Либерастия

обсъждане на всякакви въпроси
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » чет яну 15, 2015 9:40 pm

Да, вероятно. Понеже предимно превежда и имаше линк долу, не проверих - извинявам се за което.

Ще се опитам да опресня на о. Божидар Главев, кое е разкол, кое не е. Разкол имаме по административни, лични, финансови, йерархични и др. подобни причини отцепване от някого. Обаче, когато се борим:

1. Срещу икуменизма.
2. Срещу модернизма.
3. Срещу бездуховността...


... как да наречеш това старостилен разкол? Проблема е в подмяната на вероизповеданието :!:
Това с благословията на Патриарха за Шарли-тата би трябвало да e последната лампичка... :idea: Но не би (виж послеписа).
Как отеца обаче ще напише политкоректна статия за Патриарха си? За патриарха или добро, или нищо (ако приложа тук изказа от една негова статия)...

П.п. Четейки из сайта му, се натъквам на следното: „Най-силният инструмент, с който техният [на БПСЦ] т. нар. „църковен съвет” държи в подчинение своите пасоми, е дезинформацията.” Нищо друго освен флагмана на БКП: "Работническо дело" не ми хрумва по случая... Sic! (в последното старо латинско значение на думата)
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » вт яну 20, 2015 5:52 pm

Либерастията по своята същност е тоталитарна, независимо от надянатите "широко скроени" маски:

"По улиците на Латвия повече няма да се разговаря на руски. Официален закон още няма, но санкциите, при това доста строги, вече са въведени. Ако на улицата си позволиш да заговориш на руски – плащай глоба!

Как може да се забранява език, на който разговаря една четвърт от населението на страната? Латвия изглежда иска да тръгне по пътя на Украйна. Впрочем, самата Украйна я предупреждаваха да не посяга на руския език, но те самите усилено се унищожаваха – ще загинем, но ще го направим. През 90-те години ирландците разказваха на жителите на Естония, Литва и Латвия за своя опит, предупреждаваха ги, че навремето са имали опит за забрана върху английския език на своя територия включително и за висшето образование, и за използване само на ирландски, но навреме се съвзели и разбрали, че лишават своята младеж от възможността да изучават света, науките, културата на народите. И в резултат се отказали от тази идея.

....

- Проблемът е в безизходната политическа линия, кореняща се още в края на 80-те години. Националистическите сили в Прибалтика издигнаха идеята за възстановяване на националната самобитност и националното самосъзнание. Но в качеството на „спонсори“ за реализиране (както те казваха) не на политическия, а културния курс бяха избрани американските глобалисти и западноевропейските либерали - хора, поставили си за задача създаването на глобален свят, където националният човек не е нужен, където е нужен консуматорът, като някакво същество без пол и националност, лесно манипулирано по силата на своята изостаналост. И сега те ще започнат да възстановяват националното самосъзнание в Латвия, Литва и Естония, плюс още и Украйна, подчертава експертът.

Съответно тези т.н. национални сили, лишили републиката от една огромна част на културата и образованието, не могат да отчетат каквито и да е резултати в реалното съзиждане на националната политика през последните 20 години. Значи този курс е погрешен. А всички „спонсорски“ американско-западни проекти са просто антируски .Така че като цяло изтласкването на руския език от Прибалтика е поръчка от чужбина, една абсолютно деструктивна и политически ангажирана задача, резюмира Михаил Демурин.
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/2015_01_20/Vaz ... toto-2806/ "
moonlight_shadow
Потребител
Мнения: 8
Регистриран на: ср яну 21, 2015 5:03 pm

Re: Либерастия

Мнениеот moonlight_shadow » ср яну 21, 2015 9:37 pm

Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » нед яну 25, 2015 7:36 pm" изплаши приятелите си със странна изповед в социалните мрежи.

„Аз не мога да стана част от такъв свят, в който съпрузите обличат жените си като жени с леко поведение, излагайки на показ всичко, което трябва да бъде съкровено. Където няма понятия като чест и достойнство и в думите на хората може да се вярва само, когато казват „обещавам“. Странната изповед на Киану Рийвс изплаши приятелите му, които решиха, че актьорът е претърпял някакъв инцидент или обмисля нещо откачено. Текстът холивудската звезда публикува в своя профил в туитър.

Под публикацията негови фенове коментират, че вероятната причина за такъв депресивен текст е смъртта в катастрофа на негова любима преди време. 18 месеца преди трагедията двамата загубили и бебето си, което било мъртвородено. По нататък Киану пише:

(Не мога да стана част от такъв свят…) Където жените не искат деца, а мъжете не искат семейство. Където нещастниците се смятат за успешни, карайки колите на бащите си, а всеки, който има малко власт се опитва да ти докаже, че си нищожество.

Където хората лицемерно твърдят, че вярват в Бог с чаша алкохол в ръка и без всякакво понятие за религията си. Където ревността е срамна, а скромността - недостатък. Където хората са забравили за любовта, а просто търсят най-добрия вариант за партньор. Където хората ремонтират колите си при най-малкия шум без да пестят нито пари, нито време, а самите те изглеждат толкова жалки, че само скъпата кола може да го скрие. Където момчета пропиват парите на родителите си в нощни клубове, клатейки се под примитивни звуци, а момичета се влюбват в тях заради това.

Където M и Ж отдавна вече не се различават и където всичко това се нарича „свобода на избора”, но тези, които избират друг път, биват заклеймявани. Аз избирам свой път, жалко само, че не срещнах разбиране от хората, в които най-много го търсих...“"
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Aurelia Felix » нед яну 25, 2015 8:39 pm

Текстът на Киану не е депресивен, а правдив. Човекът се е събудил, а зомбираните му приятелчета не могат да го разберат. Това е характерно за всички зомбита, без значение къде живеят. И у нас е същото.
Борис
Потребител
Мнения: 215
Регистриран на: чет май 02, 2013 9:40 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Борис » нед яну 25, 2015 9:06 pm

Навярно и "странното" поведение на Лот също е "плашило" (!!!) содомци. Очевидно Господ работи в душата на този човек. Ние пък бихме могли да се помолим за него, за да го напъти към истината.
Потребителски аватар
anima
Потребител
Мнения: 110
Регистриран на: чет мар 15, 2012 9:27 am

Re: Либерастия

Мнениеот anima » ср мар 25, 2015 5:30 pm

"Законът ще защитава от дискриминация и хората със сменен пол.
Хората със сменен пол ще бъдат защитени от Законът от защита от дискриминацията, реши днес парламента след едноседмично отлагане на промяната. Текстът гласи, че признакът "пол" включва и случаите на промяна на пола."

[web 100%,300]http://www.dennews.bg/news/2015/3/25/22604-zakonut-shte-zashtitava-ot-diskriminaciya-i-horata-sus-smenen-pol[/web]
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Aurelia Felix » ср мар 25, 2015 9:01 pm

Честито Благовещение!

Днес, когато отбелязваме началото на нашето спасение, антихристите приеха третия пол в България.
Всички белези за наближаващия край са налице, вечен срам и позор за всички национални и Христови предатели, включително в този форум!
Потребителски аватар
Ника
Модератор
Мнения: 1020
Регистриран на: съб ное 14, 2009 7:25 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Ника » чет мар 26, 2015 6:44 am

В най-голямата мъка има и най-голямо щастие. Наближава да сме със Христа.
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » чет юли 02, 2015 8:39 pm

http://budiveren.com/index.php?option=c ... Itemid=192 < Шведски деца от детската градина бяха изкарани на гей-парад
"Около 120 деца от шведски детски градини бяха принудени миналия месец да станат участници в парада на хомосексуалистите в Гьотеборг, организиран от шведското хомо-лоби"....
.......
.... "За нещастие въпросът днес вече не е „дали”, а „кога” тази гнусна практика ще се разпространи и в останалите европейски страни. От нас зависи тези деца да бъдат защитени и да бъде гарантирано правото им на детство, свободно от извратеняци и дегенерати. Очевидно няма други загрижени за тяхната невинност. Ние просто не можем да стоим със скръстени ръце и да позволяваме да се случват такива неща. Трябва да сторим всичко по силите си да ги спрем, като излезем на улицата и подкрепим местните организации, които се борят против всичко това.

Свърши времето, когато можеше да се мълчи от страх да не си загубим работата или приятелите. Дойде време всеки един от нас да заяви своята позиция и да направи нещо по въпроса. Днес, когато атаката е срещу децата и тяхната невинност, на практика се атакува самото бъдеще на нашите страни. Тези деца един ден ще пораснат и някои от тях ще се сдобият с политическа власт. Само си представете какво би направил в бъдеще един лидер, чийто мозък е промит още от дете и ще ви стане безпределно ясно защо всичко това трябва да бъде спряно."
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » чет сеп 17, 2015 8:08 am

На български го няма, да не би някой от народа случайно да се разтревожи: The project for new Family law will make legal not only polygamy, but also incest.
Епископата?

Статията: Incest - legal in the new Bulgarian Family Law >
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Aurelia Felix » вт сеп 22, 2015 1:47 pm

Слугите на сатаната издигат новите гнусни езически идоли! Днес ще легализират тази гнус, утре ще бъде задължителна. Ако това стане, Бог да ни дава сили да мрем като древните християни, но да не се поклоним на гнусните идоли нито с думи, нито с дела.

А Вие Некст питате за реакция от епископата?! Може би въпросът Ви е риторичен. Макар и все по-често да звуча като черна станция ще предвидя, че реакциите ще бъдат в посока, че тия работи са вродени, че хората не са виновни, че това не е толкова противоестествено и най-вече - че ние, които ги осъждаме нямаме любов, не сме никакви християни, а най-откровени фашисти :) Аз вече имах честта слугите на идола на Толерастията да ме нарекат "фашистка", макар че ми викат и "комунистка", та няма да е лошо да се разберат в крайна сметка какви сме :)
I.P.
Потребител
Мнения: 39
Регистриран на: чет мар 05, 2015 4:07 pm

Re: Либерастия

Мнениеот I.P. » ср сеп 23, 2015 7:10 pmO, ако използваме атакисткия ви изказ, бихме ли могли да наречем любимият вожд на ссср, идолът ви путин либераст? Или може би е толераст???
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » ср сеп 23, 2015 8:16 pm

Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » ср сеп 23, 2015 9:06 pm

Да приключа темата:
"...Те убиват хора, включително духовници, и варварски разрушават паметници на световната култура. Тяхната идеология е изградена върху лъжи, извращение на исляма", заявява руският президент.

"Опитват се да набират последователи дори в нашата страна. Лидерите на мюсюлманите в Русия смело и безстрашно използват своя авторитет, за да се противопоставят на поощряването на екстремизма и искам да изразя огромното си уважение към тях", посочи той.

Русия десетилетия наред се бори с радикални ислямистки бунтовници в кавказките региони Чечения, Дагестан и Ингушетия.

По оценки на правителството около 2000 рускоезични граждани са се присъединили към редиците на "Ислямска държава", която придоби значителни територии в опустошената от война Сирия и в Ирак през последната година.

Съборната джамия в Москва - построена в началото на 20 век и разрушена през 2011 г. - е главният храм за общността на практикуващите мюсюлмани в града, които се оценяват на 200 000 души.

Строителството, което струва 170 милиона долара, е финансирано изцяло чрез частни дарения, предаде ТАСС, цитирана от ДПА. Най-голямото дарение - 100 млн. долара - е направено от родения в Дагестан милиардер Сулейман Керимов, след като едва оцелял при автомобилна катастрофа, съобщава агенция Интерфакс. " < Путин заклейми ИД при откриването на голяма джамия в Москва

P.p. Понеже темата е друга, по темата: The Washington Post: Президентът на САЩ назначи хомосексуалист за министър на отбраната

Върни се в “разни”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта