Това че ти предстои да влезеш в десетия гимназиален клас, където този материал се изучава, не означава че всички са на твоето ниво :)
чети :arrow:
КомунизЪма ... !!!
Re: КомунизЪма ... !!!
Мммм да. Без да ме познаваш си мислиш, че съм 10-ти клас. Него съм го минал спокойно. А това, че Германия и СССР са подписали договор да не се атакуват нищо не означава. Хитлер го нарушава. С мен малко трудно можеш да спориш на тема История.
Нещо по темата:
:mrgreen:
Прочетете и коментарите след статията. :lol:
:mrgreen:
Прочетете и коментарите след статията. :lol:
Ми скинари.
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
.
КомунизЪма(две в едно) :
КомунизЪма(две в едно) :
.
...Карл Маркс е автор на едно от най-зловещите открития в историята на идеите и това е ИДЕЯТА ЗА ЖЕРТВАТА или идеята за Световната Виктимология - и следващата от това ИДЕЯ ЗА КЛАСОВАТА БОРБА, за отмъщението на ПОТЪРПЕВШАТА класа срещу другата, приета за паразитна и ненужна. Това е постулирано като основание за групова вина и унищожаване на цели слоеве от населението на един и същ народ, обявени за КЛАСОВИ ВРАГОВЕ чрез средствата на неизбежната диктатура на ...
.
...Карл Маркс е автор на едно от най-зловещите открития в историята на идеите и това е ИДЕЯТА ЗА ЖЕРТВАТА или идеята за Световната Виктимология - и следващата от това ИДЕЯ ЗА КЛАСОВАТА БОРБА, за отмъщението на ПОТЪРПЕВШАТА класа срещу другата, приета за паразитна и ненужна. Това е постулирано като основание за групова вина и унищожаване на цели слоеве от населението на един и същ народ, обявени за КЛАСОВИ ВРАГОВЕ чрез средствата на неизбежната диктатура на ...
.
Върни се в “атеизъм и агностицизъм”