Честит празник !
Искам да изразя своята сърдечна благодарност към модераторката, която се намеси обективно и намясто! Имам обаче още едно техническо предложение: след като са изтрити някои от въпросните мнения, тогава струва ми се се налага да се изтрият и някои от нашите (или поне част от тях което може би е по-трудно), защото така се получава, че ако някой влезе във форума сега ще има да се чуди на дискусията между мен и Венчето например :lol: (според поредността на останалите мнения) Мисля, че ще преживеем тази загуба безболезнено, хем и да не ни напомнят за онези безсмислици. :|
Нямаш грижи, Петрова, аз нямам против да ми изтрият и всички мнения, ако трябва. Както е казал св. Инокентий:
"Всяко слово, излязло от устата, вече никога не ще се върне в нея — не, то ще поеме своя път по умове и устни, по години и векове, ще породи несметно множество мисли и чувства, действия и постъпки, ще порасне и ще стане огромно дърво, отрупано с всякакви плодове според рода и вида си, и ще се срещне с теб, неговия създател, на Страшния съд”.
"Всяко слово, излязло от устата, вече никога не ще се върне в нея — не, то ще поеме своя път по умове и устни, по години и векове, ще породи несметно множество мисли и чувства, действия и постъпки, ще порасне и ще стане огромно дърво, отрупано с всякакви плодове според рода и вида си, и ще се срещне с теб, неговия създател, на Страшния съд”.
-
- Потребител
- elena..eli
- Потребител
- elena..eli
- Потребител
- elena..eli
- Потребител
-
- Потребител
-
- Потребител