Защо нямаше почти никакъв? отзив на моя почин, в тон,

споделете опит и интересни идеи
refab
Потребител
Мнения: 1164
Регистриран на: пон окт 09, 2006 7:25 pm

Защо нямаше почти никакъв? отзив на моя почин, в тон,

Мнениеот refab » нед апр 06, 2008 11:01 am

надявам се, [b]с иронично -саркастичния стил в в-ка за "хумор и православен лайфстайл" "Църковен егоист"?...

....Реших сега, да поместя нещо като моя министатия, която току що написах в един клуб, където също нямаше? (достатъчно) отклик.Тя е за и всъщност, това е самата "министатия"):

".... всички недосетливи и/или пасивно горделиви,безидейни (но не смирени) хора, които евентуално са подминали с псевдо аристократично пренебрежение?, отегчение? и безразличие? моя почин за изпращането на писма да митрополита, продължение на ИРОНИЧНО-САРКАСТИЧНИЯ стил на в-к "Църковен егоист"..., хора нямащи усета , знанието и културата да видят елемента на юродивост (по-осведомените нееретици и еретици са чували за това явление, което всъщност, естествено, не ми е присъщо -не съм достоен за него!) в тази "афера", който съзнателно се опитах да вмъкна, съобщавам един факт-днес в пощата си намерих следното писмо от "Двери", посочващо брой 2 на в-к "Църковен егоист", завършващо така:

P.S. Ne zabraivaite da razglasite novinata, dokato vse oshte e parvi april!

Та, искам да кажа, явно от "двери" са разчитали на читатели, да се пораздвижат малко блатни води, и се надявам, че аз вероятно съм неоправдано скептичен и несправедливо едва ли не обвиняващ "християни", когато си мисля, че от еснафско, криворазбрано "благочестие" и най-вече поради пасивна балканска нерадивост, затлаченост!?, малко хора са отделили 30 секунди за да се опитат да дадат вест на този митрополит, че трябва да внимава какво върши, че не е недосегаем идейно самодържец!"
Бай Иван
Потребител
Мнения: 375
Регистриран на: чет ное 02, 2006 10:23 pm

Мнениеот Бай Иван » нед апр 06, 2008 12:56 pm

refab
Потребител
Мнения: 1164
Регистриран на: пон окт 09, 2006 7:25 pm

Мнениеот refab » нед апр 06, 2008 4:53 pm

"всичко казано против Синода е разкол"

Я па тоя! :shock: :( :evil:

Върни се в “енорийска и социална дейност”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост