Среща
Среща
С radotr решихме да се видим лично някъде 29-30.11.2008(събота или неделя) в София. Ако има други софиянци, които искат да се присъединят та да се запознаем нека пишат тук и ще гледаме да се уговорим за място и час удобен за всички...
Поздрави :)
Поздрави :)
Re: Среща
Айде, сега е момента да компенсираме провала с лятната среща. Поне за живеещите в София. Между другото, кои от съфорумците са софиянци - за мен, Тошко, Гунев и администраторите е ясно вече. :D
Чудесна идея ! Бройте ме и мен :)
Е, това ли сме само желаещите? :problem:
Васко, ти в коя част на София си? 'Щото ние с Тошко сме в Люлин град 8) и ако си в нашата посока, можем да го направим на местен терен. :D
Ако се появят други желаещи и преобърнат мнозинството (люлинското) може да сменим мястото. :lol: Шегичка!
Поздрави!
Васко, ти в коя част на София си? 'Щото ние с Тошко сме в Люлин град 8) и ако си в нашата посока, можем да го направим на местен терен. :D
Ако се появят други желаещи и преобърнат мнозинството (люлинското) може да сменим мястото. :lol: Шегичка!
Поздрави!
ами да дойда и аз. кажете къде точно в люлин.
Това за Люлин беше шега. wink: В смисъл, че не държим да е точно там.
Аз съм отворен за всякакви предложения. И часове. 8)
Аз съм отворен за всякакви предложения. И часове. 8)
С удоволствие,
Сега съм в България. Само един въпрос, на гроздов сок ли ще я караме, за да дойда с кола, или като хората?
Сега съм в България. Само един въпрос, на гроздов сок ли ще я караме, за да дойда с кола, или като хората?
Кабрал, викам да я караме като хората - събота е все пак, религията го позволява :wink: .
Само ше гледаме да не се докараме до фундаменталната тема за уважението :).
Само ше гледаме да не се докараме до фундаменталната тема за уважението :).
Последно за срещата останахме:
1. Моя милост 8)
2. Тошко
3. Васко
4. Пламен
5. Кабрал
Някой от гореизброените има ли против часа и мястото на срещата? :)
1. Моя милост 8)
2. Тошко
3. Васко
4. Пламен
5. Кабрал
Някой от гореизброените има ли против часа и мястото на срещата? :)
-
- Потребител
да дойда и аз. :biggrin: