Новият световен ред и тайното правителство.

теми за общности от сектантски тип
gonzo66
Потребител
Мнения: 51
Регистриран на: нед юни 07, 2009 10:45 am

Новият световен ред и тайното правителство.

Мнениеот gonzo66 » чет юни 23, 2011 5:43 pm

Прави ми впечатление, че тук се разискват много теми, полезни и нужни за израстването на християнски добродетели у вярващия в БОГА човек. Но като че ли ни убягва един много важен момент, а именно процесите които протичат в обществото в локален и световен мащаб, процеси ясно изразяващи белезите на последно време описани от пророк Данаил, 24 глава от ев. на Матей, където сам ИСУС ни адресира това си предупреждение, за мен самия като че ли не толкова към своите ученици, а именно към нас самите живеещи в последните събития, и като наистина ширещите се беззакония в глобален мащаб довежда до там, че любовта на мнозинството взе наистина да охладнява напоследък както пише в Матей 24 гл. 12 ст. Даже и да ме прости БОГ, но аз ще си и позволя да допълня, че не само любовта на мнозинството, но най-вече любовта на вярващото мнозинство е придобила формата на апатия. Ето някой статии публикувани в медийното пространство:
http://30dumi.eu/2010/09/samo-za-skeptitsi-taynoto-svetovno-pravitelstvo-sashtestvuva/
http://zahariada.blog.bg/novini/2010/06/04/svetovnoto-pravitelstvo-bilderberg-club-reshava-sydbata-na-e.556908
http://nikstan.blog.bg/politika/2011/06/20/taino-svetovno-pravitelstvo-metodichno-unishtojava-choveches.768601

Може би има и известно преувеличаване разбира се, но едва ли някой, "ако е в състояние да анализира обстановката около себе си" би бил склонен да опровергае всичко това. Но дори и това не е най-важното, по-важно е поне за самият мен е: каква е позицията на църквата "казвам църквата визирайки не само православната църква" защото поне аз до момента такава не виждам, може би и да греша. Безспорно боговдъхновеното откровение от апостол Йоан ще се сбъдне с БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА над злото, СЛАВА НА ГОСПОДА!!!. Но трябва ли за нас вярващите апатично да наблюдаваме ширещото се зло в световен мащаб или да противодействаме уповавайки се на словото БОЖИЕ???
Дон Кихот
Потребител
Мнения: 687
Регистриран на: пет ное 06, 2009 8:43 pm

Re: Новият световен ред,и тайното правителство.

Мнениеот Дон Кихот » чет юни 23, 2011 7:10 pm

Гонзо,

Това е митология.

:crazy:
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Новият световен ред,и тайното правителство.

Мнениеот Aurelia Felix » чет юни 23, 2011 7:20 pm

Хахаха, митология било. Джордж Буш старши в реч от 11.09.1990 или 91 не помня точно годината, обяви новия световен ред. Библейските пророчества се сбъдват, но който иска, нека си заравя главата в пясъка като щраус. За негова сметка си е.

Проблемите в света са меко казано сериозни, но ние се вълнуваме от запетайките :mrgreen:
gonzo66
Потребител
Мнения: 51
Регистриран на: нед юни 07, 2009 10:45 am

Re: Новият световен ред,и тайното правителство.

Мнениеот gonzo66 » чет юни 23, 2011 8:08 pm

Дон Кихот написа:Гонзо,

Това е митология.

:crazy:

Значи митология! Ами щом имаш този отговор, то тогава изводите са два: или не живееш в този свят, или хал хабер понятие си нямаш, нито от словото, нито още по-малко от пророчествата в него, които между временно се и сбъдват.
Дон Кихот
Потребител
Мнения: 687
Регистриран на: пет ное 06, 2009 8:43 pm

Re: Новият световен ред,и тайното правителство.

Мнениеот Дон Кихот » чет юни 23, 2011 9:25 pm

Гонзо,

Вече 2000 години кой ли не отъждествява дати, лица и събития с есхатологичните пророчества, но напразно. Не си въобразявайте, че сте хванали Господ за шлифера, за да не се окаже, че държите здраво собствената си простотия.
Aether
Потребител
Мнения: 982
Регистриран на: съб юни 27, 2009 10:40 pm

Re: Новият световен ред,и тайното правителство.

Мнениеот Aether » пет юни 24, 2011 12:35 am

Тея пророчества са треснати там, за да се обединяват хората в тежки времена...
Не може да се сравняват зверствата от едно време със сегашните мижи да те лажат "свободи и разврат"... Като че ли сега е по-тежко от първата или втората световна война... Пионки винаги е имало и винаги парите са управлявали, така че не виждам сега какво му е по-различното... Просто средствата и фронта на манипулация се изменя. Като се изменят те ние също ще се изменяме, за да оцелеем, както сме оцелявали толкова хиляди години. Пък ако толкова зациклим все ще се пръкне някой революционер дето да ни срита в правилната посока :lol: . Така че дали иде края не времената и прочие само Отца си знае... Всеки дето се прави на предсказател нещо не е прочел както трябва Библията :lol:
Потребителски аватар
Р. Марков
Потребител
Мнения: 285
Регистриран на: нед май 17, 2009 9:01 pm

Re: Новият световен ред,и тайното правителство.

Мнениеот Р. Марков » пет юни 24, 2011 1:49 am

gonzo66 написа:Може би има и известно преувеличаване разбира се, но едва ли някой, "ако е в състояние да анализира обстановката около себе си" би бил склонен да опровергае всичко това.

Тази част да се чете: "Ако някой не е съгласен с мен, значи е идиот, който нищо не разбира."

Америка ми става все по-антипатична с всеки изминат ден. Защото българските форумни писатели и блогъри все повече започват да преписват и да повтарят, като папагали, бръщолевенията на всевъзможна сбирщина от северно-американски кукувци.
rabeno
Потребител
Мнения: 17
Регистриран на: пон ное 12, 2012 4:02 pm

Re: Новият световен ред и тайното правителство.

Мнениеот rabeno » пон дек 10, 2012 10:01 am

За "тайните протоколи"

"Прочитайки тези "Протоколи", веднага разбирате истинското положение в страната, в която живеете, както предугаждате какво ще настъпи през следващите години. Разбирате също как и колко действията на вашите избраници ще се различават от техните предизборни "думи и обещания"…" За достоверността на тази книга говори и фактът, че след болшевишката революция в Русия, осъществена от юдео-масонството, всеки у когото е откривана е бил разстрелван, а екземплярът унищожаван! "Протоколите" са ясно доказателство за пъкления план, който е замислен за човечеството и се осъществява все още неспрян стъпка по стъпка. Все още огромната част от хората дори не знаят, че в целия съветски административен апарат евреите и евреите-масони са били повече от две трети до 99 процента от състава на някои комитети, начело с В. Ленин. Ето какво пише в излизащото в Ню Йорк еврейско издание "Ди америкън хибрю" от 10.09.1920 г. - "Болшевишката революция в Русия беше работа на еврейския ум, на еврейското недоволство, на еврейското планиране, чиято цел беше да се създаде "нов ред в света". Това, което се извърши така превъзходно в Русия благодарение на еврейството, трябва чрез същата умствена и физическа сила да стане действителност в целия свят."
rabeno
Потребител
Мнения: 17
Регистриран на: пон ное 12, 2012 4:02 pm

Re: Новият световен ред и тайното правителство.

Мнениеот rabeno » пон дек 10, 2012 10:09 am

Потребителски аватар
yosif_s
Потребител
Мнения: 101
Регистриран на: чет яну 19, 2012 11:34 am

Re: Новият световен ред и тайното правителство.

Мнениеот yosif_s » пон дек 17, 2012 6:19 pm

В нощта на 29/30 ноември 2012, глобал-сатанистите, чрез своя световен инструмент - ООН, сътвориха поредния, но един от последните, елементи на глобалния си пъзел за тотален контрол над света като вдъхнаха живот на поредната - 22-та арабска и 56-та ислямска, държава.
Президентът на Палестинската автономия Махмуд Абас. Известен в ООП и по света с революционно-терористичното си име Абу Мазен. Осигурил финансирането на терористична атака на ООП срещу израелския олимпийски отбор по време на Олимпиадата в Мюнхен `72, "доктор" на Ориенталския институт в Москва през 1982 г. с дисертацията: "тайните връзки между нацизма и ционисткото движение", чрез която „доказва”, че в Холокоста не загиват 6 милиона евреи, а само...800 000. Махмуд Абас - архитект на стратегията за унищожаването на Израел - не с един удар, а постепенно, поетапно, като създаването на палестинска държава е част от него.
Новосъздадената държава няма споразумение за признаване правото на съществувание на държавата Израел. Този факт, автоматично превръща новосъздадената държава в инструмент, претендиращ да владее и териториите на държавата Израел - недвусмислено декларирано в не един нейн – арабско-палестински, официален документ. И този апетит за анексии е официално представен пред ООН. И световната организация, с гласуването си със 139 гласа „за”, одобрява тази арабско-палестинска претенция - столицата на новосъздадената държава да е столицата на държавата Израел – Йерусалим. С други думи, глобалистите-сатанисти чрез ООН отричат „лигитимността” на съществуванието на Израел. И с това поощряват по-нататъшните ислямистки апетити за „поглъщането” на Израел.
Ето с този акт на ООН се развенча мита, че евреите управляват света. Клипчето в предния пост вече не е актуално :!:
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Новият световен ред и тайното правителство.

Мнениеот Next » вт дек 18, 2012 2:29 pm

yosif_s написа:С други думи, глобалистите-сатанисти чрез ООН отричат „лигитимността” на съществуванието на Израел. И с това поощряват по-нататъшните ислямистки апетити за „поглъщането” на Израел.
Ето с този акт на ООН се развенча мита, че евреите управляват света.

Трите световни войни са планирани много отдавна.
1-вата световна: Да срине най-голямата православна монархия, най-голямата католическа монархия и най-голямата протестантска монархия. All done...
2-ра световна: Да направи възможно появата на държавата Израел. All done...
3-та световна: Между Израел и всички "желаещи" срещу мюсюлманите. Просто това е поредното наливане на масло в огъня...
Петров
Потребител
Мнения: 12
Регистриран на: пет дек 14, 2012 11:53 pm

Re: Новият световен ред и тайното правителство.

Мнениеот Петров » вт дек 18, 2012 3:41 pm

От край време, близо вече 2000 години, евреите се опитват и търсят начин как да въздигнат отново разрушения Храм.
Няма как - това Божие наказание към еврейския "народ" е съвсем на мястото си. Те са пръснати из света (в изгнание), защото самите те спряха да бъдат евреи.
Евреинът - това е човек който преминава от едно място на друго, от едно състояние на съзнанието, в друго.
Еврейски народ де`факто няма. Самият Авраам е от Ур Халдейски, Вавилон.
Той е тръгнал да преминава (глаголът "иври") от Вавилон към обещаната земя от Бога, която по-късно наричат "Обетована".
Авраам взима със себе си жена си, деца, дома си и тръгва в търсене. Странници, скитници, чудаци - това са все епитети характерни за думата "евреи".
"Живият Бог" - по този начин Авраам е описвал Бога.
Около Авраам се е оформила група от сподвижници, от хора, които са били с близки разбирания, при това тези хора са били от къде ли не, че даже и египтяни е имало.
Тази хора, в последствие, започват да бъдат наричани евреи, защото се скитали, защото са били странни в очите на другите.
В последствие, историята разкрива как този новосвормирал се "народ" приема Закона, директно от Бога, чрез Моисей.
Именно спазването на този Закон и богоговеенето именно към този Бога - това прави от някои човек евреин - да приемеш тази вяра, да живееш по този модел/Закон.

Защо описах всичко това?
За да се види, че хората, които управляват днес света, по един или друг начин, не са евреи, освен на думи. Тези хора не спазват Закона/Тора. Действията им довеждат до смърт, до подтисничество, до редица други нарушения на Закона.
Всъщност Тора днес не може да бъде спазена. Тя има 613 заповеди, една от които е свързана пряко с Храма и с обрядите в него. При положение, че няма Храм - няма и спазване на Тора/Закона.
Ето защо "евреите" днес са лишени от сърцевината си, от духовността си, а това е голяма слабост.
Римляните, пък и които и да е добри стратези знаели как да пречупят един народ, знаели са кое е тяхното слабо място. С разрушаването на храма те обезкуражават и пръскат евреите по света. Това се е случило не веднъж, а цели два пъти в историята, като първия път е имало и плен - тъй наречения "Вавилонски плен". Вавилонците също са успели да разрушат Храма, онзи, който Соломон е изградил - първия Храм, Великата Звезда.

Та, от близо 2000 години еврейския "народ", всички евреи по света работят с една еднаква цел - Възтановяване на Храма, а от там и възтановяване на Богослужението. Методиката на действие обаче е различна при различните евреи, което за сега няма нужда да описвам в подробности.

Кое обаче се е появило на мястото на Храма? Исляма. Това е отговора. Мохамед и той не е бил прост човек. Знаел е как да съкруши още повече най-големия си външен враг. На мястото на Храма е построена една от най-важните джамий в Исляма.

Какво ли не са правили евреите за да съборят тази джамия. Колко войни са водени само заради това, а и се водят дори днес!
Влияние има още над средновековна Европа. Кръстоносните походи.
Реакциите срещу тези постоянни влияния са били не една или две. Такава реакция е раждането на Фашиската и антисемитска политика. Тази политика не се е родила без причина. Авреите са владели цяла Европа. Самата Австрия и Виена са били изцяло под еврейско влияние и управление. Австрийският и германския народ били в криза, гладували. Работата била много, направо изцеждаща, а парите малко.
Всичко това не е било без цел. Евреинът има огромни качества от към математика, физика, пресметливост, икономика, делновидност и пр..
Днес, тъй наречените евреи, управляват чрез ООН, чрез Нато, чрез САЩ и Англия.
Тече най-голямото в човешката история обезсилване на ислямския свят, под прикритието на други мотиви, например борбата с тероризма, прекъсване на наркопазара (Пакистан, Авганистан), контрол над петрола и пр.
Всички тези мотиви и оправдания са само за пред хората.
Истинската цел е джамията, а тя няма как да бъда разрушена преди исляма да отслабне, преди да има контрол над него, защото иначе има голяма опасност от огромен военен конфликт, разбирици. Ислям има насякъде, не само в тази, или онази страна.
Вече под контрола на САЩ са Арабските емирства, Турция, Пакистан, Египет, Сирия, Ирак, Авганистан и др..
Контролът е не малко чрез хаос, чрез обезсилване на икономиката и на държавността в дадени страни. Всичко това е целенасочено. Вътрешните междуособици водят до центриране на погледа, кото респективно не отива по-далеч от дома и от собственото оцеляване.

Истинските евреи за тази работа не са виновни. Вината, още от Христовите времена, се носи от псевдоевреите, от кривата форма на юдаизма (фарисей, садукеи и пр.).
От една гледна точка еврейския народ оправдано търси своето - изграждане на Третия Храм, който според пророчеството ще донесе Мир в света и благоденствие.
От друга страна - еврейте носят цялата вина. Всичко, което им се случва и заради тях самите, зарад техното си поведение и грях, а той не е малък.
Не всички евреи носят този грях. Още по времето не Иисуса някои евреи станаха първите християни, тъй че не можем с лека ръка да поставяме всички евреи в общ кюп.
Не евреите, а евреите които спряха да бъдат евреи - те носят отговорността. Отговорността носи егоцентризма най-вече и това, че човек е отпаднал от вярата, това че е попаднал под властта на Сатана.
Хората не са виновни обаче за това че са слаби.
Затуй Иисус казва:
Матей 9:13
Идете още и научете се що е: Милост искам, а не жертва; защото не дойдох да призова праведните, но грешните на покаяние.

Изцелителят ходи там, дето има нужда от Него.

Затова ние не бива да толерираме съществуването на каквато и да е омраза в нашите сърца.
И най-първо - нека всеки гледа преди всичко себе си и личните си кривини.
Потребителски аватар
yosif_s
Потребител
Мнения: 101
Регистриран на: чет яну 19, 2012 11:34 am

Re: Новият световен ред и тайното правителство.

Мнениеот yosif_s » вт дек 18, 2012 6:38 pm

Петров, благодаря Ви за полезната и изчерпателна информация :!: :thumbup: :clap:
Потребителски аватар
Чехълче
Модератор
Мнения: 2032
Регистриран на: нед дек 20, 2009 1:49 pm

Re: Новият световен ред и тайното правителство.

Мнениеот Чехълче » вт дек 18, 2012 8:38 pm

yosif_s написа:В нощта на 29/30 ноември 2012, глобал-сатанистите, чрез своя световен инструмент - ООН, сътвориха поредния, но един от последните, елементи на глобалния си пъзел за тотален контрол над света като вдъхнаха живот на поредната - 22-та арабска и 56-та ислямска, държава.
Президентът на Палестинската автономия Махмуд Абас. Известен в ООП и по света с революционно-терористичното си име Абу Мазен. Осигурил финансирането на терористична атака на ООП срещу израелския олимпийски отбор по време на Олимпиадата в Мюнхен `72, "доктор" на Ориенталския институт в Москва през 1982 г. с дисертацията: "тайните връзки между нацизма и ционисткото движение", чрез която „доказва”, че в Холокоста не загиват 6 милиона евреи, а само...800 000. Махмуд Абас - архитект на стратегията за унищожаването на Израел - не с един удар, а постепенно, поетапно, като създаването на палестинска държава е част от него.
Новосъздадената държава няма споразумение за признаване правото на съществувание на държавата Израел. Този факт, автоматично превръща новосъздадената държава в инструмент, претендиращ да владее и териториите на държавата Израел - недвусмислено декларирано в не един нейн – арабско-палестински, официален документ. И този апетит за анексии е официално представен пред ООН. И световната организация, с гласуването си със 139 гласа „за”, одобрява тази арабско-палестинска претенция - столицата на новосъздадената държава да е столицата на държавата Израел – Йерусалим. С други думи, глобалистите-сатанисти чрез ООН отричат „лигитимността” на съществуванието на Израел. И с това поощряват по-нататъшните ислямистки апетити за „поглъщането” на Израел.
Ето с този акт на ООН се развенча мита, че евреите управляват света. Клипчето в предния пост вече не е актуално :!:

Да!
Dmitrij
Потребител
Мнения: 293
Регистриран на: чет юли 08, 2010 1:21 pm

Re: Новият световен ред и тайното правителство.

Мнениеот Dmitrij » ср дек 19, 2012 1:46 pm

Next написа:Трите световни войни са планирани много отдавна.
1-вата световна: Да срине най-голямата православна монархия, най-голямата католическа монархия и най-голямата протестантска монархия. All done...
2-ра световна: Да направи възможно появата на държавата Израел. All done...
3-та световна: Между Израел и всички "желаещи" срещу мюсюлманите. Просто това е поредното наливане на масло в огъня...

"Бог управляет миром, и все, совершающееся на небе и в поднебесной, совершается по суду премудрого и всемогущего Бога..."
Свт. Игнатий ( Брянчанинов ).

Върни се в “секти и култове”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост