Митрополит Николай - от "Осанна !" до "Разпни Го !"
Re: Митрополит Николай - от "Осанна !" до "Разпни Го !"
Честна дума, наместо потъналия в разкош владика, аз облажавам бедните, скръбните и отхвърлените, че такъв не може да изпадне в душегубно забвение, греховете си да не вижда, добрините да забрави, а нови да иска от Бога, ами такъв човек след всеки плесник от съдбата въздига ума си към Бога и пита: "С какво те огорчих пак, Господи, много са греховете ми, смили се, а аз ще посветя живота си на тебе!"
Помнете Блаженствата, и по-точно кои ще ги наследят, мили братя и сестри!
Помнете Блаженствата, и по-точно кои ще ги наследят, мили братя и сестри!
Последна промяна от Славян на нед дек 13, 2009 6:50 pm, променено общо 1 път.
Славяне , горното ти мнение го приветствам с две ръце.
Таман бях взел да си те предствям като фарисей с тяхните там одежди (прощавай за което) ,и ти взе че опроверга( глупоста ми) с този постинг.
Наистина блажени низшите по дух и скърбящите.... те ще се утешат.
Също и жадуващите за правдата..
Наскърбените..
:wave: :thumbup:
Таман бях взел да си те предствям като фарисей с тяхните там одежди (прощавай за което) ,и ти взе че опроверга( глупоста ми) с този постинг.
Наистина блажени низшите по дух и скърбящите.... те ще се утешат.
Също и жадуващите за правдата..
Наскърбените..
:wave: :thumbup:
Горните две мнения са като балсам за Моята Душа (ако мога така да се изразя...)... :|
Дано падналите в капана на жестокостта Човеци, материалното и греха се осъзнаят по-скоро... :|
Дано падналите в капана на жестокостта Човеци, материалното и греха се осъзнаят по-скоро... :|
-
- Потребител
Както казва Бат`Бойко -"Такъв ни е МАТ`РИАЛА" Та,такъв ни е синода - хубав-лош .. туй-то ! Хайде да сравним ДЕЛАТА -не сладникави клишенца-муабети, а РЕАЛНА работа ! :wink: Опа-а-а-а-а ! Май ще се се изпотят някои гугутки и ще запелтечат : Ама да ,ама то туй-онуй ... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: но няма да признаят : Човека става,може,знае и го прави .... Вярно,че не цепи басма на никого ,но понякога така трябва. Пък и не е длъжен да се смирява пред вас,а вие пред него :wink: По-малкия се благославя от по-големия :wink: Нали така пиленца ? :D
abc, от каква точно позиция можеш да определяш някого като отровна змия? Къде видя жлъч? Ако си прав за митрополит Николай, кой ще повярва на правдата, украсена по този начин?
А блаженствата не могат да бъдат клишета, те са изречени от Христос и не губят своята актуалност за всеки един от нас, във всяко време и при всякакви обстоятелства.
А блаженствата не могат да бъдат клишета, те са изречени от Христос и не губят своята актуалност за всеки един от нас, във всяко време и при всякакви обстоятелства.
Последна промяна от zmianatz на пон дек 14, 2009 5:53 pm, променено общо 1 път.
Темата се превърна в място за лични нападки, поради което се заключва.