Махмурлука на един...

място за коментар върху текстове от портала
ioio
Потребител
Мнения: 919
Регистриран на: вт авг 18, 2009 4:02 pm

Махмурлука на един...

Мнениеот ioio » вт окт 19, 2010 12:44 pm

Оставям на Вас да назовете и определите, какъв е този. Написал е "Катедралата". Казва се Калин Терзийски. Това е новото поколение интелектуалци, което е рожба на старото. Мислите ли, че те биха могли да представляват духовно народа, да го учат, вдъхновяват и да му дават надежда? Редно ли е да бъдат изхранвани от тоя народ, ценени и уважавани като хора, които носят знание, просветление и дух.
ioio
Потребител
Мнения: 919
Регистриран на: вт авг 18, 2009 4:02 pm

Re: Махмурлука на един...

Мнениеот ioio » ср окт 20, 2010 12:30 pm

Мълчанието на всички, говори достатъчно. За духовно мъртвите, няма какво да бъде казано, докато за физически мъртвите: "Или добро или нищо". Остава да се помолим, този човек да има шанса да срещне Господ, не в последния си миг, в състояние на ужасяваща болка, миг преди ада, а по милостта на Бога, да има и светли мигове с благодатта и светлината Божия.
Кабрал
Модератор
Мнения: 2534
Регистриран на: чет окт 02, 2008 11:32 pm

Re: Махмурлука на един...

Мнениеот Кабрал » ср окт 20, 2010 5:01 pm

Темата нещо не я разбрах.
ioio
Потребител
Мнения: 919
Регистриран на: вт авг 18, 2009 4:02 pm

Re: Махмурлука на един...

Мнениеот ioio » ср окт 20, 2010 9:24 pm

Бях ужасена от омразата на тоя човек към православието. От това, че пише книги, вероятно пълни с тази отрова. От това, че е възпитан от някого преди него в този дух, и че може би, и той ще остави подобни хора след себе си. От това, че една Тотка е по-малко зловеща с въздействието си, защото се е мъчела да изкара само пари. А тая омраза е като сатанинската. От това, че вероятно се смята за творец, възпитаващ в нещо някого, и имащ някакви послания. От това, че децата му не биха имали алтернатива. От това, че много деца живеят сред такива хора и душата им отрано страда от ненавистта. И от това, че живее с такова омерзение в душата си.
Такива чувства нахлуха в мен, когато прочетох написаното. Това ме накара да пусна темата. За да знаем, че освен сектите, ясновидците, шарлатаните и др. подобни, православието има за врагове и мразещите го без причина, само заради спорта. Омраза, заради самата омраза.

Върни се в “прочетено в православие.бг”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост