Химически следи в небето - мит или реалност?
- Aurelia Felix
- Модератор
Re: Предвиждат въвеждане на чипове още тази година
Хахаха, почти ме разконспирирахте :D
Благодаря за линковете, ще ги прегледам и ще продължим дискусията. Между другото се чудя дали да не отделя тая тема за кемтрилса от темата за чиповете? Действително става тюрлюгювеч, другите как мислите? Или да си остане така?
Благодаря за линковете, ще ги прегледам и ще продължим дискусията. Между другото се чудя дали да не отделя тая тема за кемтрилса от темата за чиповете? Действително става тюрлюгювеч, другите как мислите? Или да си остане така?
Има всевъзможни теорийки в пространството, някой тотална измишльотина, даже повечето. Относно тн. кемтрейлс, това специално е факт. Не са обикновени самолети и пръскат нещо, но не искат да кажат какво. В САЩ си признаха на нарочна пресконференция едвам едвам, че се опитват да намаляват ефектите на тн. глобално затопляне, но все пак казаха, че не са наясно с дългосрочните ефекти върху здравето, от разпръскваните частици, доколкото разбрах някакви съединения на алуминий с още нещо... Така че това специално не е теория на конспирацията , а съвсем явно нещо което се върши със знанието на правителствата..
Ако сте OK с българския вижте тук за американските сектанти:
"Цялата истина минава през три етапа. Първо, смятана е за абсурд. Второ, тя е насила спирана. Трето, тя е приемана за очевидност." Артур Шопенхауер
БНТ: http://bnt.bg/bg/news/view/87236/konspi ... prodyljava
http://www.youtube.com/watch?v=o-V68SjbLTY
http://www.youtube.com/watch?v=Yr5Yctn20FU
Това е за тия, на които им се спори. Между другото, макар кемтрейлс да са част от "Световната конспирация срещу обикновения човек" (към която спада и чипирането, като черешката на тортата), много ми е странно как православен може да твърди, че няма такава.
Въобще това е вече за друга тема. Ако искате разделете темите. Не че ме вълнува толкова, но винаги ми е било интересно, що за хора са тия, които казват на бялото черно и на черното бяло. И до къде могат да стигнат, само с предубеденоста си и със знания до 9-10 клас от соц. учебниците.
БНТ: http://bnt.bg/bg/news/view/87236/konspi ... prodyljava
http://www.youtube.com/watch?v=o-V68SjbLTY
http://www.youtube.com/watch?v=Yr5Yctn20FU
Това е за тия, на които им се спори. Между другото, макар кемтрейлс да са част от "Световната конспирация срещу обикновения човек" (към която спада и чипирането, като черешката на тортата), много ми е странно как православен може да твърди, че няма такава.
Въобще това е вече за друга тема. Ако искате разделете темите. Не че ме вълнува толкова, но винаги ми е било интересно, що за хора са тия, които казват на бялото черно и на черното бяло. И до къде могат да стигнат, само с предубеденоста си и със знания до 9-10 клас от соц. учебниците.
- Aurelia Felix
- Модератор
Re: Химически следи в небето - мит или реалност?
Нийдсноу, още не съм прочела линковете Ви, но възнамерявам да го направя щом мога. Признавам, че съм лаик в авиацията, но дори и като лаик за мен има неща, които не ми се връзват с нормалното:
1. Ето например, в тази зона на София където живея, до скоро не прехвърчаше самолет ниско. Сега редовно ги виждам или чувам двигателите им, като пак подчертавам, че не ми изглеждат да са граждански самолети. Трасето на гражданските самолети, поне от посока запад го знам. Тук изключвам самолети, летящи на височина от 5000 метра нагоре. Между другото тези, високо летящите не ми изглежда да оставят друго, освен контрейлс.
2. Защо само до преди около 10 години не се наблюдаваха тези "атмосферни" явления, с които сега се опитваме да си обясним явлението? И тогава имаше авиация, но аз лично не помня следите от самолетите да са се превръщали в облаци.
3. Все още не мога да приема, че чернилката над Унгария беше нормално атмосферно явление, съчетано с обикновена авиационна активност.
4. Това вече не съм го виждала с очите си, но се твърди из нета, че тези самолети нямали обозначения....
Далеч съм от мисълта да се самопсихираме тука, просто искам да знам отговорите. Може и да греша, може всичко да е нормално, знам ли...
1. Ето например, в тази зона на София където живея, до скоро не прехвърчаше самолет ниско. Сега редовно ги виждам или чувам двигателите им, като пак подчертавам, че не ми изглеждат да са граждански самолети. Трасето на гражданските самолети, поне от посока запад го знам. Тук изключвам самолети, летящи на височина от 5000 метра нагоре. Между другото тези, високо летящите не ми изглежда да оставят друго, освен контрейлс.
2. Защо само до преди около 10 години не се наблюдаваха тези "атмосферни" явления, с които сега се опитваме да си обясним явлението? И тогава имаше авиация, но аз лично не помня следите от самолетите да са се превръщали в облаци.
3. Все още не мога да приема, че чернилката над Унгария беше нормално атмосферно явление, съчетано с обикновена авиационна активност.
4. Това вече не съм го виждала с очите си, но се твърди из нета, че тези самолети нямали обозначения....
Далеч съм от мисълта да се самопсихираме тука, просто искам да знам отговорите. Може и да греша, може всичко да е нормално, знам ли...
Не ми е ясно какво точно значи - "американски сектант" занимаващ се с кемтрейлс?! Някакви нови термини са това явно.
Каквото и да ми говорят, аз с очите си виждам самолети които летят от години и оставят огромни, дебели линии, прерастващи в облаци и правещи от небето една бяла мъгла.. Тъй, че с тия обяснения за контрейлса, да върят да мотат някой друг. Много добре знам какво е самолет с диря след него която е мъничка и изчезва след минути. Тези не са такива.
Не е добре човек да е като щраусите, с тн. глава в пясъка. Файда няма от отричане на очевидното.
Виж за сиви, зелени бембяни и тн. извънземни това е друга работа, там е чиста теория и тъпотии. Но това със самолетните пръскания не е така.
Каквото и да ми говорят, аз с очите си виждам самолети които летят от години и оставят огромни, дебели линии, прерастващи в облаци и правещи от небето една бяла мъгла.. Тъй, че с тия обяснения за контрейлса, да върят да мотат някой друг. Много добре знам какво е самолет с диря след него която е мъничка и изчезва след минути. Тези не са такива.
Не е добре човек да е като щраусите, с тн. глава в пясъка. Файда няма от отричане на очевидното.
Виж за сиви, зелени бембяни и тн. извънземни това е друга работа, там е чиста теория и тъпотии. Но това със самолетните пръскания не е така.
Като пренебрегнем факта, че Normaluser методично спами в темите с обявата си за продажба, така създадената нова тема започва от мнението на ven4e. Което означава, че тя вече е "набедена" за автор на темата. И трябва да вдигне малко кем-пушилка с някое ново мнение wink:
- Aurelia Felix
- Модератор
Изтрих спама на нормалюзъра там, където зависи от мен.
Що се отнася до това, от чие мнение започва темата - като се местят мненията, мнението на първия човек, което вече засяга новата тема винаги излиза в началото и така се създава впечатлението, че човекът е и автор на темата.
Що се отнася до това, от чие мнение започва темата - като се местят мненията, мнението на първия човек, което вече засяга новата тема винаги излиза в началото и така се създава впечатлението, че човекът е и автор на темата.
- Aurelia Felix
- Модератор
Нийдсноу, прочетох Метеорология за пилоти, ценно четиво за обща култура при лаик като мене. Обаче там няма обяснение на въпросите ми.
Предлагам на вниманието на участниците мнение на бивш агент на ФБР, надявам се да не кажете и за него, че е чалга. Радвам се, че го намерих тоя клип, точно в него се казва, че тези самолети нямат обозначения.
Предлагам на вниманието на участниците мнение на бивш агент на ФБР, надявам се да не кажете и за него, че е чалга. Радвам се, че го намерих тоя клип, точно в него се казва, че тези самолети нямат обозначения.
Много добър филм по въпроса: Химически пръскания Контрол на Климата
Всички сме виждали съмнителните бели следи, които оставят самолетите в небето.
Тъжната истина е, че върху нас се сипе алуминий, барий, олово, арсен, хром, кадмий, селен, и сребро, предава disclose.tv.
Вредите върху организма на хората са ПАГУБНИ. Сред тях са неврологични ефекти, увреждане на сърцето, проблеми със зрението и репродукцията, срив на имунната система, стомашно-чревни и бъбречни разстройства, чернодробни проблеми, хормонален дизбаланс, и много много други.
Власите твърдят, че това, което самолетите изпускат е просто безобидна пара, но има информация, че редовно ни пръскат с различни биологични агенти – буквално използват населението като лабораторни мишки!
Розалинд Петерсън, президент на Световната коалиция за защита на селското стопанство разкри тези шокиращи факти от трибуната на ООН. Това се случва и днес, и в България./sosnovini
Ето видеозапис с разкритията на смелата дама:
- Aurelia Felix
- Модератор
След като всичко тайно стана явно и се потвърди официално, къде са сега зомбитата, които ни се присмиваха преди години, когато се стараехме да им отваряме очите?
Върни се в “писание и предание”