лични молитви
лични молитви
Последна промяна от marst на пон юни 19, 2006 1:58 pm, променено общо 1 път.
-
- Потребител
aktex, прекалявате.
Започвате да ми образувате нерви.
Това е твърде нездравословно и за двамата, но знайте, че аз ще оцелея след като ви пратя където ви е мястото.
Как не ви е срам, да изричате чудовищните небивалици, че роднината ви, управляващ психиатрична клиника, видите ли, води списъците на болните по вероизповеданието им, а не по признаци на заболяването?
Вие усещате ли се, докъде падате в жалките си опити да изглеждате нещо значимо?
Ще ви кажа истината:
Вие сте на върха на огромен куп нечистотия и кукуригате като гащат петел отгоре.
Но не очаквайте да приемам вашето кукуригане, за нещо повече от кокошкарско кудкудякане.
Колкото и високо да се качите, от устата ви ще излизат само животински звуци.
Уви.
Нищо бесовско няма у вас. Само кретения до шия.
Админ, неко първо тоя пезевенк aktex прочете истината за себе си и едва тогава ме изтрий, умолявам те.
Но тези яко ме нервират напоследък и възнамерявам да им проведа една хиги-профилактика, да ти призная.
Започвате да ми образувате нерви.
Това е твърде нездравословно и за двамата, но знайте, че аз ще оцелея след като ви пратя където ви е мястото.
Как не ви е срам, да изричате чудовищните небивалици, че роднината ви, управляващ психиатрична клиника, видите ли, води списъците на болните по вероизповеданието им, а не по признаци на заболяването?
Вие усещате ли се, докъде падате в жалките си опити да изглеждате нещо значимо?
Ще ви кажа истината:
Вие сте на върха на огромен куп нечистотия и кукуригате като гащат петел отгоре.
Но не очаквайте да приемам вашето кукуригане, за нещо повече от кокошкарско кудкудякане.
Колкото и високо да се качите, от устата ви ще излизат само животински звуци.
Уви.
Нищо бесовско няма у вас. Само кретения до шия.
Админ, неко първо тоя пезевенк aktex прочете истината за себе си и едва тогава ме изтрий, умолявам те.
Но тези яко ме нервират напоследък и възнамерявам да им проведа една хиги-профилактика, да ти призная.
-
- Потребител
Върни се в “въпроси към Православие БГ”