Либерастия

обсъждане на всякакви въпроси
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Aurelia Felix » ср сеп 23, 2015 9:46 pm

I.P.
Потребител
Мнения: 39
Регистриран на: чет мар 05, 2015 4:07 pm

Re: Либерастия

Мнениеот I.P. » чет сеп 24, 2015 2:03 pm

Да, "светнахте" ме, благодаря!

Това се мъча да обясня-и ЕС и Брюксел и любимият "защитник" от сесерето две страни на една монета са!
Проект на тайните служби, тайните общества и "световната" банка. Единственото което ги изобличава е, че стане ли въпрос за бизнес и пари, изведнъж стават подозрително единодушни....

Знаете примерно колко Лук Ойл е Руски и доколко ротшилдов, нали...
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Aurelia Felix » чет сеп 24, 2015 7:40 pm

Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » чет окт 08, 2015 11:12 pm

В православния сайт е в раздел: Апостасия (отстъпление). Тук не се сещам за такъв, ама това си е духовна либерастия:

Първата в света лесбийка "епископ" призовала да се премахнат кръстовете църквата в Стокхолм


Снять с церкви кресты, чтобы не обидеть мусульман, предложила духовенству «церкви моряков» в Стокгольме первая в мире лесбиянка-епископ господствующей христианской деноминации Ева Брунне (Eva Brunne)
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Aurelia Felix » пон окт 12, 2015 4:45 pm

Както вече стана ясно, шведите се радват на прещедра жътва от своята толерастия.
Лесбийка - "епископ" - няма такова падение, няма такава гавра с християнството! Това ме накара да поместя тук мнението на един индиец под видео в youtube за погромите на "бежанците" в Унгария, помествам го директно на английски без редакция:

Greetings from India ! Ha ha ha ,seriously dude if the refugees themselves are like this, just imagine their kids 2 generations later , they will be on the streets , bombing your buses, looting your houses and raping your women and force everyone to accept their "PEACEFUL" religion Islam ! Seriously Angela Merkel is the most retarded and deluded piece of shit on the planet, inviting her country's own destruction by bringing in so many migrants, and this is called "Statesmanship" !!! I really love and salute Serbia,Hungary and Slovakia for asking all these Muzzie migrants to fuck off or ask only Christian ones to come ! Please stand your ground, dont cow down because some dumb BBC journalist calls you people as "bigots" or "intolerant" because few years down the line, your very civilization and existence will be at risk of survival due to these ISIS supporting savage scums. Germany , France and Sweden are already gone cases, hope Serbia and Hungary will stand up to these Muslim thugs and show the world how to fight back ! Love you Eastern Europe !!!!
Потребителски аватар
Ника
Модератор
Мнения: 1020
Регистриран на: съб ное 14, 2009 7:25 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Ника » вт окт 13, 2015 8:40 am

Може би силна, богата и красива Европа е била, но Богу е добре, да я покаже унизена, залята от чернилки и араби, за да я изобличи? Бог нерядко е поставял процъфтяващи народи в тинята, за да се види истинското им лице, заради греховете им? Това което ние помним - е само 50 години от развитието на Европа, а за Бог е само две секунди от вечността? В Библията сто години, са описани с едно изречение. Примерно: Израил върши мерзост пред Господа, като се кланяше на идоли и Бог го предаде в ръцете на кръвожаден и варварски народ.
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Aurelia Felix » ср окт 14, 2015 1:12 am

Европа сама се натика в сегашното си положение, отказвайки се от християнството и отдавайки се на разпуснатост и разврат. Апостасията е огромна и не е от днес. Крайностите, които виждаме днес, не са възникнали вчера, а са краен резултат на вековно отстъпничество.
Нека не обвиняваме Бога за нашите си грехове и нека не Му приписваме нашите дела. Той никого не наказва, а просто оставя всеки в свободата му да върви по пътя си с всичките произтичащи последици от това.
Силната, красива и богата Европа беше плод преди всичко на Християнството, както и на всичко добро от гръкоримската цивилизация. След като се отрече от тези си ценности, Европа фактически отряза собствените си корени.
Язък.
Потребителски аватар
Ника
Модератор
Мнения: 1020
Регистриран на: съб ное 14, 2009 7:25 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Ника » ср окт 14, 2015 10:45 am

В Норвегия махат кръстовете от църквите, за да не дразнят пришълците. Още едно падение.
http://bradva.bg/bg/article/article-61711#.Vh4IFfntmkr
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Aurelia Felix » ср окт 14, 2015 11:49 am

О, ами то само там да беше! Даже в католическа Италия махнаха разпятията от училищата по същата причина. Тече процес на умишлена дехристиянизация на Европа и ако някой твърди обратното, а се зове християнин значи има 2 възможности: или е лъжехристиянин или идола на Толерастията във формата на чавка му е изпила мозъка.
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Aurelia Felix » ср окт 14, 2015 9:35 pm

Един много хубав анализ на европейското самоубийство, причинено от либерастия и толерастия, в чиито корени разбира се стои отстъпването от християнството:
"Има една такава болест - шизофрения. Означава разрив на съзнанието, когато човек откъсва отделни детайли от околния свят и може да говори за масата, стола, прозореца - но не може да обедини детайлите в едно цяло и да каже, че всичко това се намира в една стая. Всичките изброени по-горе терористични актове и необичайно агресивното поведение на мюсюлманите-имигранти на гръко-македонската граница през август 2015 г. са звена от една верига - процесът на ислямизация на Европа. И означава завоалирано обявяване на война - война дива и варварска, война без правила. В тази война врагът действа отвътре, откъм тила, използвайки технически средства, които цивилизованите хора сами са му дали в ръцете. Този враг беше пуснат в нашия тил от левите движения, които поради идеологическата си ограниченост, преминаваща в политическо слабоумие, не разбират цялата опасност от религиозната агресия. Именно левите движения предадоха здравия смисъл и европейската цивилизация. Противникът на тази цивилизация има конкретна религиозна идеология и тактически метод - той се сражава срещу нас в собствения ни тил, като се прикрива с демократически лозунги. Именно това не искат да видят политиците от Европейския съюз, поразени от разстройство на интелекта, подобно на шизофреничното слабоумие.

По този начин имигрантите завършват през 21-ви век мисията, която единоверците им не успели да реализират на два пъти - 8-ми век, когато арабите (понякога ги наричат маври или сарацини) превзели Иберийския полуостров, и през 17-ти век (1657 и 1683 гг.), когато войските на турците стигнали до Виена. Просто сега завоеванието ще бъде извършено без големи кръвопролития, защото става отвътре. В скоро време европейските градове ще се покрият с гъста мрежа от джамии, жените ще се забулят с фереджета, а от храмовете вместо камбанен звън ще се чува гласът на мюезина.

Живеем в необикновено време - период на самоунищожаване на европейската християнска цивилизация, която е създала съвременния свят."
Цялата статия:
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » пет окт 16, 2015 6:40 pm

Мигрантите са оръдие на глобалистите

"Неотдавна написах статия за това, че разтварянето на европейските нации в море от азиатци и африканци е замислено от самото начало от архитектите на Европейския съюз и сегашният огромен поток от бежанци е част от глобалния план за унищожаване на нациите и създаване на нова смесена дегенеративна раса – раса порочна, тъпа, лишена от корени и култура. И че в това мероприятие активно участват европейските правителства, помагайки на своите народи да се разтворят в масата мигранти.

Както си му е редът, либерастите и някои казионни полупатриоти надигнаха вой, че съм бил „конспиролог” и такова нещо не можело да бъде. Но картината на целенасоченото убийство на европейските народи, за съжаление, е очевидна.

И ето че по електронната поща наскоро получих поредното потвърждение от Германия. Там нарастват преследванията от страна на държавата на всички, които не приемат заливането на страната от чуждестранци. По-конкретно, на такива се изземват собствените им деца.

Асоциацията на юристите в Германия Deutscher Anwaltverein съветва децата и членовете на семействата (в това число бивши членове – тоест това ще бъде фактор при „разделянето” на децата след развод) „да правят скрийншотове” на статии в социалните мрежи и да записват родители, които са заподозрени, че не подкрепят масовия приток на мигранти, а също и незабавно да привличат юристи, за да бъдат пресечени „некоректните възгледи” в това число и чрез лишаване от родителски права.


Разбира се, Асоциацията на юристите не е държавна организация. Но доколкото може да се съди по средствата за масова информация, тя се ползва с подкрепа от страна на държавата. И най-главното, немските юристи не биха могли да дават такива безумни съвети, ако държавната власт в Германия действително не бе започнала гонения във вид на ювенален терор срещу родители, които справедливо са възмутени от политиката на своето правителство, което целенасочено наводнява Германия с мигранти – хора чужди по вяра и етническа принадлежност, често оказващи се терористи или углавни престъпници.

Ще приведа и откъс от наскоро получено от мен писмо от Дания написано от една моя добра позната. В „цивилизованата” и „свободна” Европа срещу такива хора, пишещи подобни критични текстове, често се разгръща гонение от страна на властите, затова няма да упоменавам името и фамилията, а и важна е самата информация:

„1) На 4 септември в датските новини по канал TV2 News водещият зададе два въпроса на кореспондентката в Брюксел (името й струва ми се е Лоте Майхеде; местно време 17:18 часа) относно дневния ред на Еврокомисията по въпроса за бежанците. Ето какво каза тя: „Въпросът за бежанците е на трето място в дневния ред. ... Въпрос номер две е въпросът за борбата с Русия”!

Дори в най-мекия си и фризиран вариант това би могло да се преведе като „противостоене”, но в дадения случай журналистката имаше пред вид именно борба.

2) По въпроса за ценностите

Във вестник "Søndags avisen"(Неделен вестник) от 31 юли 2015 г. на заглавната страница има снимка на двама съпрузи и заглавие: „Това е яко (в смисъл забележително) – да си с няколко партньора”.
Смисълът на статията е в това, че (цитирам) „Мадс и Ани си дават разрешение да имат сексуални отношения и с други”.
Имам тази статия, но, извинете, противно ме е да я чета – как в това младо семейство с малко дете майката се хвали, че имала няколко любовници паралелно със своя мъж, а мъжът разказва, колко забележителен бил сексът с трима партньори. Това са само подзаглавията! Нататък не погледнах. Противно. И това е семеен вестник! В тираж 1.223.332 екземпляра! На шест милиона датчани! Включително младенците и лудите. Това е фронтална атака срещу семейството.

Вие знаете това, нали? Европа е обречена. Навярно тя е дотолкова затънала в греха, че спасение вече е невъзможно. А и всички сега виждаме това. Всичко, което те правят, е самоубийствено – за тях и за бъдещето на техните деца и внуци. Напомнят ми келнери, спорещи за цвета на салфетките в ресторанта на потъващия Титаник. Европа днес е Римската империя в своя най-последен час.

Стотици радикални ислямисти пристигат сега с потока от бежанци в Европа. Те са много добре финансирани, чувстват се властелини на живота в Европа. А до „нощта на дългите ножове” не остава много. Разберете, не всявам паника. Вече е късно за това. Мнозинството от населението тук дотолкова е зомбирано, че те дори в последния си час няма да осъзнаят цялата катастрофалност на ситуацията. Покорно ще отидат на заколение – без въпроси, в угода на политкоректността. Извинете ме за негативното настроение.

А! И още нещо. През август бяхме в Шотландия на представлението „Тату” – вид конкурс за военни оркестри, провеждан точно до замъка в Единбург. Всичко мина добре. Само с едно „но”.

Имаше такъв епизод.

На стената на замъка бе прожектирана карта на света и организаторите искаха да изкажат благодарност на всички страни победителки във Втората световна война. Добра идея, но... На тази карта нямаше място за Русия... Картата бе разположена така, че мястото за Русия се оказа във въздуха (сякаш няма достатъчно пространство на стената!). Това си е чисто програмиране на съзнанието. Подготовка на обикновените граждани за бъдещето...”

Можем, разбира се, да счетем това писмо за „женски емоции”. Но тези „емоции” съвсем точно се потвърждават от статистиката, отчитаща краен спад на раждаемостта и крайно разпространение на нечувани преди това пороци по цяла Западна Европа. Както писах по-рано в споменатата по-горе статия, всичко това изначално е било планирано от архитектите на Евросъюза, а сега активно се внедрява в живота от ръководните органи на този съюз. И сексуалното разтление, и натрапената на европейците тема за мигрантите, са целенасочени действия на строителите на Новия световен ред. Европейските режими като че провеждат „меко” унищожение на собствените си народи.

Уви, „пациентът” Европа явно е неизлечим. И се намира под пълния контрол на своите убийци, които бавно и издевателски се наслаждават на неговата агония. В такова положение няма защо да се мечтае за „Европа от Атлантика до Урал и Далечния Изток”, а и не е нужно, у нас е друга цивилизация. Смешно е и да се мисли за „въставане на Европейския съюз против властта на САЩ”. Още повече, че дегенератите, намиращи се на властовите позиции в ЕС целенасочено тъпчат своите бели роби с русофобия. ......"
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Либерастия

Мнениеот Aurelia Felix » пет окт 16, 2015 9:02 pm

Не съм съгласна, че Европа днес е "Римската империя в последния й час". По време на варварските нашествия Римската империя геройски се съпротивлява, в един от най-тъмните й часове на историческата сцена излиза великият пълководец Флавий Аеций, сразил хуните на Атила - страшилището на Европа.
Днес Европа не прилича на нищо от историята, а по-скоро напомня оная митологическа сцена с отвличането й от бика. Европа е отвлечена днес не от бика обаче, а от чавката на Толерастията, първа дъщеря на Отстъпничеството от Христа.
Дали няма шанс, дали е безнадеждно, авторката няма как да знае. Първо, Източна Европа е доста различна от Западна. Източноевропейците комунизма ни кали (както се казва, когато губиш, не знаеш какво печелиш) и не сме размекнати мекотели, страхуващи се от сянката си. А и в самата Западна Европа все още има истински мъже, не всички са станали "метросексуални".
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » пет окт 16, 2015 9:28 pm

Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » пет окт 16, 2015 10:45 pm

Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Либерастия

Мнениеот Next » нед ное 15, 2015 9:14 pm

Либеральные ценности против исламского фундаментализма - начало стрельбы (ВИДЕО)

Начало стрельбы в пятницу вечером на концерте в парижском клубе Bataclan, попало на видео. Снятый очевидцем фрагмент концерта, прерывающийся стрельбой, опубликован на сайте LiveLeak.

В момент начала стрельбы со сцены играла композиция Kiss the Devil - "Поцелуйся с дьяволом".

Върни се в “разни”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта