Скандалният ценоразпис
Още по-лошо има. Дават ти пет кила свещи и ако ги продадеш, парите са за теб. Отделно си длъжен да продадеш определеното количество свещи, парито от които влизат в епархията. И става така, че зорлем се продават свещите за епархийския бюджет, но тези, които формират заплатата, не можеш. И затова - на обекта. Плочки - фаянс, теракот, гипсокартон и кво ли не. Може и нощен пазач.
А този отец е от СОФИЙСКА епархия, още по-лошо.
Следва още по-лошото, никой не те осигурява.
А току що видях ептен лошото, май някой ще ми се обяснява:
screenshot001sg5.jpg
На ръба съм. Отново старата история. И щом при мен е така, явно и цялата Пазарджишка духовна околия. Писна ми.
А този отец е от СОФИЙСКА епархия, още по-лошо.
Следва още по-лошото, никой не те осигурява.
А току що видях ептен лошото, май някой ще ми се обяснява:
screenshot001sg5.jpg
На ръба съм. Отново старата история. И щом при мен е така, явно и цялата Пазарджишка духовна околия. Писна ми.
ЗА ЗАПЛАТИТЕ
Гледам, че отдавна не е писано тук. Не искам да коментирам заплати и издръжки на свещеници. Само, че въпросния dedo pop го познавам. Знам, че заплатите на свещениците са нищожни но требите??????????? А свещеници като теб, които карата Нисан и имат филмово студио - от спонсори и от приятелски връзки с Дирекция на вероизповеданията - Желев. Що на вашта църква се дават пари - що ??????????Ти да не се издържаш от продажба на свещи. И като е толкова тежко положението що не се вдигнете на "стачка" ми всички целувате полите на дедо Николай , и го каните по курбани. Е този човек ще унищожи православието в Пловдивска епархия!!!!!!!!!!! И такива като него :(
-
- Потребител
-
- Потребител
Върни се в “нови категории и форуми”