Изисквания за модератор, какви са те?

вашите въпроси, мнения и препоръки към портала
Асен
Потребител
Мнения: 1162
Регистриран на: вт мар 20, 2007 5:16 pm

Re: small axe

Мнениеот Асен » пон яну 30, 2012 12:35 am

small axe
Потребител
Мнения: 2485
Регистриран на: чет апр 23, 2009 7:23 pm

Re: Изисквания за модератор, какви са те?

Мнениеот small axe » пон яну 30, 2012 1:18 am

Асен
Потребител
Мнения: 1162
Регистриран на: вт мар 20, 2007 5:16 pm

Re:Смол Акс

Мнениеот Асен » пон яну 30, 2012 12:00 pm

Драги Смол, упорито не желаете да разбереш, че това, с което си се захванал предварително е обречено на провал. Същото си отнася и за твоята клубна "половинка" :) От самото начало тук, а и по други форуми хулите Божиите хора от Евангелската общност, а сега дори дръзнахте да посегнете и на архиереите. Съвсем немотивирано и прибързано, точно като едни неразумни дечурлига. От цялостното ви представяне в клуба ясно се вижда, че никога не сте носили по-голяма отговорност от тази, с какви дрехи да се облечете днес, в коя посока да си срешите косата, и др. подобни. wink: И понеже сте разполагали с някаква временна възможност да критикувате и хулите по форуми и клубове, си мислите, че така се прави и в реалния живот, и това е начинът. Грешка! Както сам писа-отлъчили са те от някъде за изказване на твое мнение. Ти си знаеш от къде и сам си го каза без някой да те пита. По-важното, в случая е, че хората , които са го направили са се опитвали да те вразумяват и след като не си приел поправление, просто са се освободили от теб, за да не смущаваш останалите. Просто е за обяснение. И тъжно за добро и талантливо момче като теб.

Ако Аурелия Феликс наистина търсеше богословския смисъл на вярата, може би първо щеше да се обърне към справяне със злото в себе си, преди да търси форумна популярност чрез недообмислени и агресивни изяви, в дух "ние сме най-правоверните, всички други са секта и са много, много опасни". Аурелия има право на несъгласие с други религиозни или християнски доктрини, разбира се. Но това несъгласие, не може да бъде основано на самодоволна и неаргументирана претенция за праведност подкрепена от агресия и нежелание за собствена промяна. Все още помня думите й: "..когато бях протестантка..." Ами, била си е абсолютно същата където и да е ходила - винаги недоволна от някого. Не може да избяга от себе си.

Не виждам смисъл да продължаваш да се оплакваш повече и да хабиш усилия с напразни опити да променяш света около себе си, без самия ти (и тя) да сте променени. Когато се справите със "себе си", тогава ще "прогледнете" и за другите неща.

Поздрави,
hiphopsusel
Потребител
Мнения: 1053
Регистриран на: чет фев 08, 2007 12:45 am

Re: Изисквания за модератор, какви са те?

Мнениеот hiphopsusel » пон яну 30, 2012 12:27 pm

Хора, помирете се, моля ви.Тук стана много "напечено".Християни сме, не ни стига злото отвъд, което ни атакува, пък да се атакуваме и "отвътре" и да имаме разцепление помежду си е лошо.
small axe
Потребител
Мнения: 2485
Регистриран на: чет апр 23, 2009 7:23 pm

Re: Изисквания за модератор, какви са те?

Мнениеот small axe » пон яну 30, 2012 12:30 pm

Човекът си продължава с клеветите и интригите..
Кой на какви архиереи е посегнал?!? Какво дрънкаш?? Къде ми се бъркаш без да знаеш в отношенията, защо съм бил отлъчен! Казах ти че не знаеш ти продължаваш да дрънкаш глупости. Ако ти кажа защо съм отлъчен ще замълчиш и ще се скриеш някъде, ама такива като тебе, клеветници не бива да се занимва човек с тях, понеже си от тия среди дето лидерите и педераси да са си остават лидери, това обяснява и цялото ти поведение. А аз съм обявен за еретик понеже съм вярвал че църквата ще мине през голямата скръб. А сега си дрънкай на воля!
Седнал един ню ейджър, почитател на антихристи, да дава акъли....

Hiphop аз не мога да приемам хора стоящи зад антихристи за братя, поне докато стоят потдръжници на тези антихристи... Така че между нас няма единство.
Асен
Потребител
Мнения: 1162
Регистриран на: вт мар 20, 2007 5:16 pm

Re:hiphopsusel

Мнениеот Асен » пон яну 30, 2012 12:38 pm

:)) hiphop, то и от самолет се виждат "плодовете" ни и какво повече да се коментира...Който иска мир, дава предложения и провокира за размисъл с думите си, който не иска...само се дърпа и търси начин да си оправдава неправилното поведение.
small axe
Потребител
Мнения: 2485
Регистриран на: чет апр 23, 2009 7:23 pm

Re: Изисквания за модератор, какви са те?

Мнениеот small axe » пон яну 30, 2012 1:08 pm

Да, тука верно каза, плодовете ти, от самолет се виждат. А сега, като най сетне разбра причина за моето отлъчване, замълча като по...н и взе да се извърташ ,за мир и незнам какво, а иначе да клеветиш преди можеш, как не те е срам... Така и преди ровеше в личните данни за мен / кой какъв бил и тн/, а сега и за елеазар и ги пращаш на Аурелия на лични съобщения, виждам че няма промяна, поведението ти е интригантско и подло и недостойно. Не че нещо имам да крия де wink: , ама това говори какъв си наистина, интригант, клюкар и клеветник... Не желая да се занимавам с теб повече.
Асен
Потребител
Мнения: 1162
Регистриран на: вт мар 20, 2007 5:16 pm

Re: Изисквания за модератор, какви са те?

Мнениеот Асен » пон яну 30, 2012 7:32 pm

:( Айде, стига си спамил и си повтарял едни и същи глупости, Смол. Колкото и да хленчиш и да мрънкаш като глезено дете, глупостите, които правите с твоята "кака" станаха ясни пред всички. Фактите са налице. И не могат да се заличат.
Вместо като сериозни хора да седнете и да оправите нещата, ти по цял ден хленчиш във форума, а тя като се прибере от работа поема щафетата. Смешни сте.
Потребителски аватар
plamen
Администратор
Мнения: 799
Регистриран на: ср авг 24, 2005 12:26 pm

Re: Изисквания за модератор, какви са те?

Мнениеот plamen » пон яну 30, 2012 7:46 pm

Смисълът на тази тема беше да се обсъди спокойно ситуацията с модерацията във форума и да се обсъдят нови кандидатури за нови модератори. За съжаление повечето от участниите се отдадоха на лични обиди. Заключвам темата; ако някой има конструктивно предложение, да ми пише на лични.

Поздрави,
Пламен

Върни се в “въпроси към Православие БГ”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост