КомунизЪма ... !!!
Re: КомунизЪма ... !!!
Религията насажда омраза между хората с различни вярвания и е пречка за световното обединение.
"КомунизЪма" се е пишело до 89-та. Сега е правилно КОМУНИЗМА!
Абе, както и да го напишеш, все е грешка. :mrgreen:
Мдаа.. Сещам се за фашистите.
Не че имам нещо против религията ама тея глупости дето ми ги пишете против комунизма много ме дразнят. Само говорите "комунизма изби сумати хора тва е зло". А религията колко хора е избила. Само се замислете. A тея линкове дето ги пращате са пълни помии. Ето туkа прочетете малко и си изкараите тези глупости от промитите мозъци http://www.septemvri23.com/gulag.htm
Момчета, не знам на каква възраст сте и дали сте познали от опит що е то комунизъм в действие. Не знам и какво точно е ставало в СССР. Знам много добре обаче какво се е случвало през този светъл за вас период със семейството ми. Дядо ми беше един от пионерите на дескриптивната геометрия в България. До края на живота си така и не стана професор (макар че учебниците по които се учеше този предмет бяха писани от него). Причината - не беше член на партията. Беше човек с принципи и така и не пожела (дори формално) да се асоциира с това "движение". Всякаква кариера за непартийци беше невъзможна. Баба ми беше учителка. Заради един виц за Сталин беше уволнена. До края на живота си остана безработна домакиня. Семейството беше в непрекъснат принудителен пост. Интелигентни, образовани, будни хора живееха в сиромашия и немилост. Братът на другата ми баба пък бил разстрелян от партизани при обир. Това е видяло моето семейство от комунизма... Говориш за промити мозъци... Аз лично не познавам по-ефективна машина за промиване на мозъци от комунизма, във варианта в който го тестваха върху нас. Видя се че не работи, и то по трудния начин...
Кой е казал, че този "комунизъм в действие" е истинския комунизъм. Дори партизаниете които са се били за тази кауза казаха "Това управнление не трябва да е така". Това, че всеки гледа да стене велик и да глътне колкото може повече пари не означава, че идеята и самият комунизъм са виновни. В момента перфектно виждаме как този "прекрасен" капитализъм се грижи за държавата и хората. И не само в България но на всякъде по света. В САЩ хората започнаха да остават по улиците, в арабските държави вече нямат питейна вода, а само Китай и Виетнам не ги тресе.
Върни се в “атеизъм и агностицизъм”