Посланието на митрополит НАУМ

място за коментар върху текстове от портала
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Посланието на митрополит НАУМ

Мнениеот Aurelia Felix » чет сеп 15, 2016 9:48 pm

Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Посланието на митрополит НАУМ

Мнениеот Next » чет сеп 15, 2016 10:08 pm

Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Посланието на митрополит НАУМ

Мнениеот Next » пет сеп 16, 2016 9:19 am

Няма нужда вече от обиколки по бежанските лагери. Всичко е ясно:


Четирима души бяха задържани от сръбските власти, след като се опитаха да преминат в Унгария с огромно количество оръжие, съобщава белградският вестник „Блиц", цитиран от bTV. Поне един от тях е имал фалшиви български лични документи.

Сред арестуваните е 31-годишен сърбин, който миналата година е бил задържан в Швеция и се смята за ключов член на престъпна група, която снабдява „Мюсюлмански братя" с оръжие от бивша Югославия, пише изданието. Другите трима са 35-годишен босненец, 42-годишен иракчанин и 44-годишен сириец.

Последният е имал български лични документи, за които сръбските власти смятат, че са подправени.

В колата им били открити пет пистолет, оптичен мерник, два автомата, карабина и много патрони за тях.
prokimen
Потребител
Мнения: 1671
Регистриран на: пон мар 19, 2007 10:30 am

Re: Посланието на митрополит НАУМ

Мнениеот prokimen » нед сеп 18, 2016 9:03 pm

ПОЗДРАВ ЗА ДЯДО НАУМ

Ето един миг от ежедневието на мирните французи в гр. Кале. Жителите не могат да са в безопасност нито когато пазаруват, нито когато водят децата си на училище, нито в домовете си. Хората не са в безопасност дори в автомобилите си, а за товарните камиони да не говорим. Те са постоянни мишени на мигрантите, които се опитват да влязат в тях, въобразявайки си да минат границата и влязат в Англия.

Защо народът трябва да чете и слуша владишкото послание, след като владиката не си е напрвил труда да отиде сам при мигрантите и да даде личен пример на човешко съчувствие. ако владиката има човещина и няма християнска ревност да благовести Христа.

Възможно ли е дядо Наум да не проумее, че миграцията е нарочно организирана за да ислямизира дехристиянизиращата се Европа?ВИСОКОПРЕОСВЕЩЕНИ ВЛАДИКО,

Ако имахте християнско самосъзнание, да бихте се помолили за нещастните и беззащитни французи. Ако имахте човешка съвест, нямаше да публикувате шизофреничното си послание към българския народ да чака с кръстени ръце участта на френското гостоприемство. Излиза, че нито сте християнин, нито имате елементарна човешка съвест!


Ето и други реалности, които един владика, уважаващ себе си, не би трябвало да пренебрегва или да взема читателите на посланието си за дебили, които не следят новините по света и не си дават трезва сметка за реалността с организираната ислямизация, докато православните владици си чешат брадите и се оглеждат пред огледалото.Конкретният ми въпрос към Високопреосвещения кириарх на Русенска епархия е защо той не прояви апостолска ревност и защитавайки легитимността на апостолското си приемство, сиреч благодатност, да призове синодалните си колеги да организират КАТЕХИЗАЦИЯ за мигрантите или с др. прости думи казано, да им благовестят Христа?

Дядо Наум сътрудничи най-тясно с портала "Двери" и би трябвало платеното от западни организации мисионерско семейство, подвизаващо се в портала да му окаже професионално съдействие ако той имаше желанието да мисионерства и просвети мигрантите със светлината на Евангелието, благодарение на което живее в лукс.

Как да си обясни човек факта, че в Алжир масово приемат християнството, благовестено от ПРОТЕСТАНТСКИ мисионери? Защо агониращото Православие в България не се изяви и като ХРИСТИЯНСКО при този наплив на иноверци?

Ако дядо Наум се почувства християнин и реши да благовести Христа на мигрантите, не рискува нищо.

Алжирците рискуват живота си, както и мисионерите.

Никой не иска от дядо Наум да става мъченик, просто да докаже, че освен платен владика е и ХРИСТИЯНИН.Официална информация по държавния канал на френската телевизия. Има кадър на кръщения. Това предполага и предварителна грамотност + съзнание какво рискуват тези хора, отказали се от исляма. Има и свидетелства как хората (един учител) губят работните си места заради Христа, как са обект на съсъедски агресии, но те остават християни и не си играят с посланията на дядо Наум, за когото християнството е занаят за един луксозен живот.Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Посланието на митрополит НАУМ

Мнениеот Next » нед сеп 18, 2016 10:08 pm


Върни се в “прочетено в православие.бг”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта