Всяка година 6 милиона мюсюлмани стават християни в Африка
Re: Всяка година 6 милиона мюсюлмани стават християни в Афри
"Ислямистите", виждайки огромната заблуда, в която сте изпаднали, просто вече не им се занимава с вас - няма смисъл. Тънете си в нея необременявани и непритеснявани и НЕНАПЪТЕНИ кооооооооолкото си искате. Скоро мусюлманин няма да дискутира във форума ви :wave: Ще си спомняме смешните ви изказвания и ще благодарим още повече на Аллах, че сме мусюлмани. :))
-
- Потребител
Пак нещо не ти се връзват сметките, ето нещо което казват пък християните.
Знам че, ти е за първи път :wink: , но си попаднал на нещо дето не трябва.
http://www.vbox7.com/play:ea9e9543fe
Знам че, ти е за първи път :wink: , но си попаднал на нещо дето не трябва.
http://www.vbox7.com/play:ea9e9543fe
След, като световната статискика и то направена от християни, сочи други резултати, не виждам причина в проявата на безсмислено упорство от теб.
Бройката от 6 милиона и се вижда реалистична. Лошото е, че не е възможно да се прави директно сравнение между развитието на християнството и исляма, поне що се отнася до броя на последователите. Такова е възможно само, ако в ислямските държави (имам предвид Близкия Изток и монархиите от Залива) се даде пълна свобода на хората да напуснат свободно исляма и да изберат по своя воля вярата си, така както това е гарантирано на всички в цивилизования свят.
Аз съм убеден, че ако такава лична свобода на избора бъде гарантирана, то т. нар. ислямски свят ще бъде поне 50% конвертиран в рамките на 20 години. Разбира се това няма как да се случи, тъй като убийството за апостасия е залегнало в самата същност на тази вяра, за разлика от всички останали вярвания и религии. И понеже всеки, който дръзне да избере Истината, го чака затвор или смърт, то всякакви упражнения на тази тема намирам за безсмислени. Дискусиите за „хуманността" на исляма също...
Аз съм убеден, че ако такава лична свобода на избора бъде гарантирана, то т. нар. ислямски свят ще бъде поне 50% конвертиран в рамките на 20 години. Разбира се това няма как да се случи, тъй като убийството за апостасия е залегнало в самата същност на тази вяра, за разлика от всички останали вярвания и религии. И понеже всеки, който дръзне да избере Истината, го чака затвор или смърт, то всякакви упражнения на тази тема намирам за безсмислени. Дискусиите за „хуманността" на исляма също...
Вестника е по-стар с 2 години от клипа, а има и много други такива подобни клипове пак от христяни и след този, който съм ти дал. Ако не можеш да ги намериш, ще ти помогна.