Из дневникът на един европеец

споделете вашите впечатления от интересни събития
small axe
Потребител
Мнения: 2485
Регистриран на: чет апр 23, 2009 7:23 pm

Из дневникът на един европеец

Мнениеот small axe » пон дек 02, 2013 8:35 pm

Да "живеят" европейските цености!


 
Радост - ти дете на Рая,
ти, божествен ясен плам!
Ний пристъпваме в омая,
о, богиньо, в твоя храм.
Твоя светъл чар споява
туй, що светски нрав дели,
братя всички люде стават,
щом с крила повееш ти!

Аз съм европеец. Обичам Европа и нейните цености. Не разбирам критиците, според мен са объркани. Афинитетът ми към европейските ценостти започна още по времето когато Тачър преби миньорите. Никога не съм харесвал хора, които ровят под земята. Според мен са потайни и опасни, на това отгоре никога не знаеш какво могат да изровят. Тачър, като истински европеец се справи с тях и ги сложи на мястото им. Сетне, като се замисля, европейският съюз ни даде много, да не кажа всичко. Доскоро нямахме електрическа кана, а сега имаме- Рhilips. Кеф ти чай, кеф ти кафе, кеф ти просто гореща вода. Преди имахме самовар, сега седи на балкона тъжно ръждясал и надписът - сделано в СССР почти липсва. Преди ходих през ден в мазата за буркани, днес ходя само в Кауфланд. Хубаво и евтино. Колчем вляза в мазата, и ме лъхва на комунизъм. Не знам вие така ли сте, но аз съм така. Просто, там в мазите на панелките ни времето е спряло, там още няма демокрация, но има паяжини още от времето на Брежнев. Имаме една такава, от малък я помня, огромна тлъста паяжина в ъгъла до нашата маза. Понякога си мисля, че ако някой я откъсне, може да я ползва за завивка. Гигантска бяла завивка. Мисля си и друго. Как може хората да са така невежи и повърхностни и да не виждат ползите от новата ни ориентация. Преди беше едно сиво навън. Буквално. Сега е цветно, по улиците има паради на хора с нова ориентация. Днес Европа ни докара освен ширещата се сексуална просвета, под формата на телевизионни канали, докара и нова полова култура. Въобще всичко стана ново. Сутрин като се бръсна, си пускам винаги реч на Соломон Паси. Действа ми ободряващо. Насъсква ме за новият европейски ден. Още го помня как плака, като ни приеха, оттогава нещо ми стана и плача ей така, без причина, а единствената кола от соца, която уважавам, остана трабантчето. Също така единственият комунист в блока, който поздравявам, е един, който има два трабанта пред входа. Просто за него още има надежда. Другите с москвичите са безнадеждни. Някои от тях ще си отидат безславно вкочанени под тия возила, докато се мъчат да развият пробката за маслото. Наскоро си направих сто и първата татуировка. Отрязах от вестника снимка на Хреман ван Ромпой в прегръдка с Барозу, векторизирах изображението и го занесох в студиото. Сега е на гърба ми, редом до Катрин Аштън и Тони Блеър. На гърба над кръста имам и цялата европейска комисия, мащабирана, и отгоре европейското знаме. На пръстите на ръцете съм татуирал по една звезда, както и на дланите и сега само чакам да приемем братска Турция, та да си сложа и един полумесец на всяко рамо.
Мразя Русия!
Никога не нося червени дрехи и не говоря с хора, носещи такива. Обичам синия цвят. Не ям червени ябълки, домати, диня, червено цвекло и череши. Наблягам на сините сливи и патладжана. Никога не съм давал кръв и няма да дам. Вкъщи нямаме чук. За какво ни е. Сърп също нямаме, по разбираеми причини. Радикален съм. Вчера под влияние на Левон Хампарцумян заплюх един просяк. Нещастна гнида, висяща на гърба на обществото. Вдъхновен от европейските ценности се обезкосмявам изцяло. Гладък съм като писта за боулинг. Напоследък заглеждам по- все по-малки дечица. В Швеция например, това е нормално. Отскоро съм архонт и едновременно с това рицар темплиер. Чувството е невероятно. Мисля да кандидатствам за монах в някой манастир, човек трябва да не забравя смирението. Имам един познат там, двамата ходим заедно на гей парадите, та ще ме препоръча. Нямало голямо значение дали си гей за да си монах. Пак ти целуват ръката и благодатта Божия протичала през теб. Ако не вярвате, питайте модераторът в православиебг- Кабрал. Той е истински европеец и толерантен човек. Това е прогресът. Това е Европа. Направо настръхнах, пускам си европейския химн. Готово. Целият се треса, обливат ме вълни на радост! Така се чувствах, като влязох и станах член на обединението на зоофилите - ЗЕТА. Ние сме хора, които искаме узаконяването на зоофилията и възможността да се създават семейства на подобни начала. Членувам също и в организация, целяща кръвосмешението да бъде представена като "европейска джендър-норма, каквато си е. Горд кръвосмесител съм. Скоро ще успеем толерантно да наложим всички тези неща на хората, за да можем да живеем един щастлив живот без предразсъдъци, живот на европейци. Досега не съм опитвал само секс с растения, но мисля по въпроса. Не бива да пречим на хората да изявяват пълноценно желанията си. Умът ми е отворен за нови предизвикателства и именно това е европейският път! Да живей Европа, да живей прогресът! Обичам лицемерието и лъжата, и мразя правдата. Тя е отживелица. Братя, не бъдете безразлични, новият свят иде, съблечете предразсъдъците, облечете се с най- педерастките дрехи, които може да намерите, и елате в два и петнайсет пред НДК! Нека заедно да се поклоним пред знамената на ЕС и да запеем одата на радостта -
---------
и нека на немски всички заедно, ръцете горе:
Freude, schöner Götterfunken
Tochter aus Elysium,
Wir betreten feuertrunken,
Himmlische, dein Heiligtum!
Deine Zauber binden wieder
Was der Mode Schwert geteilt
Bettler werden Fürstenbrüder,
Wo dein sanfter Flügel weilt.
--------------------------------------------------------------
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Aurelia Felix » пон дек 02, 2013 9:38 pm

:clap: :lol: :lol:
Систър, мога да ти услужа с един мой мрежест черен чоропогащник, знам, че си с изискан вкус. :D

"Не съм пробвал секс с растения" - тва ме разби от смях :lol:
Anselm
Потребител
Мнения: 175
Регистриран на: ср окт 16, 2013 7:41 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Anselm » пон дек 02, 2013 10:48 pm

:clap:
Meжду другото, ние сме в ЕС не поради това, че културно-исторически принадлежим към западно-европейската и евро-атлантическата цивилизация, а по съвсем различни причини. Мястото ни е в т.нар. Православна цивилизация, според американските стратегически анализатори от типа на Кисинджър, Бжежински или Хънгтингтън. Предефинирането на цивилизационната идентичност е трудна работа и не е нещо, което се случва от днес за утре, ако изобщо се случи... Но това е дълъг разговор.
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Next » пон дек 02, 2013 11:15 pm

Dmitrij
Потребител
Мнения: 293
Регистриран на: чет юли 08, 2010 1:21 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Dmitrij » вт дек 03, 2013 1:15 pm

ЕС - разсадник на леваците. Зданието на Европарламента в Брюксел носи името на един от основателите на Европейски Съоз - италиански комунистът Altiero Spinelli.
Dmitrij
Потребител
Мнения: 293
Регистриран на: чет юли 08, 2010 1:21 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Dmitrij » вт дек 03, 2013 1:19 pm

Anselm
Потребител
Мнения: 175
Регистриран на: ср окт 16, 2013 7:41 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Anselm » вт дек 03, 2013 3:14 pm

timotei
Потребител
Мнения: 273
Регистриран на: вт май 26, 2009 11:48 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот timotei » вт дек 03, 2013 4:56 pm

БЪЛГАРИЯ СЛЕД БЪЛГАРИТЕ” – ДОКЛАД НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
Posted by admin on дек 03, 2013 | Leave a Comment
Доклад изнесен на конгреса “Проблеми на демографската политика в Европейския съюз”.


Под егидата на Европейската комисия, в края на месец април в Брюксел се състоя конференция на тема:
“Проблеми на демографската политика в Европейския съюз”.
В рамките на конференцията бе изнесен доклад от еврокомисаря по регионалната политика Йоханес Хан, озаглавен “БЪЛГАРИЯ СЛЕД БЪЛГАРИТЕ”, който, както е видно от заглавието, засяга изключително много съдбата на България, така както я виждат европейските бюрократи.
Не се наемаме да дадем оценка на съдържанието и изводите, направени в доклада, и затова оставяме читателите сами да решат как да го приемат.
Ще отбележим само, че въпреки съдбоносните за България тези, изложени в него, този доклад бе прикрит от българските медии! А ето и доклада:
”Уважаеми дами и господа, колеги,
Знам, че това, което ще изложа пред вас, ще засегне особено болезнено българските ни колеги, но ние няма как да си закрием очите пред действителността, такава каквато е, ако искаме Европейският съюз да оцелее и да се радва на едно сигурно и стабилно бъдеще.
Дълго търсих точното заглавие на този документ и най-накрая се спрях на “БЪЛГАРИЯ СЛЕД БЪЛГАРИТЕ”, като предупреждение, че ако не вземем необходимите мерки, не след дълго можем да се сблъскаме с подобен доклад, но вече със заглавие “ЕВРОПА СЛЕД ЕВРОПЕЙЦИТЕ”.
За какво става въпрос?
Всички вие знаете, че наскоро приехме Република България за член на Европейския съюз, но малцина сте наясно, че нейното население се топи с огромна скорост.
Във времена, когато усилено се говори за пренаселеността на света като цяло, за недостига от ресурси, необходими за задоволяването нуждите на човечеството, България представлява едно, меко казано, странно изключение.
За съжаление това изключение се намира в границите на Европейския съюз и ние трябва много внимателно да изследваме демографските процеси, протичащи в тази държава, и да си направим необходимите изводи.
Ще ви го кажа директно – ДО ЧЕТИРИДЕСЕТ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ! БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ КАТО НАРОД И ТОЗИ ПРОЦЕС Е НЕОБРАТИМ!
Ние не можем да го спрем, но можем да се поучим от него.
Уникалното е, че изчезването на българите се дължи не на война, бедствия, епидемия или геноцид, а на изцяло икономически, политически и социални особености в тяхната народопсихология.
Българите, по това което наблюдаваме, се характеризират като изключителни егоисти и индивидуалисти, така да се каже самотни търсачи на лично щастие.
Това е силно изразено в техните политици и бизнесмени.

Демагозите от върховете на Европейския съюз!
Те са крайни демагози и популисти, целящи да се доберат до властта, за да могат да се отдадат на корупция и да разпродадат богатствата на държавата срещу някакъв процент. В стремежа си към бързо забогатяване те надвишиха многократно позволената скорост, изстисквайки безмилостно силите, живота и здравето на своите съграждани.
В резултат получиха едно болно, застаряващо население, а младата част от българите преобладаващо свързват щастието с възможността да емигрират и да се устроят в друга държава. В резултат на това населението на България през последните 23 години е намаляло с 1 600 000 души и не се вижда начин този процес да бъде спрян.
Почти всички можещи и знаещи българи търсят начин да емигрират, а и не само те, хората от малцинствата също.
България за последните години е загубила близо 260 000 жени в детеродна възраст.
В страната живеят предимно пенсионери, които нямат нито силите, нито възможността да се противопоставят решително на пагубната политика на своите управници.
Оказа се, че българите не могат да излъчат от средите си хора, които наистина да милеят за държавата и бъдещето на нейните граждани. Процесите в България не биха могли да бъдат обърнати дори и по насилствен, революционен път, просто защото липсва необходимото количество млади, мислещи хора. Те предпочитат емиграцията.
Българите изчезват поради загубата на вяра в собствените си възможности и значимост, те губят желание за живот, не виждат смисъл, обзети са от стрес, страх и апатия. Но моята цел не беше да ви разкривам причините, довели до това обезлюдяване, а да погледнем как този уникален случай оказва влияние върху Европейския съюз.
И така, да повторя:
в лицето на България ние имаме територия в рамките на Европейския съюз, която стремително се обезлюдява. Територия, която е стратегическа, не само от геополитическа гледна точка, но и от климатична. Защото изследванията сочат, че въпреки глобалните промени на климата, които се очакват, територията на България ще представлява едно уютно място за живеене, слабо засегнато от промените, в сравнение с останалите части на съюза.
Тук искам да предупредя, че едно такова обезлюдяване няма да остане незабелязано от другите глобални сили и тази територия надали ще остане за дълго ненаселена, особено като се има предвид стремглавото нарастване на населението на Земята.
През отминалия месец, в-к “Милиет” публикува скандална карта на “Нова Турция”, където една голяма част от територията на България, която вече е територия от Европейския съюз, е обозначена като турска.
Убеден съм, че подобно действие нямаше да бъде възможно, ако нямаше демографска криза в България.
Все повече руснаци си купуват имоти на територията на България, което също е обезпокоителен знак за нас.
И не на последно място, нашите партньори от САЩ преди време открито обявиха, че ромите са бъдещето на България и усилено работят с този етнос, който е с предимно младежки състав, като не е тайна, че по този начин си гарантират, че бъдещето население на тази територия ще бъде настроено про-американски и ще защитава техните интереси на Балканите.
Общо взето почти няма държава, както от глобалните играчи, така и от съседните на България страни, която да не си точи зъбите и да си прави сметки как да приобщи тази територия към себе си, било чрез създаване и подпомагане на собствено малцинство в тази територия, било чрез приобщаването на ромския етнос към своите интереси.
И тук идва най-важният въпрос – как в този сблъсък на интереси ние можем да действаме в защита на нашите собствени.
Ясно е, че на българите не можем да разчитаме, те изчезват от игралната маса. Една част се разпиляват, други измират.
Няма смисъл нито да ги подпомагаме, нито да им отпускаме пари от Еврофондовете, тъй като те отиват в джобовете на управляващите и техните приближени, и ефектът върху цялостното състояние на държавата е дори отрицателен, защото обезверени от несправедливостта и беззаконието, все повече българи решават да емигрират.
Ако обаче българите не намират сили и воля да се борят за своята държава, ако са готови да я напуснат и да я изоставят без жал, без дори най-малък опит за съпротива, ние не бива да допускаме да изгубим територията й.
Затова предлагам следното:
да създадем програма за заселване на територията на България с европейски граждани от останалата част на съюза. И сега имаме европейски граждани, които си купуват имоти в България, но се сблъскват с беззаконието, царящо в страната, и бързо-бързо се отказват от това свое начинание. Смятам, че ние трябва да ги подпомогнем в техните усилия и дори да популяризираме България като подходящо място за заселване и бягство от напрегнатия живот в Западна Европа, като субсидираме всеки, който реши да потърси там своя нов дом.
Смятам, че на всяка държава може да бъде отпусната квота за брой лица, желаещи да се заселят на територията на България, като тези хора бъдат подпомагани от нас да се включат в местното управление, за да могат да променят ситуацията към по-добра за Евросъюза.
Територията на България има голям потенциал за развитие, както в сферата на земеделието, така и в сферата на туризма, но за да се случи това, управлението на страната трябва да бъде отнето от ръцете на олигархичната българска върхушка, което няма да бъде трудно, ако успеем да заселим там десет милиона европейци, които да създадат своя партия, която чрез избори да поеме властта по един мирен и демократичен начин.
Българите, които пожелаят ще могат да се завърнат в територията си, те няма да ни пречат. Убедил съм се, че българите нямат нужда от държава, те си имат история, с която да се гордеят.
Така виждам аз България след българите, ако имаме желание да задържим територията им в рамките на Евросъюза.”
Човекът, който погребва България и българите!
Anselm
Потребител
Мнения: 175
Регистриран на: ср окт 16, 2013 7:41 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Anselm » вт дек 03, 2013 7:20 pm

Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Aurelia Felix » чет дек 05, 2013 8:25 pm

Всъщност грозните аномалии, така добре осмени от смола, не са европейски ценности и никога не са били такива. Европейските ценности са запечатани във великите произведения на европейските класици - литературни, музикални, художествени и пр. Никъде в тях не се възпява хомо "любовта", инцестът и тнт.
Европа е дала на света Ромео и Жулиета, а не Ромео и Маурицио или Жулиета и Николета.

Време е европейците да изкрещим в сурата на наглеците, опитващи се да ни внушат, че сме уродливи: ние не сме ненормални и вашите уродливи "ценности" не са европейските ценности!

-----------

Православната цивилизация е едно и също с европейската цивилизация.
small axe
Потребител
Мнения: 2485
Регистриран на: чет апр 23, 2009 7:23 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот small axe » чет дек 05, 2013 10:08 pm

Европейските истински ценности, може и да не са тези, но тези, най- нагло, днес ни се представят за такива и лошото е че приспиват младото поколение и обезверяват по- старото.
Иначе съм напълно съгласен с Аурелия. Но на кого да го изкрещим, това е въпросът..
Злодеите така са се замаскирали, че ги няма никъде. Техните пионки са на властови позици, но когато не им изнася ги свалят и слагат нови пионки. Целта им, крайната, глобалната е да унищожат Божиите деца, като използват всякакви средства, понеже тяхното мото е - целта, оправдава средствата. Като най накрая, за тази глобална задача ще се въплъти и самият дявол.
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Aurelia Felix » пет яну 10, 2014 9:41 pm

Гледайте този филм, преди да клеймите ЕС.

"Кой е най-големият проблем на българите днес? Най-големият проблем на българите днес е, че са жестоки и лоши хора, а освен това българите не го осъзнават". Карбовски

Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Aurelia Felix » пет фев 21, 2014 9:06 pm

С ясното съзнание, че всичко това няма нищо общо с истинските европейски ценности, а само с тъмните сили, целящи разрухата на Европа и християнството, препоръчвам тази статия:



Не е нужно да съм пророк или политически анализатор, за да събера 2 и 2: ако християните не се освестим масово, което ме съмнява да стане, поне в България, то не е далеч денят, когато Библията ще бъде обявена извън закона заради хомофобия. По същия параграф ще почнат и гоненията.
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Aurelia Felix » вт мар 04, 2014 10:40 pm

Ще се опитват да наложат содом и гомор в Европа!
Български депутати се възпротивяват.

Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Из дневникът на един европеец

Мнениеот Aurelia Felix » вт май 13, 2014 7:57 pm


Върни се в “литература, театрално и киноизкуство”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост