.
За приземяване,
От
.
Бъдещето на Родината ни ?
Re: Бъдещето на Родината ни ?
Аз като българин и гражданин на тази държава искам да имам права толкова колкото и един циганин гражданин на тази държава.
Не искам ако не си платя тока да не ми го спират, а искам манго като не си плати да дойдат и да му го спрат. Така разбирам аз демокрацията!
Не искам ако не си платя тока да не ми го спират, а искам манго като не си плати да дойдат и да му го спрат. Така разбирам аз демокрацията!
Тази демокрация дето ти и аз я 4акаме едва ли ще дойде :( .
Крайно време е истински християни да влезат в политиката.Има належаща нужда от християнска партия която с божията помощ твърдо да се противопостави на всички негативни явления в държавата.Партия от народа за народа, споделяща и подчиняваща се на християнските ценности и божиите заповеди,в която да участват само доказали се с добри дела и вяра хора.
Положението е подобно в целият християнски свят, особено в Европа. Населението намалява катастрофално. С подобни темпове и емиграцията, до 100 годин исляма ще е доминираща религия. Например, в момента във Франция 30% от новородените са мюсюлмани, в доста западни държави тендецията е подобна.
Има едно разрешение на този проблем, да се раждат повече деца. Не само да се гони кариера, или да мислиш как по-лесно да живееш живота си. Аз съм млад човек, на 23 години, надявам се в близко бъдеще да имам семейство, и дано да ми даде Бог, да имам повече деца.
Има едно разрешение на този проблем, да се раждат повече деца. Не само да се гони кариера, или да мислиш как по-лесно да живееш живота си. Аз съм млад човек, на 23 години, надявам се в близко бъдеще да имам семейство, и дано да ми даде Бог, да имам повече деца.
След около 50 години Европа ще си има ново име: Евроарабия.