Господ Исус се явява на едно момиче

предложете нови секции към този форум
etien
Потребител
Мнения: 34
Регистриран на: чет яну 29, 2009 2:25 pm

Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот etien » чет дек 31, 2009 10:16 pm

Половин час се опитвах да намеря подходящо място за подобна тема и накрая реших, че дори и да не е точното място, темата си остава много важна и благодатна. Записано е(видението) ноември 2009 година, и аз го препечатвам тук дословно. Засега без много информация, понече става дума за момиче, което ако бъде нападнато от някои протестантски деноминации, които не вярват, че Бог говори и днес, ще бъде и тъжно и нараняващо за нея. Всъщност нямам ни най малка представа как разсъждава православието по такъв род въпроси? Ето го и видението:ОТКРОВЕНИЕ ОТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС


Исус – Господ на Господарите и Царя на Царете е жив и днес.
Днес е прекрасен ден за мен. Толкова съм щастлива, защото видях нашия Господ Исус Христос. Това беше най-силното видение, което някога съм имала. Исус ми се е явявал и преди, но този път беше много по-осезателно. Бих се осмелила да твърдя, че това не беше точно видение, а изстъпление, такова за каквото четем в Откровението на Йоан. В духа си аз отидох в тронната зала на Исус. Присъствието на Святия Дух беше толкова мощно, че дори в момента когато пиша това не мога да спра да плача.

„Видях Един, Който приличаше на Човешкия Син, облечен в дълга дреха и препасан около гърдите със златен пояс; а главата и косата Му бяха бели като бяла вълна, като сняг, и очите Му, като огнен пламък; и нозете Му приличаха на лъскава мед, като в пещ пречистена: а гласът Му беше като на много води; и лицето Му светеше, както свети слънцето в силата си. И когато Го видях, паднах при нозете Му като мъртъв .”
( Откровението на Йоан 1:13-17 )

Докато хвалех Бога видях пред себе си един престол и на него седеше Царят на Царете и Господарят на Господарите. Беше толкова величествено! Той беше облечен в снежно-бяла дълга дреха. Видях лицето Му, което беше бяло като сняг и очите Му толкова огнени, но и в същото време излъчващи мир и спокойствие каквито човек не познава. Каза ми:

„Скъпа дъще, сега ще ти се разкрия, както никога до сега не Съм го правил”.

Той наистина го направи. Аз започнах да плача и Му се поклоних, тъй като не можех да стоя права в Неговото присъствие. Очите Му бяха като огън и ме изгаряха, но в същото време излъчваха спокойствие, любов и мир. Исус през цялото време ми се усмихваше. После стана, дойде към мен и заедно обиколихме трона. Видях, че беше целият от злато и на него пишеше „ Господ на Господарите, Цар на Царете, Агнето, Лъвът, Исус ” - имаше много имена. Исус също така ми позволи да видя и цялата тронна зала, в която се намирахме - тя беше толкова величествена! От лявата и от дясната страна на престола където беше Исус имаше и много други престоли. Исус ми каза:

„Дъще, това са престолите предназначени за светиите, които ще могат да управляват с Мен. Те са за вас, моите светии, които могат да седнат на тези престоли и да царуват заедно с Мен”.

Престолите, които видях бяха същите, като престола, на който седеше Исус. Исус ми каза:

„Аз ви очаквам да седнете на тях, искам да бъдете тук с Мен. Аз съм ви дал сила и власт. Идвайте в Моето присъствие и ще ви снабдя с всичко. Търсете единствено Мен и пребъдвайте в Моето присъствие”.

Аз попитах Бог защо е толкова милостив към мен и защо ми показва всичко това. Той ми каза:

„Защото те обичам много и защото ти Ме потърси с искрено сърце. Ти се съмняваше във всичко, което Съм Ти показвал до този момент, но не трябва да се съмняваш, защото всичко това е истина. Знам, че и сега се съмняваш в това, което виждаш, но това е защото вие човеците много лесно се поддавате на плътта и на лъжите на дявола. Ако сте всеки ден и всяка минута в Моето присъствие и пребъдвате в Мен, ще имате всичко, което Аз имам. Ще можете да правите всичко, което Аз правих когато бях на Земята и дори по- велики дела от тези ще вършите. Ключът, за да се преборите с нещата, които са ви трудни и не можете да се справите с тях е да пребъдвате в Моето присъствие всеки ден.”

Докато бях в Тронната зала Исус ми даде да видя как дявола дойде при Него и го помоли за нещо. Дявола изглеждаше толкова малък и жалък пред Бога, толкова нищожен. Той Го питаше нещо, но не ми беше позволено да чуя, за какво си говореха. Аз бях много учудена от всичко, което виждах и попитах Исус дали това е възможно, дали наистина дяволът може да идва при Него. Исус ми отговори:

„Да, това е така. Понякога дяволът идва, за да ме помоли да му позволя да нарани някой от моите светии и Аз му позволявам, за да му покажа, че този човек няма да се отклони от Мене”.
„Както с Йов ли стана, Господи?” – попитах аз.
„Да, дъще, както се случи с моя слуга Йов, но Аз съм ви дал сила и власт да се борите. Не се страхувайте да я използвате”.

Попитах Господ какво иска от мене да предам на хората. Той ми каза:
„ Кажи им, че искам да пребъдват в Мен, да влизат в Моето присъствие, защото когато Ме търсят ще Ме намерят, когато чукат ще им отворя. Аз Съм тук и ги чакам. Кажи им, че ги обичам и че не искам да страдат, а да пребъдват в радостта Ми. Но те имат свободна воля, която Аз Съм им дал да избират на къде да тръгнат. Само тези,които се посветят с искрено сърце изцяло на Мене, те ще Ме намерят. Запиши това което ти показах и ти казах и го кажи на Mоята църква” – каза ми Господ.


03/11/2009 Бонислава М.
Дон Кихот
Потребител
Мнения: 687
Регистриран на: пет ное 06, 2009 8:43 pm

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот Дон Кихот » чет дек 31, 2009 10:26 pm

Ако не е поредният блъф, това видение свидетелства, че момичето прекалено много се вживява в образността на Апокалипсиса и в прелестта си се вижда като избраница на Христос, Който слиза от небесния трон и я приветства. Наколо подтичва като пале дяволът и т.н. Нали сатаната падна от небето като светкавица (Лука 10:18)?! Не трябва да се вярва на такива "видения" (наяве или насън), защото са от лукавия и могат да доведат до мания за величие, шизофрения и душевна гибел.

------

hrrp://archiman.livejournal.com/
Жоро
Потребител
Мнения: 1396
Регистриран на: съб апр 11, 2009 9:10 pm

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот Жоро » чет дек 31, 2009 10:57 pm

Едно време ROBERTS LIARDON беше описал своите разходки с Исус в "Аз видях Рая".

Дали са истина може да се види в Божието предузназние и името, което Му е дал да носи.
Преведено на български името му е: Робърт ЛъжецДан.

Беше се обявил за пророк, не помня дали се издигна до апостол, но с живота си доказа, че не е нито едно от двете. Няма да пиша как го доказа!
Потребителски аватар
zmianatz
Потребител
Мнения: 1760
Регистриран на: съб ное 28, 2009 9:50 am

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот zmianatz » чет дек 31, 2009 11:11 pm

Това Е МНОГО ИНТЕРЕСНО, но наистина ме смути това, че Дявола идва/дохожда при Иисус Христос. Някак ми е странно. А и доколкото знам, имат вече технологии, властимащите, които да създадат изкуствен сън, и могат и да те накарат да сънуваш Иисус Христос.
Това го знам от Човек, който работи в IBM. Той ми спореше за Господ и казваше, че Църквата е манипулация на хора, които ни държат в своята власт. Не го познавам този Човек - само си чатех с него. Ето насъбрани коментари, от това, което е написал и ми е казал:

"Аз съм поддръжник на Zeitgeist Movement от много време, както и на проекта Венера. Участвах в българския превод на филмите, както и на доста материали след това. Лично се познавам с Питър Джозеф. Бях на лекцията му в Лондон.
Подобни технологии могат да се използват за сериозно развитие на човечеството. За съжаление в нашия фалшив свят се правят с цел манипулация и заробване на хората. Повярвайте ми, вече не е въпрос на пари, те имат достатъчно за 100 живота да живеят. Всичко е заради пустата власт. Искат да заробят всички хора, по всякакъв начин, чрез храните, икономиката, политиката, чрез медиите, религиите, ВСИЧКО. Паричната система няма да изкара още много, но като имат властта това вече няма да има значение. Религиите в момента не се използват за да обединяват хората, напротив, точно обратното, за да ги разделят. А разделени хора много лесно се манипулират. Разделението и всяването на страх за техните най-разпространени методи за власт.Иначе те имат технологии, които са просто изумително и трудни за вярване. Имат технологии за манипулация на човешката мисъл, по скоро честотони генератори, които генерират подобни на човешкия мозък честоти и по този начин могат да се създават доста асоцииации на мозъка, като изкуствен сън, например. Подобна технология може да накара човек да мисли всичко, коет му пуснат. Ще се изненадате може би, но Замята също приема сигнали и то на честота с много малко по-различна от тази на мозъка. За това и подобни по-голями генератори могат могат да предизвикат дори земетресения."

Аз затова и пуснах темата за илюминатите и масоните, защото това са тези хора, които споменава този Човек. Той просто ги нарича - "властимащите", "хората с власт", "политиците" и т.н. Въобще - хората, чрез които се финансират тези проекти и прочие. Той не казва "илюминати" и "масони", не знам какво точно смята по въпроса, но като споменах за НСР (Новия Световен Ред!) напълно се съгласи с мене!...

P.S. Искрено се надявам, видението да е истинско и ТОВА ДА Е ПОКАЗАТЕЛНО, че Иисус Христос СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ; РАЗБИРА СЕ - предварден от Сатаната...
Но надявам се справедливият Му Съд СКОРО ДА ДОЙДЕ и да не ни оставя ДЪЛГО в изпитанието ни - да сме лапите на Сатаната... Бог да ви пази!...
Поздрави към момичето!... Все пак е вярваща, и това не е малко, а е показателно и похвално за нея, изключително е!... :clap:
etien
Потребител
Мнения: 34
Регистриран на: чет яну 29, 2009 2:25 pm

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот etien » пет яну 01, 2010 11:41 am

Защо някой ще иска да манипулира едно момиче което живее един обикновен живот, някъде по света? И каква мания за величие видя тука Дон Кихот? Къде е защитата на хомосексуализма, или къде е греха ѝ? Какво е „виновна“ тя , че Господ избира винаги презрените и тези, които са нищо, за да посрами тези, които са нещо? Нима Мария не е била едно обикновено момиче в Израел? Откога да ти се яви Господ Исус се счита за лудост?
Не мисля, че такъв тип доводи издържат сериозната богословска критика. Не бях чувал досега някой да вижда видения просто когато си поиска. Да, би могло човек да бъде заблуден и да види някоя заблуда, но къде е скрита точно заблудата тука? Или може би някой просто ѝ завижда?
Относно достъпа на Сатана до Бога мисля, че писанието ясно дава да се разбере, че не само Сатана , но и демоните имат достъп до Бога.( Ако си спомняте историята с Михей). Може да звучи странно, но нали и Откровението казва, че Сатана клевети светиите денем и нощем пред Бога? Е, не би могъл без достъп.
И последно: Не е зле хората на Бога да започнат да се боят от Бога, а не от някакви заговори, или Антихристи или каквото и да било друго! Нали така ни е заповядал Божият Син?
Потребителски аватар
Чехълче
Модератор
Мнения: 2032
Регистриран на: нед дек 20, 2009 1:49 pm

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот Чехълче » пет яну 01, 2010 11:54 am

СвЯтия Дух ли каза? :lol:
И Исус? Типични неправославни изговаряния на всеизвестните ни.
Последна промяна от Чехълче на пет яну 01, 2010 12:39 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
zmianatz
Потребител
Мнения: 1760
Регистриран на: съб ное 28, 2009 9:50 am

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот zmianatz » пет яну 01, 2010 12:00 pm

Потребителски аватар
Чехълче
Модератор
Мнения: 2032
Регистриран на: нед дек 20, 2009 1:49 pm

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот Чехълче » пет яну 01, 2010 12:37 pm

Дон Кихот
Потребител
Мнения: 687
Регистриран на: пет ное 06, 2009 8:43 pm

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот Дон Кихот » пет яну 01, 2010 6:02 pm

zmianatz,

Не можеш да си представиш каква възможност за изява предоставя Интернет на лудите като този, на когого си попаднала. Всички тези басни за тайно световно правителство и неговото психотронно или бактерийно облъчване на човечеството са лъжа. Не се увличайте по такива лъжеучения, а четете Библията с помощта на светоотечески тълкувания и се съветвайте с Вашия духовник. Другото е от лукавия.

Баба Ванга била уж предсказала, че през 2010 г. щяла да започне третата световна война: http://www.focus-news.net/?id=n1324416. Хващам се на бас за 1 000 лв, че такава война няма да има. Точно обратното - в момента се подготвя нов договор между Русия и САЩ за съкращаване на ядрените оръжия.
Потребителски аватар
zmianatz
Потребител
Мнения: 1760
Регистриран на: съб ное 28, 2009 9:50 am

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот zmianatz » пет яну 01, 2010 7:59 pm

Дон Кихот
Потребител
Мнения: 687
Регистриран на: пет ное 06, 2009 8:43 pm

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот Дон Кихот » пет яну 01, 2010 11:37 pm

Не вярвайте на Ванга, която сама признава, че гадае с помощта на бесовете. Тя лъже, че се е срещала с Хитлер, който е забранил всички врачки в Германия. Всеки минувач може да "предскаже", че България ще загуби войната или че Жаклин Кенеди ще се омъжи за богаташ.

Интервю за нея - http://vbox7.com/play:7313295d

Статия за нея - http://www.symvol.org/ocms/opencms/rm/k ... ski/vanga/
Bluesky
Потребител
Мнения: 133
Регистриран на: ср авг 19, 2009 11:48 pm

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот Bluesky » пет яну 01, 2010 11:41 pm

ЗМИЯНЕЦ, Дон Кихот ти казва правилно. Да четеш Новия Завет и тълкуванията на Св. Отци, да се допитваш до духовника си когато е нужно. А ти какво правиш, готова си да кажеш истина на нещо което има повече истина ама има и лъжа и то най-важна, най-тежка, основна. Казвам за Ванга. Нека и аз да си кажа мнението за това, което четох и чух за нея. Наистина жалко за жената, че е била сляпа и с труден живот, но незнам как се е случило всичко това с нея т.е. как е пуснала бесовското въдействие в себе си.
Наскоро гледах 2 филма за нея, в които очевидци разказват за това как е пророкувала. Типични дяволски проявления. Изпадане в транс, говорене с непознати мъжки гласове (тя е жена), виждане на разни същества като духове, които и говорят и се представят за душите на мъртви хора, казване на неща които не са се сбъднали, гледане на предмет, в случая захар и т.н. Е, не ви ли е познато всичко това от Словото, ами от хиледолетната история? Църквата винаги е гледала на врачуващите, гадаещите и викащите мъртви като на слуги на Сатаната. Душа не се връща наново на Земята след като тялото умре.
Да, Дявола казва понякога и верни неща, чрез такива хора и помага даже, ама после именно чрез лъжите си и полуистините оплита и убива. Така че умната.
Потребителски аватар
zmianatz
Потребител
Мнения: 1760
Регистриран на: съб ное 28, 2009 9:50 am

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот zmianatz » пет яну 01, 2010 11:44 pm

Дон Кихот
Потребител
Мнения: 687
Регистриран на: пет ное 06, 2009 8:43 pm

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот Дон Кихот » съб яну 02, 2010 10:05 am

Не е вярно, че бесовете нямали познание за Бога и хората. Имат и то по-голямо знание, отколкото си мислите. Четете по-внимателно Евангелието. Преди да изгони легиона демони от беснования при Гадара, те изповядват Христос като Син Божи (Марк. 5:7). "И бесовете вярват, и треперят" (Яков 2:19). Това обаче не ги спасява. Адът е пълен с богослови, които цял живот са говорили за Бога, но сърцето им е било далеч от Него.
abc
Потребител
Мнения: 670
Регистриран на: пон фев 18, 2008 1:46 am

Re: Господ Исус се явява на едно момиче

Мнениеот abc » съб яну 02, 2010 10:56 am


Върни се в “нови категории и форуми”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта