Българка, убита с камъни!

теми, свързани с исляма
Йоан
Потребител
Мнения: 914
Регистриран на: вт апр 20, 2010 4:19 pm

Българка, убита с камъни!

Мнениеот Йоан » чет окт 13, 2011 9:23 pm

„38-годишната Силвия Стефанова е била умъртвена по жесток начин – замеряна с камъни според традицията на иранския град Чабахар – съобщава „Уикенд”.”

„Черната новина за смъртта на българката донесъл пощальонът на 14 декември. Майката на Силвия – Гергина Стефанова получила плик, съдържащ един единствен лист с оскъдна информация за смъртта на дъщеря й. Съдейки по пощенското клеймо, писмото се забавило повече от 4 месеца. В плика имало една снимка на Силвия, както и малка найлонова торбичка с неин кичур коса. Подателят на пратката е Таня Рафат, съседка и приятелка на убитата нашенка, която си оставила домашния телефон с единствената заръка да се звъни само обедно време, около 13 часа.”

„Тя разказала, че мъжът на Силвия Мохамед я заподозрял в изневяра със съседа Азам. Какво се е случвало помежду им един Господ знае, но в цялото село плъзнали слухове, че Силвия е извършила голям харам (грях – бел.ред.). Отношенията й с Мохамед се влошили – той я затворил в дома им, заключил я и не я пускал никъде. Превърнал я в затворница в собствения й дом. Иранецът отделил петте си деца от майка им, като ги изпратил при своите родители. Запознати с историята разказват, че немощна от бой, нашенката накрая си признала за прелюбодеянието, само и само мъченията да спрат.
Ревнивият Мохамед сякаш това чакал – да чуе самопризнанията на невярната си съпруга и веднага я обрекъл на смъртното наказание. Според традициите в този случай се прилага умъртвяване на публично място с камъни. Иранецът сам разгласил в цялото село, че жена му е шармута (курва) и с нея ще се случи онова, което повеляват традициите.”

Тук ще добавя един мой коментар.
В момента в Корана разпореждане на Аллах за убийство с камъни - няма!!!
Според изчезнало от Корана знамение след смъртта на Мохамед - трябва да се убива не само Прелюбодейката, но и Прелюбодеецът!
Очевидно обаче "Прелюбодейство" не е имало, защото за "Прелюбодеецът" не се споменава да е претрепан с камъни!
В случая става дума за убийство!
Тези действия са сигурно доказателство, че Айша / детето - съпруга на Пророка Мохамед /, действително е унищожила част от знаменията в Корана, отнасящи се за Прелюбодействие, понеже тя е трябвало да бъде убита за изневяра на Пророка Мохамед.
Забележете "милите" думи, които използват вярващите мюсюлмани към съпругите си - Курва!
...
„Мохамед собственоръчно изкопал еднометрова дупка в центъра на селото. Положил жена си права там и я заровил до кръста, за да не може да мърда. Насъбралата се тълпа крещяла обиди и хвърляла големи камъни по горката Силвия. Не след дълго тя предала богу дух, обезобразена до неузнаваемост.”
...
Забележете и още един факт -
От Корана се изисква и четирима души да свидетелстват, че са видели Прелюбодейката в изневерява!
Сура 4, аят 15
15. А срещу онези от жените ви, които извършат прелюбодеяние, вземете четирима измежду вас за свидетели. А засвидетелстват ли, дръжте жените в домовете, докато смъртта ги прибере или Аллах им стори път.

За "четирима свидетели" - Съседката на Силвия не съобщава ...

Източник –


Моят коментар е:
Ислямизмът – забранен!
Ислямистите – прогонени извън България?

Въпросът е – Божествена или Сатанинска религия е исляма ?
Кабрал
Модератор
Мнения: 2534
Регистриран на: чет окт 02, 2008 11:32 pm

Re: Българка, убита с камъни!

Мнениеот Кабрал » чет окт 13, 2011 10:10 pm

Никога не е имало спор, че ислямът е сатанинска вяра! Откъде ти щукват подобни въпроси? Въпрос на време е това зло да се забрани в християнските държави! Относно шериата, той трябва да се прилага задължително по отношение на мюсюлманите, не може да си слуга на сатаната, а да се ползваш от благата на християнския свят! Заловят ли се двама крадци - християнин и мюсюлманин - християнинът в затвора, на мюсюлмамина да се реже ръката.
Йоан
Потребител
Мнения: 914
Регистриран на: вт апр 20, 2010 4:19 pm

Re: Българка, убита с камъни!

Мнениеот Йоан » пет окт 14, 2011 9:18 am

Андрей
Потребител
Мнения: 197
Регистриран на: пет мар 26, 2010 12:57 am

Re: Българка, убита с камъни!

Мнениеот Андрей » пет окт 14, 2011 3:08 pm

Ужасен случай. И той не е единичен. Все пак трябва да се посочи, че тази зловеща екзекуция изобщо не е била извършена според нормите на Корана и шериата, които изискват, както посочва и Йоан, четирима свидетели за прелюбодейство. В противен случай самият обвинител се наказва с убиване с камъни като клеветник. Освен това, ако прелюбодейството се смята за доказано, то на същата смърт подлежи и мъжът-прелюбодеец, а не само жената-прелюбодейка. Разбира се, и тези закони са жестоки и варварски, но все пак осигуряват поне някаква степен на обективност. Законите на Стария завет не са по-различни.

Какво значи "сатанинска религия"? Сатанинска е всяка омраза, независимо дали тя изхожда от фанатици-мюсюлмани или християни. "Който казва, че е в светлината, а мрази брата си, той е още в тъмнината. Който обича брата си, той пребъдва в светлината, и в него няма съблазън. А който мрази брата си, той се намира в тъмнината, и в тъмнината ходи, и не знае накъде отива, защото тъмнината е ослепила очите му... Всякой, който мрази брата си, е човекоубиец; и знаете, че никой човекоубиец няма вечен живот, който да пребъдва в него" (1 Йоаново 2:9-11, 3:15). Нека Кабрал да се замисли над това!
Кабрал
Модератор
Мнения: 2534
Регистриран на: чет окт 02, 2008 11:32 pm

Re: Българка, убита с камъни!

Мнениеот Кабрал » пет окт 14, 2011 5:45 pm

Йоан
Потребител
Мнения: 914
Регистриран на: вт апр 20, 2010 4:19 pm

Re: Българка, убита с камъни!

Мнениеот Йоан » пет окт 14, 2011 7:09 pm

Има още един момент, който вероятно е убягнал на пишещите тук.
Сега ще спра вниманието ви на него.
На линка, който съм дал, най долу на статията пише следното:

"Смъртното наказание за прелюбодеяние е честа практика в днешен, но съвсем не съвременен, Иран. Съвсем наскоро 43-годишната Сакине Мохамади Аштиани беше осъдена на смърт чрез пребиване с камъни. Клетата жена беше освободена след острата намеса на международните правозащитни организации. Те обаче не могли да спасят българката Силвия, станала жертва на мракобесни порядки в една страна, която отрича съвременната цивилизация."

Как международните организации са разбрали за Силвия, а ние, българите, тук, у нас - не сме разбрали?
Как става това? Едни, които не са българи, разбират, а ние, които сме заинтересовани - нищичко не сме разбрали. Аз лично разбрах практически една година след убийството...
А аз се интересувам от исляма!
Явно е, че в случая става дума за скриване на информация!
Можете ли да си представите, че нас ни лъжат и крият информация, въпреки, че има Интернет.
А дали, ако и ние се бяхме включили по подходящ начин, нямаше да защитим нашата сънародничка?
Поне аз да бях казал на тези международни организации, как да формират защитата на Силвия, съгласно ислямската религия, би могло и да се получи нещо...
Или поне щях да съм опитал...
А сега - всичко е свършен факт...
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Българка, убита с камъни!

Мнениеот Aurelia Felix » съб окт 15, 2011 12:31 pm

Че ислямът е гибелно лъжеучение, мисля, че няма нужда да спорим. Но аз се замислям над друго и моля Йоан да го коментира.

Ислямът е вярата и на ливанците. Аз лично познавам ливанци и мога отговорно да заявя, че са сто пъти по-цивилизовани и културни хора от повечето българи. В Ливан не ми е известно някой да е претрепал жена си с камъни, нито да й е отрязал носа. Нито някой изтребва християни в Ливан. Защо една и съща религия е прилагана по един начин в страни като Ливан и по съвсем друг в страни като Иран и Пакистан? Дали ако християнството беше официална религия в страни като последните, там би имало различно отношение към хората? Особено предвид факта, че в Източната римска империя, макар и християнска, са съществували доста варварски практики, като рязане на носове, бичувания и рязане на крайници?

В религията ли е проблема или в изповядващите я?
Йоан
Потребител
Мнения: 914
Регистриран на: вт апр 20, 2010 4:19 pm

Re: Българка, убита с камъни!

Мнениеот Йоан » нед окт 16, 2011 11:00 pm


Върни се в “ислям”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта