ИМА ЛАБАВО.
Славян
Потребител
Мнения: 1132
Регистриран на: съб сеп 26, 2009 1:49 pm

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Славян » вт сеп 29, 2009 10:51 pm

Какво направи бе!? Просълзих се и не мога да се спра! Това беше една огромна порция чиста и убийствена истина!
=(((
Мислим еднакво, 99%+ от нещата дето ги изложи аз си ги мисля, иска ми се да те прегърна силно, но няма как през монитора!
Дори и да е 0.01% има още верни в България!
Продължавай да сееш семето на истината, брате и Бог да е с теб, сега и винаги и вовеки веков, Амин!
Мишо
Потребител
Мнения: 251
Регистриран на: ср фев 28, 2007 12:19 pm

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Мишо » съб фев 09, 2013 7:02 pm

small axe
Потребител
Мнения: 2485
Регистриран на: чет апр 23, 2009 7:23 pm

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот small axe » съб фев 09, 2013 7:52 pm

Православие или смерть! казал Иля Луков и не щеш ли се подхлъзнал и паднал от петнайстия етаж
Мишо
Потребител
Мнения: 251
Регистриран на: ср фев 28, 2007 12:19 pm

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Мишо » пон фев 11, 2013 6:03 pm

Брей сега прочетох темата и се смаях - верно съм много умен да напиша подобно нещо.
Не бях се сещал до сега. :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Ahmed
Потребител
Мнения: 423
Регистриран на: ср фев 29, 2012 10:38 pm

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Ahmed » пон фев 18, 2013 12:18 am

Мишо
Потребител
Мнения: 251
Регистриран на: ср фев 28, 2007 12:19 pm

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Мишо » пон фев 18, 2013 6:33 pm

По инерция или не Корана си е дяволска и ненормална книга.
Защо евреина е записвал виденията на разбойника, а не се е представил сам, като месия не е важно. На дали дивите и варварски арабски племена са искали да приемат за месия евреин, трябвало им е арабин.
Кое е сатанинско на исляма ли другарю ? Ами да се ожени основателя на религията за момиче на 8г. си е сатанизъм, а се е влюбил в нея когато е била на 6г. как ти звучи а нормално ли е ? Сладостният свят при мюсюлманите също е нещо сатанинско.
При християните пророчествата за края на света са истински, направени от Христа или негови апостоли с помоща на Дух Свети. Какъв дух е имало и има при исляма за да правят някакви пророчества ? Никакъв - тоест няма благодат.
Апокалипсиса ще дойде и без исляма да има пророчества по въпроса.
А другарю Ахмед май по енерция ти казах каквото питаше.
Потребителски аватар
Станиславов
Потребител
Мнения: 128
Регистриран на: вт яну 29, 2013 9:41 am

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Станиславов » вт фев 19, 2013 9:38 am

Привет на всички!
[align=justify]Предлагам да чуем какво казва преп. Йоан Дамаскин за лъжепророка Мохамед, а именно: "Той се запознал със Стария и Новия Завет, побеседвал с някакъв монах-арианин, след което съставил собствено лъжеучение. Като разположил към себе си народа, правейки се на благочестив, той пустословил, че от небето му било пратено писание. Като написал в своята книга някои измислици, достойни за присмех, той им предал това писание да го четат и почитат” ("О ересях вкратце" - Полное собрание творений св. Йоанна Дамаскина).[/align]
Поздрави!
Ahmed
Потребител
Мнения: 423
Регистриран на: ср фев 29, 2012 10:38 pm

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Ahmed » вт фев 19, 2013 9:57 pm

Наистина жалко, оказа се онова, което предположих в първия ми отговор. Толкова несериозно и блудкаво отношение е неподобаващо, не само от гледна точка на историята, фактите и реалността, ами и за който и да е почтен православен християнин, когато има отношения с останалите било то хора или събития. Това което изтъквате като доводи нали и вие самите не сте убедени, че е дори 1% достатъчно за да се направи някакво заключение относно едно вероизповедание. Ако тези размисли и страсти от типа "клюкарска пейка пред блока" са нещата, на които сте способни /Мишо и станиславов/ то по-добре оставете тези занимания за някои от вашите братя. Все пак обаче ще отговоря с малко конкретика на обвиненията към Исляма.
По отношение на евентуалния евреин, за когото нищо не получих, като информация, защо му е да ходи при "дивите араби" да си троши главата и сигурно е получил SMS от "неграмотния разбойник", че непременно му е нужен евреин за писар и да убеждава хората на религия ::o хайде, моля ти се Мишо, не можа ли да се позовеш на някаква малко по-напредничава версия на някои от анти ислямистите, ами си се хванал за първата, която ти попаднала под ръка, между другото тези версии/предположения/ са достатъчно много за да си избереш малко по сладникава, но както и да е многообразието на тези противоречащи си предположения е още едно от доказателствата, че никой не е докарал нещата до смислена развръзка даваща основание за нереалност на Исляма, като Божия религия.
По отношение на момичето което твърдиш, че било на 8г. пак си предал каквото ти попадне, тук ще ти пейстна част от един мой пост преди време и вземи се ограмоти преди да се излагаш с подвеждаща информация, която си клъвнал без да се замисляш.
Цитат"Въпреки, че ти казах и за нещата относно Айша, ти пак си знаеш своето. Ще добавя, че при категоризирането на хадисите за възрастта на Айша при женитбата й, не са оценени, като надежни, но това ти или го скриваш или не го знаеш, също и че тези хадиси не са категорични и си противоречат в данните си, има поне 4 предположения за възрастта и. А имайки предвид, че лично баща и я е дал за жена на Пророка и това че тя е предала над 2000 достоверни хадиси, как ти си представяш това да стане от момиченце във възрастта си между 6 и 13 годишна възраст, защото се знае, че тя е била с пророка 7г от живота му, колко наясно и разумно би приело едно детенце, истинската същност на вярата и религията, какво всъщност става около него и как ги е осъзнало и запаметило всичките събития, имащи значение относно вярата и пратеника, още повече, че на стотици места категорично се говори за отдадеността на Айша към пророка и Бог и недостижимата и праведност съобразителност и достойнство, и всичко това ние трябва да го очакваме от едно мъничко момиченце, кажи ми само дали наистина си толкова наивен да вяраваш в това или просто обичаш да фабрикуваш неблагоразумна помия, с която да се самоуспокояваш, четейки противоречивите текстове от Евангелията."
За Светия дух, също ползваш неосъзната информация и не ти е ясно, че това е Архангел Гавраил, който контактува и е връзката на Бог с пратениците и който постоянно е посещавал т.н. от теб "неграмотен разбойник", но това специално не отговаря на християнската гледна точка и няма да навлизам в подробности за сега, само мога да ти кажа , че в Корана също се говори за Светия дух, но в крайна сметка заради това и другите ти странни собствени изводи и погрешна информация, заключавам, че едва ли си прочел и ред от Корана, а да не говорим пък за достоверните хадиси от легален източник, а не от самозвани сайтове, публикували толкова лъжливи хадиси, че свят да ти се завие и които много други, като теб са използвали и са се заблуждавали за определени положения в Исляма и историята му.
Мислех си че имам насреща, човек със сериозни знания, с когото може да се направи смислен диалог, а не хаотично подхвърляне на слухове и измислици.
Мишо
Потребител
Мнения: 251
Регистриран на: ср фев 28, 2007 12:19 pm

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Мишо » ср фев 20, 2013 9:20 pm

Ахмеде стига бе !!! Много добре знаеш за кой евреин говоря. Знаеш и защо евреите създават или подпомагат създаването на исляма, нали го пише в началото на темата.
Сега се правиш на ударен и за момиченцето, ами тя според законите и на 13 г. е дете и да се прави секс с нея е педофилия бе .
Какво ще кажеш за многоженството и това ли го нямате а ? То не е от дявола нали, ами е от арх. Гавраил? :biggrin: :biggrin: :biggrin:
А за редовните прояви на хомо-секуализъм при мюсюлманите , какво ще кажеш а ?
Ahmed
Потребител
Мнения: 423
Регистриран на: ср фев 29, 2012 10:38 pm

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Ahmed » пет фев 22, 2013 9:56 am

Привет от мен!
Мишо, както вече ти споменах, версиите на антиислямистите за Исляма са десетки и всички те противоречащи си една на друга, просто ти си попаднал на тази с някакъв си евреин и, която се опитваш да внушиш на останалите. Сред хора от твоята религия ще намериш изключително убедени и в други версии, различни от тази която е достигнала до теб и тогава на кого от тях или пък на теб да се вярва, отговора е един - на никого, защото истината е една, а версиите на хора, като теб много и то достатъчно различни по същество, но това е нормално, когато човек мисли нетрезво, преднамерено и предубедено. Специално за евреина ще ти задам малко въпросчета -
- имало ли е някакъв евреин въобще общо с създаването на Исляма, защото никъде в официални източници не съществува нещо дори подобно
- как трябва да е открил евентуално той пророка, защо точно него, пък той да се довери на него, пък да го използува за евентуално писар, пък и да е бил писар, значи някой му е диктувал, а не че той е измислил посланията /между другото писарите не са били един, а повече/, пък да вземат някои да се вържат евентуално на проповядваното и то във възможно най-агресивната възможна обстановка.
В арабските племена преди Исляма е върлувало страшно идолопоклонничество, съществували са над 360 идоли, на които се покланяли ревностно, питам аз какво има тук сатаната, като работа още, ами че той е бил постигнал възможно най-много от противобожието при тях по това време. Питам те Мишо, защо му е на сатаната, при наличието на такава отдалеченост от Бога на тези идолопоклоннически племена, да вземе да налага стрикно единобожие в най-чистата си форма, защото това е основата на всяка Божия религия и ако не ми вярваш то поне повярвай на Иисус и спомни си, ако си чел следното-
Марко - 28. А един от книжниците, който дойде и ги чу, когато се препираха, като видя, че им отговори добре, Го попита: Коя заповед е първата от всички?
29. Исус отговори: Първата е: “Слушай, Израелю; Господ, нашият Бог, е един Господ;
30. и да възлюбиш Господа, твоя Бог, с цялото си сърце, с цялата си душа, с всичкия си ум и с всичката си сила.”
Умишлено за сега няма да се впускам и в други подробности доказващи Божествената същност на Исляма, само ще ти спомена че са налице хиляди такива и ако имаш желание ще ти дам информация.
По отношение на мимичето Айша една от съпругите на пророка - казваш че е педофилия, ако е имал семейни отношения с нея на 13г, но забележи Мишо никой не ти е казал, че е била на 13г, аз ти дадох условно промеждутъка от 6 до13г, само за да разбереш несъстоятелността на твърдението ти, тъй като категорично се знае, че когато пророка се оженил за нея е бил на 56г, а той е починал на 63г,т.е били са заедно 7г и според твоето твърдение излиза, че са били заедно от 6 до 13г и ще повторя отново въпроса ми към теб от предишния ми пост -
-това, че тя Айша е предала над 2000 достоверни хадиси, как ти си представяш това да стане от момиченце във възрастта си между 6 и 13 годишна възраст, защото се знае, че тя е била с пророка 7г от живота му, колко наясно и разумно би приело едно детенце, истинската същност на вярата и религията, какво всъщност става около него и как ги е осъзнало и запаметило всичките събития, имащи значение относно вярата и пратеника, още повече, че на стотици места категорично се говори за отдадеността на Айша към пророка и Бог и недостижимата и праведност съобразителност и достойнство, и всичко това ние трябва да го очакваме от едно мъничко момиченце.
По отношение на Многоженството, то драги няма начало от Исляма, спомни си пророка Авраам, спомни си еврейски цар с над 700 жени и т.н. В исляма многоженството е разрешение при определени обстоятелства, а не задължение и то е ограничено, а причини за това могат да бъдат примерно невъзможност на жената да роди, при силно намаляване броя на мъжете, както е било след войни, защото така овдовелите невъзрастни жени или пък такива, които немогат да си намерят съпруг по този начин получават семейна среда, която им гарантира и дава съпруг, закрила, прехрана, дом, потомство и т.н., като се предотвратяват предпоставки за прелюбодеяния.
По отношение хомосексуализма, който казваш, че се бил проявявал при мюсулманите е много подвеждащо и несериозно обвинение, аз не казвам, че на света няма нито един мюсулманин, който да не е такъв, но това е личностен проблем, и няма и не може да има нищо общо с религията, защото никъде в свещената книга /Корана/, която казваш, че бил написал евреин няма нищо подобно, дори напротив има изрично осъждане на този проблем, нито пък в достоверните хадиси има нещо такова.
В заключение Мишо, ще цитирам първата сура от Корана представляваща мoлитва, която можеш да си казваш редовно и обърни внимание на подчертаното
1. В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния!
2. Хвала на Аллах ­ Господа на световете,
3. Всемилостивия, Милосърдния,
4. Владетеля на Съдния ден!
5. Само на Теб служим и Теб за подкрепа зовем.
6. Насочи ни по правия път,
7. пътя на тези, които си дарил с благодат, а не на [тези], над които тегне гняв, нито на заблудените!
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Next » пет фев 22, 2013 10:57 am

Ахмед, ето тук започва една книга: http://muncho.log.bg/article.php?article_id=135306 , която разказва за рогатия и скритите му методи за въздействие върху психиката на хората. Доволно интересна е и може да я прочетеш без да съжаляваш. Книгата се занимава основно с действителни случаи, но коментарите са на 180 градуса от тези на езотериците.

Ако случайно намериш някаква прилика с исляма и/или Мохамед, сам реши дали е злонамерено, случайно или закономерно... Цитирам само част от края:
"В първите дати на август 1871 г. “най-учения първосвещеник на Сатаната” Алберт Пайк (антипапата на луциферианското масонство, САЩ) получил от Джузепе Мадзини (политическия вожд на световното масонство, Италия) писмо, в което последния молил върховния жрец и първосвещеник на сатаната (А. Пайк) да начертае перспективен план за борба с християнството. По този случай А. Пайк събрал “Светлейшото Велико Събрание на Почетните Масони”, състоящо се от “Единадесет Величайши Светилници”, което, заседавайки от 9 до 15 август 1871 г., изработило програма за действие, разчетена за повече от 100 години напред. Ето извадки от документа (цитират се по книгата на Сергей Нилус “Близо е при дверите”, Сергиев Посад, 1917, с. 226–242):

“Религията на Адонай (така сатанистите наричат обичайно християнството. — Ред.) вече е достигнала максимума на своето господство и сега очевидно клони към своя упадък. Да играем на сигурно в двойната наша задача за разрушение на храма на Адонай и издигането на храма на Луцифер, на нас ни е необходимо да си изясним истинската връзка между себе си и човешките религии <...> Тук следва да отбележим, че Истината (т.е. луциферианското учение. — Ред.) е позната на свещенството на ведизма (индийската група) и че мохамеданите, макар и да нямат още цялата пълнота на Истината, но в средата на своите свещенослужители имат вече много вдъхновени от нея <...>

Не следва да се счита цялата християнска група, в общата нейна сложност, в равна степен отдалечена във всички свои подразделения от Истината. Протестантизма във всичките му видове, с изключение на много малка част, е съставен от разсъдъчни търсачи на Истината (боготърсачи). От тези “боготърсачи” се набират в нашия състав най-голямото число верни на “добрия бог” (т.е. Луцифер. — Ред.). Обратно, православните, както е написано за тях в “небесната книга” (“Ападно” — свещената книга на откровенията на Луцифер у сатанистите. — Ред.) — обречена придобивка на “злия Бог” (така сатанистите наричат Иисуса Христа. — Ред.). Обръщането на протестантите към храма на истинската Светлина, както за това се говори в “откровението”, ще се състои постепенно. Обръщането на мохамеданите ще стане неочаквано и при това в пълен състав, по случай на някакво голямо събитие...
..."
Мишо
Потребител
Мнения: 251
Регистриран на: ср фев 28, 2007 12:19 pm

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Мишо » пет фев 22, 2013 1:20 pm

Ахмед да оставим евреина настрани.
- кой ти каза че исляма е чисто единобожие. Та вие имате чувственият извратен рай, жените се за няколко жени . Това ли е Бога , защото за нас е дявола.
- исляма е създаден с една цел да смаже Византия - държавата, която Сатаната никога не е могъл да понася и сега също не я понася и слугите му не говорят никога за нея по телевизиите си.
Да ти изброя аз подробности доказващи сатанинската същност на исляма.
Многоженство, педофилия, хомо-сексуализъм на кило, развратност, омраза и егоизъм до дупка + самоубийства.
Ако вие сте нормална религия, то аз съм трамвай.
Абе защо не си рекламираш исляма в някой ислямско-хомо-сексуален форум.
Женели се за доброто на жените :biggrin: не били обратни :biggrin: Мохамед не се бил оженил за малко момиче :biggrin: Посмали манго - викаше някога баба ми !!!
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Next » пет фев 22, 2013 1:43 pm

Ahmed
Потребител
Мнения: 423
Регистриран на: ср фев 29, 2012 10:38 pm

Re: Апокалипсиса - или векът на Сатаната

Мнениеот Ahmed » пет фев 22, 2013 3:06 pm

Здравей Мишо, всичко това, което го твърдиш - хубаво, ама нищо до сега не си дал, като доказателство от конкретните източници на Исляма/Коран и достоверни хадиси/ и евентуално от официалните им тълкувания и е логично вече, твоите твърдения да се определят, като елементарни и злобарски почиващи на основата на неосъзнато невежество, от всяка твоя дума лъсфа липсата на дори елементарни познания, което категорично доказва писането ти по инерция с цел да впечатлиш останалите. Тонът и отношението ти не отговарят на ценностите, на която и да е религия, което води до извода, че сатаната си има работа с теб много повече, отколкото предположението ти за Исляма. Преди човек да пише или казва нещо в публичното пространство е нормално да се първо да се замисли и ако се окаже без да иска неподготвен /на всеки може да се случи и не е осъдително/, да вземе да се ограмоти от подобаващи източници, но пък е работа на сатаната и неморално човек да продължи глуповато да упорства в невежеството си пред останалите. Разбирам желанието ти да ме препращаш към други сайтове понеже ти сам докара ситуацията, в която да се изложиш във форума по темата. Ти в противовес на Иисусовите предания имаш прекалено голямо самочувствие и его и започна да те избива на глъч и хули вместо да докажеш твърденията си. Убеден съм, че този твой подход и държание са укорими от всички справедливи вярващи християни. Мъдро от твоя страна е да се успокоиш и продължиш по разумен и справедлив начин, ако си вярващ. Преди да приключа обръщението ми към теб ще ти дам едно кратко видео, на което току що попаднах, за да се запознаеш с някои заинтригуващи мнения от непристрастни хора и учени /интересното не е в началото/, макар да се съмнявам дали въобще ще го погледнеш, доклокото вече те познавам, но все пак, може и да греша.
http://vbox7.com/play:mdf8b20e77

Next, привет от мен, не познавам тази книга и не знам от кого е и каккъв е авторитета и, но ще я разгледам с интерес. От кратките цитати, които си дал, не съм сигурен, какво точно искаш да кажеш свързано с темата и ако искаш може да кажеш нещо по-конкретно.

Върни се в “нови категории и форуми”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост