Мръсните тайни на българската църква
Мръсните тайни на българската църква
Това дяволско чедо Слави достига върха на своето безбожие, въпреки, че не съм православна, темата му за 17 декември ме възмути до краен предел.
http://slavishow.com/index.php?cat=1&mid=9&id=13287
Призовавам всички православни а и неправославни християни да изпратят протестно писмо и да се включат във форума на предаването, защото този антихрист руши малкото останала вяра на народа в православната църква. Ако някой пита, за какво и е на една протестантка да тръгва да защитава православието: Слави се изправя не срещу самото православие и църква, а срещу Самия Бог! Много често иронизира православни свещеници в предаванията си, с което той се подиграва не само с православието, но с християнството въобще. :oops:
http://slavishow.com/index.php?cat=1&mid=9&id=13287
Призовавам всички православни а и неправославни християни да изпратят протестно писмо и да се включат във форума на предаването, защото този антихрист руши малкото останала вяра на народа в православната църква. Ако някой пита, за какво и е на една протестантка да тръгва да защитава православието: Слави се изправя не срещу самото православие и църква, а срещу Самия Бог! Много често иронизира православни свещеници в предаванията си, с което той се подиграва не само с православието, но с християнството въобще. :oops:
Re: Мръсните тайни на българската църква
Едва ли, едно пошло предаване /като това на г-н Трифонов/ би дискредитирало БПЦ.
Тоя Слави откачил ли е?!? Егати и грубото заглавие: ''Мръсните...'' А бе тоя няма ли страх и срам пред Бога?!? Направо съм възмутена!!! Вярно е близкото пристигане на Исус Христос и Антихриста... Толкова безбожен народ сме станали... че не знам. Такова гнусно заглавие... просто НЯМАМ ДУМИ!!! ::o :crazy: :sick:
Какви ли не не хора са се пробвали срещу църквата, та и барбар Слави с мъжете. Но църквата си седи и ще седи, а тези с пробите никой не ги помни. Да прави каквото знае, всеки му според акъла.
Слави отдавна е изчерпан идейно. Мисля, че "шоуто", което все още прави, се приема от аудитория с принизени морални и етически критерии за ценности. Мнооого рядко има вече по някой интересен събеседник. И не случайно хората му го напускат. За наша радост, зная, че един от бившите му сценаристи е спасен християнин! Слава на Бога за това!
Всъщност БПЦ би трябвало да представлява Бог. :oops:
Имаше нещо в Библията по този въпрос, ама не можах да го открия. Бихте ли ми помогнали с някой цитат.
Имаше нещо в Библията по този въпрос, ама не можах да го открия. Бихте ли ми помогнали с някой цитат.
Спомняте ли си, че преди няколко години писахме (всъщност май Пламен го писа) протестно писмо до българските медии, че представят по ироничен начин Българската православна църква? Беше подписано от мнозина и имаше ефект! Слави спря за дълго подигравателния образ о.Нафарфорий. Дали не е време за втора такава реакция? И мислите ли, че ще събере също толкова единомишленици?
леле мале :silent: :oops:
така се хули Божието име , сред невярващите.... , добре че Господ е милостив .
така се хули Божието име , сред невярващите.... , добре че Господ е милостив .
До колкото разбирам става въпрос за ежби между двата синода... довело до убийството на свещеник. много лоша работа.
Православие.БГ :
И видеоклипчета: и
Православие.БГ :
И видеоклипчета: и