още парадокси
-
- Потребител
повече от парадокс - самолет Митрополит Кирил
Не разбирам логиката на цялата тази комерческа история. Забравили да известят колко процента от печалбата ще се дава на Митрополит Кирил, монахини ли ще са стюардесите и откога ще започнат да именуват самолетите на разни презвитери протопрезвитери, монаси, иеромонаси и архимандрити.
Както казва Гогол: "и грустно и смешно"!
-
- Потребител
Oще парадокси!
А сега ми кажете, това лице по-долу, духовник ли е или е манекен на месокомбинат "Родопа"?
-
- Потребител
И още...
А с таз бяла шапка, треби ли ще служим или ще месим хляб? То не случайно, някои "духовници", на Требника му викат "Хлебник"!
-
- Потребител
...и още...
А този "духовен" поглед, все едно казва: "Ке те згаза от кютек!"
-
- Потребител
-
- Потребител
Razkolnikov понякога този поглед казва "Оле май прекалих с виното" ... "мммм колко ли трева изпуших" ... "все още ли съм в служба или вече я изкарах" .....
Хип Хоп доста често думата "святост" започна да се употребява от тебе. Като знаем значението й от Библията , може да я заминеш с нещо по подходящо.
gaitan vejdu Парев :)
ivan_iyi - тази "църква" за която говориш е осветена.
Защо всички очаквате да се заредите с енергия я от икона , я от свещ като че ли сте бетерии. А не очаквате, да отидете някуде и да благовествате - много странна работа :oops:
Хип Хоп доста често думата "святост" започна да се употребява от тебе. Като знаем значението й от Библията , може да я заминеш с нещо по подходящо.
gaitan vejdu Парев :)
ivan_iyi - тази "църква" за която говориш е осветена.
Защо всички очаквате да се заредите с енергия я от икона , я от свещ като че ли сте бетерии. А не очаквате, да отидете някуде и да благовествате - много странна работа :oops:
Питах просто от кого и кога. Аз не очаквам да се "заредя" с енергия, казвам че това място подтиска, а и не съм аз този който "благовести". За това има духовни лица. Кой съм аз, че да благовестя - ами ако предам или изтълкувам нещо грешно и вместо да привлеа към вярата -отблъсна?
П.П. Защо си както се казва "На всяко гърне мерудия". Питах нещо конкретно, явно ти не можеш да ми отговориш точно! Никой не те задължава да пишеш.
П.П. Защо си както се казва "На всяко гърне мерудия". Питах нещо конкретно, явно ти не можеш да ми отговориш точно! Никой не те задължава да пишеш.
аз ти казах ,че е осветена ... :)
Не се казва на всяко гърне ... а "на всяка манджа мерудия"
щото мерудията се слага в госби , а не в гърнета :oops:
Ех, неразумне човече поради юо се срамиш да изпълниш заповедта на своя Бог ?
19 Идете, прочее, научете всичките народи, и кръщавайте ги в името на Отца и Сина и Светия Дух,
20 като ги учите да пазят всичко що съм ви заповядал; и ето, Аз съм с вас през, всичките дни до свършека на века. [Амин].
Това бяха преки думи към апостолите. Апостолите отдавна са мъртви. То това означава ли, че никой няма право освен тях да благовества. Ти недей да береш грижа ... Бог е този който се грижи. Спомни си за Мойсей, той невярваше в Бог, но Той го предузна и го предопредели за велики неща. Изведе народа от Египет :) :oops:
Ех .... ако беше жив Мойсей , сигурно щеше да каже "какво блеете, има хора за завладяване. Има, който трябва да се изведат от Египетската земя" :oops:
Не се казва на всяко гърне ... а "на всяка манджа мерудия"
щото мерудията се слага в госби , а не в гърнета :oops:
Ех, неразумне човече поради юо се срамиш да изпълниш заповедта на своя Бог ?
19 Идете, прочее, научете всичките народи, и кръщавайте ги в името на Отца и Сина и Светия Дух,
20 като ги учите да пазят всичко що съм ви заповядал; и ето, Аз съм с вас през, всичките дни до свършека на века. [Амин].
Това бяха преки думи към апостолите. Апостолите отдавна са мъртви. То това означава ли, че никой няма право освен тях да благовества. Ти недей да береш грижа ... Бог е този който се грижи. Спомни си за Мойсей, той невярваше в Бог, но Той го предузна и го предопредели за велики неща. Изведе народа от Египет :) :oops:
Ех .... ако беше жив Мойсей , сигурно щеше да каже "какво блеете, има хора за завладяване. Има, който трябва да се изведат от Египетската земя" :oops:
-
- Потребител