Не знам колко истина има в този документ, но ако е така, значи времето дойде.
http://bultimes.com/konspiratsiyata-sva ... -dokument/
Господи Иисусе Христе, помилуй нас грешните, ни помогни да устоим до край и спаси ни по великата си милост! Амин!
“КОНСПИРАЦИЯТА“, свърши. . .Идва истинско Време Разделно – Шокиращ документ!
Re: “КОНСПИРАЦИЯТА“, свърши. . .Идва истинско Време Разделно – Шокиращ документ!
Не знам дали всичко е вярно, но за 1-2 неща мога да кажа: има такава подготовка.
И то не без подкрепата на соросоидите...
Колкото до официалните църкви.... те ще стават все по-официални и в съгласие с "княза мира сего".
Но това скъпи съфорумци не е от вчера. Аз съм му мислил навремето. Не че нещо, но сега е ваш ред.
И то не без подкрепата на соросоидите...
Колкото до официалните църкви.... те ще стават все по-официални и в съгласие с "княза мира сего".
Но това скъпи съфорумци не е от вчера. Аз съм му мислил навремето. Не че нещо, но сега е ваш ред.
- Aurelia Felix
- Модератор
Re: “КОНСПИРАЦИЯТА“, свърши. . .Идва истинско Време Разделно – Шокиращ документ!
Мисля, че всичко изнесено е вярно или поне по-голямата част. Подготовката за т.н. нов световен ред, описан в Апокалипсиса на св. Йоан, тече отдавна и вече е на финала. Пъзелът се нарежда с пълна сила и наистина, Господ да ни е на помощ!
Това е интересно и вярно, но въпросът е доколко наистина ще започне толкова скоро. Интересно ми е да чуя и мненията на останалите съфорумци? Пламене, ти как мислиш?
Ако някой вижда насреща си звезден меч, не, не се е объркал....
Рядом с космическим «световым мечом» видны другие яркие звезды – это молодые светила, сформировавшиеся примерно в одно и то же место с HH 24 внутри молекулярного облака. Большинство из данных звезд также обладают «световыми мечами». Ученые прозвали данный участок одним из самых «джедайских» уголков Галактики.
Върни се в “нови категории и форуми”