Технология на екстрасенските “изцеления”
Re: Технология на екстрасенските “изцеления”
Браво, хора! Казвайте още!
Ето още два видео-материала на тема екстрасенс
Екстрасенси. Разобличение
Християнството и екстрасенсите
Екстрасенси. Разобличение
Християнството и екстрасенсите
Първи филм:
Добре, но направено за протестанти, които вярват в Библията, по конкретно тяхната.
Ако не вярват, е просто филм, който показва много, но на хора, имащи здрав разум.
Във филма: Апостолите са лекували направо чрез Светия Дух. Те чрез Него, или Той чрез тях?!
Втория е съвсем друго нещо :)
Добре, но направено за протестанти, които вярват в Библията, по конкретно тяхната.
Ако не вярват, е просто филм, който показва много, но на хора, имащи здрав разум.
Във филма: Апостолите са лекували направо чрез Светия Дух. Те чрез Него, или Той чрез тях?!
Втория е съвсем друго нещо :)
Благодарим ти, Кандилце. Смятам, че филмчетата ще са полезни за хора, по-възприемчиви към лекторския изказ.
Особено второто.
За всеки трябва да бъдем всичко, за да ги придобием за Бога и откъснем от дявола.
Особено второто.
За всеки трябва да бъдем всичко, за да ги придобием за Бога и откъснем от дявола.
Я служил сатане (свидетельство бывшего экстрасенса)
Благодаря, силен филм. Поредния, който потвърждава "технологиите", описани в книгата 1:1...
Без претенции за безпогрешност - цитирам отговор на приятел:
"чел съм нещо, ама съм позабравил - но звучи съмнително - на тъмно място докато почине майката след което тя заема неговото място, а то се спасява..."
Така че, ако това е вярно - филма се "връзва".
"чел съм нещо, ама съм позабравил - но звучи съмнително - на тъмно място докато почине майката след което тя заема неговото място, а то се спасява..."
Така че, ако това е вярно - филма се "връзва".
в началото има за магии. Веднага бие на очи пропастта между Ванга и стареца Паисий Светоговец. И като "манталитет" и като последващо окончателно въздействие.
Хубав филм. Интересно е и пророчеството му за връщането на Истанбул на гърците, което би трябвало да стане недалеч в бъдещето.
По света шетат разни шоу-та от рода: "Битката на екстрасенсите". Там си мерят "силите" и кой е по-по-най. За спечелване на такова състезание, много сила трябва да се извика на помощ. И после тия сили, като вземат да скучаят:
... може и отпосле да вземат, та да те метнат през прозореца :idea:
... може и отпосле да вземат, та да те метнат през прозореца :idea: