Технология на екстрасенските “изцеления”

теми за общности от сектантски тип
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Next » чет авг 09, 2012 12:20 pm

http://muncho.log.bg/article.php?article_id=137340 Технология на “изцеленията”.

Технологията на “изцелението” е такава. Както ние вече установихме, от човека, дошъл при врага Божий помощ,
непременно отстъпва остатъчната благодат на Светия Дух, и той застава съвършено безпомощен пред лицето на
съществата от паралелния свят. По-нататък, СПС-куратора екстрасенс заръчва на демона (на пациента) да преориентира своята деятелност от физиологията към психиката на човека, благодарение на което соматическата болест, причинена от демонично въздействие, веднага се прекратява.
…….
Ако СПС прилагат тактиката на пресинг, в поведението на човека започват съвършено явно надничат черти на демонична личност. Произтича цялостно изменение на неговото съзнание. То се изменя в резултат на дифузията (наслагването, проникването) на личностни характеристики на СПС в личностните черти на човека. От това време в характера на човека започва изключително да преобладава или един порок, или някакъв комплекс от пороци. Произтича достатъчно бърза по време и достатъчно отчетлива забележима деградация на личността, изразени в различна степен на мании.
Медиците са свикнали да наричат тези разнообразни форми и степени на мании психически заболявания, отделяйки между тях различни нозологически форми, започвайки от леки неврози и завършвайки със злокачествена шизофрения или например, хроническа епилептическа халюциноза. Тук също (т.е. към формите на мании) следва да се отнесе и появяващата се скоро след посещението при екстрасенса у много “изцелени” желанието за алкохол или наркотици, различни полови извръщения, включая перверзии, а също интерес към различни сатанински секти и култове. В тези случаи, когато СПС използват криптогенна тактика на въздействие, у “пациента” могат да се наблюдават всички указани висши форми на изменение на личността, макар и в значително отслабена форма.
В разглежданите от нас случаи с танцьорката-лечител Иоманде още един факт обръща внимание към себе си, много важен за разбиране на природата и произхода на екстрасенските способности. Първо, тя сама ясно осъзнава,че всички чудеса се извършват не с нейната собствена сила: “Към това, което се извършва по време на моите сеанси, аз нямам отношение. Всичко се прави от ръцете на ангели <…> И ги правят ангели! Аз виждам, как те държат в своите дробове нещо като ефир, а в пръстите си знатни инструменти. За обикновените хора ангелите са невидими. Но аз знам, че ги има. Те са тези, които ми дават сила, когато поставям ръцете си над главите на страдащите”.
За това, кой се явява пред духовния взор на младата магьосница в образ на светли ангели, кой разиграва пред нея
спектакъл с ненужни за тези висши същества хирургически инструменти, кой и дава свръхестествената сила, читателя както ние предполагаме ще може сега да се сети самостоятелно.

За пълна информация започнете от по-рано:
http://muncho.log.bg/?rubric_id=4480 Ако не от началото на част 2-та: т.е. Част 2, 01, то поне от Част 2, 10.

Предстои превод на: Какво представлява “феномена” Ванга?
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Next » пет авг 10, 2012 10:24 pm

Аврам става Авраам.
Евангелия става Ванга.

"Може да изглежда случайно, но на езика на жителите от страната Бапенде, простираща се между Габон и границата на Ангола, “Ванга” буквално означава "зъл дух”, който може да се всели в човека и потискайки неговата воля да го управлява."

Повече тук: http://muncho.log.bg/article.php?article_id=137412

и тук: http://muncho.log.bg/article.php?article_id=137414

Още има за превод по Ванга - но малко по-нататък...
Потребителски аватар
Ника
Модератор
Мнения: 1020
Регистриран на: съб ное 14, 2009 7:25 pm

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Ника » съб авг 11, 2012 9:06 am

Чудесна и много полезна тема! Българина, все още няма никакви съпротивителни сили, срещу екстрасенсите. При всяко нещастие е готов и кожата от гърба си да одере, само и само да го спасят, тези дяволски работници. Да, екстрасенсите, са хора, продали душите си на дявола, независимо, как ви изглеждат. Много от тях имат иконки по "кабинетите си", могат да ви препоръчат и кръщене и поръсване със светена вода, но това е само камуфлаж. Дявола, може да се престори на светъл ангел, не забравяйте това!
Един ден, на тоя или на ония свят, ще плащат скъпо и прескъпо, за всичко, което са сторили на хората. Чрез съприкосновението си, с тези дяволски работници, човек се заразява от техния грях, върши това, което е омразно Богу. Бог, много пъти дебело е подчертал, че човек трябва да бяга, като от огън, от такива.
Повечето от тия екстрасенси, тънат в разкош, оправят финансите и на внуците си, но на каква цена? На цената, да отидат за цяла вечност в ада! И всеки, който се е примъкнал при такива и е завладян от техните сили е също кандидат за ада! Да, това е реалността и няма значение, дали ви харесва.
Такива ли са били Свтиите?
Повечето от тях са живели в пълна нищета и са ходели по тоя свят, като, че не са от него.
37.Послание на апостол Павел към Евреите 11:37-37
с камъни бидоха избити, с трион рязани, на мъки подлагани; умряха с меч убити, скитаха се в овчи и кози кожи, лишавани, оскърбявани и измъчвани
38. (тия, за които светът не беше достоен), скитаха се по пустини и планини, по пещери и земни пропасти.

Екстрасенса в повечето случаи, ако не крайно надут, то от него лъха и крайно самочувствие и самодоволство. Почти винаги е добре обезпечен, живее охолно. Отначало може да се престори на смирен и да не ви поиска задължителна сума, но това е нищо повече от "промоция". После малко по малко почва да заявява все по-големи такси. Особенно, ако надуши, че сте в добро финансово положение-идвате на хубава кола, добре облечени сте и изобщо -техния нюх е като на ловджийски кучета.
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Next » съб авг 11, 2012 7:22 pm

Нова "порция" Ванга: http://muncho.log.bg/article.php?article_id=137442

Ще има още 3. След това е друга глава - описваща "технологията" на сатанизация на съврменния човек и на човечеството като цяло.

Интернет новините предварят леко следващата глава:

Азис: Правя магии! http://lifestyle.ibox.bg/news/id_428277750 Цитат:
"В последствие той бе нападнат, че кълне зловещо и отново не остана длъжен като разкри: "Мога и магии да правя...! Не само да кълна!""
Потребителски аватар
Ника
Модератор
Мнения: 1020
Регистриран на: съб ное 14, 2009 7:25 pm

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Ника » съб авг 11, 2012 10:20 pm

В едно американско шоу специално поканили екстрасенс и обещали 10 хил. награда, ако успее, да определи аурата на 20 човека, скрити зад параван. Екстрасенса най-старателно описал аурите на всичките 20, но се оказало, че зад паравана има само 6 човека.
В един медицински институт, открили филиал, по екстрасензорика. На всички направило впечатление, как студентите в този филиал, изпаднали ужасно морално и започнали страхотни караници помежду им.
На деца, на 5 и 7 годинки, водени при екстрасенс, започнал да се явява бяс. Те точно това разказали-виждаме бяс.
След сеансите на Кашпировски по телевизията, в детските болници имало вълна от спешни случаи с припадъци от епелепсия.
След сеансите на Кашпировски, на деца с мозъчни тумори, се забелязвало страхотно увеличение.
Няколко екстрасенса били поканени, да определят диагнозите на група хора. На болните от стомашна язва, препоръчвали лечение за ревматизъм, абсолютно здрави хора, обсипвали с диагнози, на мъже намирали женски заболявания, а на жени-мъжки.
Една жена разказва, как завела мъжа си на екстрасенс, заради проблеми с работата. Тя ги накарали да застанат в някаква определена поза, казала "Отче наш", а после започнала да чете зад гърба им някакви заклинания. Скоро те се изпокарали и на работа станало ужасно.
За да се стане екстрасенс, се извършват определени заклинания, които разбира се, нямат нищо общо с Бога. Накратко, екстрасенса се отрича от Бога и се предоставя в ръцете на дявола. Правят се разни заклинателни знаци.
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Next » съб авг 11, 2012 10:59 pm

2 случая на хора, довели "супер-екстрасенси" от чужбина:

- На едните скоро след това махнаха на детето им (около 3 годинки ли да беше?) единия бъбрек по спешност.
- Другия случай: на двата сина по 1-2 операции, кучешка тения, незаздравяваща операция с месеци, смърт на съпруга.

Няма такова нещо като безплатен обяд, казват в страната, развъдник на всяка зла духовна гадъ... Лошото в случая е, че пострадаха околните, а не довелите екстрасенсите у нас.
Потребителски аватар
Ника
Модератор
Мнения: 1020
Регистриран на: съб ное 14, 2009 7:25 pm

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Ника » нед авг 12, 2012 7:54 am


Една екстрасенска, разказва, как след започване на практиката, у нея започнало да се чува глас, който и подсказвал разни неща, за "пациентите". Този глас, непрекъснато подклаждал в нея алчност, казвал и да взима все повече и повече и тя с учудване си спомняла, как преди е живяла само на една заплата, а сега все не и стига. Скоро след като купила огромен апартамент, в центъра на Москва, сина и мъжа и загинали в катастрофа. Гласът и казал, че така е решил "космоса". Скоро започнала да сънува, починалия си мъж, който я умолявал, да престане "да робува на дявола, защото им причинява големи страдания -ТАМ." Скоро след това, разказвайки на една бабичка с какво се занимава, бабата започнала да я прекръства, от което и прилошало и се парализирала. Бабата я посъветвала да отиде на църква и да разкаже всичко на свещеник.
Потребителски аватар
Ника
Модератор
Мнения: 1020
Регистриран на: съб ное 14, 2009 7:25 pm

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Ника » нед авг 12, 2012 8:09 pm

Екстрасенса, ще каже, че е благородна душа и взима вашите болести на себе си. Това е пълна заблуда. Екстрасенса има своя демонична защита от болестите на пациентите. Нещо повече, той може да почерпи енергия от вас. Много екстрасенси, наблюдавали сеансите на Кашпировски, разказвали, че виждат тънки нишки към очите на зрителите и към слънчевия им сплит. Е, разбира се имало и малцина излекувани, но това не е 100%, както става при Божията намеса.
Един от охраната на Джуна, разказва, как я взимали сутрин от хотела-бледа и омърлушена, резултат от среднощноте запивки, танци и пушене в ресторанта.
Нима такива са били Божиите Светци?...
После започвал приема, след 2-3 пациент, тя видимо поруменявала, започвала да става игрива и весела. Резултат на енергиен вампиризъм. Много екстрасенси, взимат болестта и я пренасят на здрав човек. Нищо неподозиращ човек, може да получи остри психични нарушения.
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Next » ср авг 15, 2012 8:57 am

http://muncho.log.bg/article.php?article_id=137584 още малко Ванга. Пак е много интересно, т.е. бесовки технологии и шменти-капели.
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Next » чет авг 16, 2012 11:56 am

Приключих тази глава, за другата- нататък.

Ето края на Ванга: http://muncho.log.bg/article.php?article_id=137620
Ето края на главата: http://muncho.log.bg/article.php?article_id=137652 Нещата са много интересни.

Само ще цитирам 2-3 неща:
....
Както вече се каза по-горе, Ванга ние отнасяме към категорията на несъзнателните магьосници, т.е. към тези от контактьорите, които не осъзнават до края, че силите, на които те служат в качество на предавател на информация и от които получават тези или онези способности, нямат никакво отношение към Бога. Но действително ли Ванга съвсем не се досещала за това?... Съдейки по някои данни, интуитивно тя чувствала някаква хитрост, нейната съвест не била напълно спокойна, нея я мъчили съмнения – на кого тя служи? Това става съвършенно очевидно от следващото свидетелство на нейната племенница: “Понякога нейните молитви започвали с въпрос, идващ направо от сърцето: “Каква е моята участ Господи, и на кого аз служа?”” (пак там, с. 173). Все пак Ванга така и не се опитала да си изясни мнението на православните свещенослужители по повод на нейните странни и обезпокоителни контакти с “бога”, извънземни и “души на умрелите”. За съжаление.
....

По-горе в много примери ние вече показахме, че именно чрез екстрасенса-целител или екстрасенса-хипнотизатор на съществата от паралелния свят им се удава да се подключат към контакт с най-голямо количество лишени от Божията благодат хора. Но за това, че да бъдат добра реклама за “благотворното” влияние върху паранормалните способности, които екстрасенса получава (това се изяснява по-късно) от СПС, той е длъжен да бъде поне в началото истински алтруист, — и тогава към него ще се повлекат хората. Голяма роля тук е длъжна да играе искренността на екстрасенса в неговото желание да прави добро, неговата самоотдаденост, даже жертвенност в работата с хората. Това винаги подкупва. Ето защо СПС по-дълго държат екстрасенсите-целители (в отличие от магьосниците) в неведение по повод на източника на техните дарования. Съществата от паралелния свят обичайно влагат в съзнанието на eкстрасенсите поразително глупави мисли или за тяхната черезвичайно силна биоенергетика, която те по случайно стечение на обстоятелствата са получили “от природата”, или за възможностите за подзарядка с безлична космическа енергия, разлята във вселената, която те са се научили “смучат” от окръжаващото пространство. И само след това, когато и екстрасенса, и неговите пациенти привикнат с възторг да се ползват от неизвестните за науката сили, СПС акуратно и постепенно разкриват тайната на някои от тях.
Потребителски аватар
Ника
Модератор
Мнения: 1020
Регистриран на: съб ное 14, 2009 7:25 pm

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Ника » чет авг 16, 2012 6:42 pm

Попитали Кашпировски, дали се причастява, той отвърнал, че ако само веднъж се причасти веднага ще изгуби своята сила. Сами съдете, откъде идва силата на екстрасенсите.
Когато Христос е казал: "По плодовете ще ги познаете", трябва да знаем, че най-големия плод, който човек може да принесе е покаянието. Случват се нещастия в живота на човека-проблеми в семейството, на работа, със здравето. Ако човек остане сам със църквата, той ще се опита да си спомни, кога е грешал и да поиска прошка за греховете си. И тогава, ако е Божията воля, проблемите му ще минат. Но намсвайки се в живота на човека, екстрасенса му, затваря вратат за Небесното царство. Срещу пари, той оправя проблемите(временно). И ето, че душата на тоя човек се оказва изгубена за Господа.
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Next » нед сеп 30, 2012 2:48 pm

Има ли случаи, когато осъзнати православни посещават екстрасенс? За голямо съжаление - да.

За отговора на въпроса: що е то бесовска сила и има ли тя почва у екстрасенса - ето този откъс от превода:
http://muncho.log.bg/article.php?article_id=140590
който внася още светлина по въроса :idea:
mirqnin
Потребител
Мнения: 166
Регистриран на: чет фев 24, 2011 6:33 pm

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот mirqnin » вт окт 02, 2012 10:59 am

Не знам, каква е технологията на екстрасенсите, но опитите на разни гадатели да познават резултатите от футболни мачове са просто, потресаващо далече от истината! От там нататък изобщо не ми дреме, какво казват...
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот Next » ср окт 03, 2012 1:57 pm

Да не отварям нова тема за хомеопатията, продължавам тук.... с ново парче от превода на книгата: http://muncho.log.bg/article.php?article_id=140688

Цитати: Аз дълго не можах да разбера същността на хомеопатията: какво е това — нормален ли е този метод или окултен. И когато ме питаха, може ли да се използва хомеопатия и правомерна ли е употребата на хомеопатически средства от православни християни, аз винаги отговарях: “не знам”, — тъй като нямах ясна представа за това. Но сега аз все повече и повече заставам зад мнението, че хомеопатията в своите ИЗТОЧНИЦИ — все пак е окултен метод на лечение. ...........

Да вземем Ханеман, който е бил окултист, алхимик и масон, — той в основата на хомеопатията все пак е положил окултно въздействие. ..........

В подтвърждение на това ще приведа още един потресаващ цитат, този път от книгата на Папюс “Практическа магия” (Бишкек, 1992 г.): “Както е известно, магията признава физическо тяло, ментално и астрално. Физическото тяло се предлага да се лекува с помощта на големи дози материални вещества — това е… алопатия. Медицината на противоположностите — тя е добре позната на повечето от нашите съвременници. Астралното тяло видоизменят с помощта на течни вещества в най-малки дози — ТОВА Е ХОМЕОПАТИЯ, — ПЪРВОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАГИЯ ЗА МИКРОКОСМ-А (микрокосм в магията наричат човека. — ред.). Менталното тяло, или психическото същество, изменят с действието на мисъл, оживена с волята на мага(т.е. магьосника, бел. пр.)”…
kpetrov
Потребител
Мнения: 13
Регистриран на: съб окт 06, 2012 1:23 pm

Re: Технология на екстрасенските “изцеления”

Мнениеот kpetrov » пон окт 08, 2012 10:55 pm


Върни се в “секти и култове”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост