Помощ2
-
- Потребител
Това стига ли?
Сега е Великият пост, човек трябва да прощава. Христос дори на кръста прости на онези, които го хулеха, така че кой какво казал не е важно, важна е любовта към ближния, дори и ближния да не я разбира, да е груб и да ни се подиграва. :D :wink:
Не съдете, и няма да бъдете съдени; не осъждайте, и няма да бъдете осъдени; прощавайте, и простени ще бъдете;
давайте, и ще ви се даде: мярка добра, натъпкана, стърсена и препълнена ще изсипят в пазвата ви; защото, с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери. (Лука 6:37-38 )
И кога стоите на молитва, прощавайте, ако имате нещо против някого, та и Небесният ви Отец да прости вам прегрешенията ви.
Ако ли вие не прощавате, и Небесният ви Отец няма да прости вам прегрешенията ви. (Марк11:25-26)
Не съдете, и няма да бъдете съдени; не осъждайте, и няма да бъдете осъдени; прощавайте, и простени ще бъдете;
давайте, и ще ви се даде: мярка добра, натъпкана, стърсена и препълнена ще изсипят в пазвата ви; защото, с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери. (Лука 6:37-38 )
И кога стоите на молитва, прощавайте, ако имате нещо против някого, та и Небесният ви Отец да прости вам прегрешенията ви.
Ако ли вие не прощавате, и Небесният ви Отец няма да прости вам прегрешенията ви. (Марк11:25-26)
Последна промяна от iliana на чет фев 22, 2007 7:49 am, променено общо 1 път.
-
- Потребител
-
- Потребител
-
- Потребител
1
правилно-когато чуем тръбата тогава е времето да възкръснем и да правим много други неща.както и да надвием антихристиянската медийна пропаганда.а последната простотия която чух беше че Христос не бил възкръснал!!!възможно ли е??или не е както си мисля.Христос е възкръснал и е невъзможно да не е възкръснал.!!!!!
Проклет да е глупака който ми казва такива работи!!!
Проклет да е глупака който ми казва такива работи!!!