Колониални вести...

обсъждане на всякакви въпроси
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Колониални вести...

Мнениеот Next » вт ное 24, 2015 9:02 pm

Колониални вести, за всички, които вярват в словосъчетанието: "демократична общност" и/или се гаргарят с него.Временно изпълняващите длъжности на различни нива, както вежливо нарече Владимир Владимирович хунтата, са довели обстановката до границата, след преминаването на която много неща ще станат непоправими.

Край, това е предела. (днес турците без нужда свалиха стар руски бомбардировач биещ пo ИДИЛ, а украинските блюдолизци нагнетяват ситуацията от ден на ден - бележка: Next)

От тук нататък или ЕС+САЩ+Украйна незабавно приемат руските условия, и веднага започнват да въплъщават в живота инициативите на Министерството на външните работи

или…

- Русия се отказва от всички промишлени поръчки към Украйна. Загубите (преките) на Украйна ще бъдат $15 милиарда долара... ежегодно! И безвъзвратно.

- Русия затваря своите граници за украинските стоки, и за стоките, преминаваши транзитно през Украйна.

- Русия затваря за Украйна газовия кран.

- Русия изисква от Украйна да си покрие дълговете на обща сума (дотук) $16,6 милиарда.

- Русия не гарантира газ за Европа, за най-близката следваща есен/зима преди плащането на недостигащите (откраднати) обеми в ПХГ на Украйна на обща сума от $5 милиарда.

Всъщност, това си е ултиматум.

И ултиматум не само към хунтата и Евросъюза. На останалите (НАТО и САЩ) всичко беше достъпно обяснено преди.

Това е последният шанс да се съхрани възможност да се поправи ситуацията. За съжаление, няма гаранция, че всички го разбират.

Пълният текст тук. Източник, Аудио, Видео, Статията в Офнюз.

Сега, малко обяснения.

Напоследък много често ме обвиняват, че покрай проблемите Русия-Украйна-САЩ-Сирия съм загърбил в обсъждането си вътрешно-българските ни затруднения и несгоди. Звучат даже обвинения за "български родолюбец, а само с Русия се занимава".

Обяснявам за неразбралите: това, което става в Украйна, ни засяга толкова пряко, че няма накъде повече. Защото това изобщо не е регионална грижа. Нито е затруднение само на Украйна-Русия-САЩ. Нещо повече - това не е даже и просто някакво главоболие и на ЕС.

Това, запомнете го добре, е ГЛОБАЛЕН проблем! Това е симптом, ясен сигнал, голяма мигаща червена лампа, която сигнализира, че голямата авария, времето на големите промени идва. Промени, които ще бъдат без каквато и да е упойка за повечето от нас.

Това е въстание на колониите (една от които сме ние) срещу метрополията (САЩ, и васали). Колонията, която въстава след голямото си поражение в края на 80-началото на 90-те години на 20 век, СССР, въстава, а към нея се готвят да се присъединят и други държави с колониален (за САЩ) статут: Китай, и другите страни от БРИКС.

САЩ виждат възраждането на силата на колонията Русия, която се планираше да бъде завършена към 2020 година, и нападнаха Русия преждевременно, през Украйна, през 2013-2014. Нападнаха не, защото си нямат работа, или просто физически не обичат руси хора, или руснаци.

Нападнаха ги, защото и те са в безизходица: поражението на СССР и соц.страните им дадоха 20-25 години отсрочка на падането на долара и глобалното им превъзходство. Ако успеят сега да сразят Украйна и Русия, това ще възпре временно въстанието на останалите колонии, най-вече страните от БРИКС, и ще им даде още 5-10 години отсрочка... може би.

За тях това е битка на живот и смърт. В най-буквалния смисъл на думата. Защото те не могат да спрат своето свръхпотребление, понеже, ако се опитат, ще получат стотици горящи майдани в десетки американски мегаполиси. Те всъщност са 3: Чи-Пит, Сан-Сан, Бос-Ваш (Чикаго-Питсбърг, «Великите езера» Сан Франциско-Сан Диего, заедно с Лос Анжелес, Бостън-Вашингтон, заедно с Ню Йорк по средата), където живее над 50% от населението на САЩ, и е съсредоточена над 70% от индустрията и парите им.

Те имат 18,66 трилиона дълг. При БВП 18,18. Тоест, отдавна дългът е повече от произведеното. И това е само т.н. "национален" дълг, US NATIONAL DEBT. Целият им дълг, US TOTAL DEBT (държава + корпорации + физически лица и институции) е 65,97 трилиона. А наистина пълния дълг, т.н. USUNFUNDEDLIABILITIES 99,83 трилиона! И източникът не е «кремълска пропаганда», а USTreasury, тоест, Съкровищницата на САЩ! Проверете тук

Това е повече от целия БВП на планетата Земя, и повече от всички пари в света. Една глобална война би могла да го "изпише", ако не напълно, то поне в по-голямата му част. Така биха получили поне отсрочка. За по-нататък там никой отдавна не мисли. Мислещите в САЩ умряха, остаряха (и вече не ги слушат), или вече самата им система не ги допуска до върховете за взимане на стратегически решения.

Русия и Путин се намират в аналогично положение: битката е не за пари, власт, влияние, и за ресурси. Битката е на живот и смърт, за физическо оцеляване, отново в най-прекия и буквален смисъл на тази дума. Ако Путин не оцелее, и не победи в борбата за излизане от фалшиво-доларовото менгеме, ще го убият физически, в близките 1-2 години, в самата Русия, кръгове на 5-тата колона на САЩ в Русия. Ако загуби битката, и никой пълноценно, като него не поеме щафетата, планът за "Русский мир" и за т.н. "славянство" (без Полша) е за свеждане до 20% от сегашното население.

Това не е нито шега, нито конспирация: Маргарет Татчър и Мадлин Олбрайт спориха само за едно: да оставят 10-15%, или 20-25% от сегашното население на Русия (СССР). И двете са заявявали официално тези свои цифрови планове. Ясно е, че 80-90% от хората са нарочени "да ги праят да умиргат". Те за тях са като "добрия индианец", който може да е добър само, ако е мъртъв, ако го няма.

И ръководството на Русия това го знаят много добре.

Връщайки се към нашата България днес.

Нашите проблеми не произтичат от политиците като физически лица. Защото 24 години доказаха, че физическата им смяна не променя абсолютно нищо. Защото те са продукт на партиите си и на партийните интереси, и партийната политика, които не съвпадат нито с общодържавните, нито с интересите на Н.В.Българския данъкоплатец.

Смяната на партиите също не решава нищо. Защото за 24 години се извъртя целия политически и идеологически спектър, отново с резултат 0.00 за държавата и данъкоплатците. Или, даже, по-лошо, резултатът беше твърдо и прогресивно отрицателен.

Защото партиите на свой ред са продукт на Системата, която така е настроена, така е установена, че да не стават досадни грешки с народовластие и вишегласие при колонизираните туземци.

Системата не е обсъждана от българските туземци. Не е гласувана. Не е избирана. Всички избори са не мажоритарни. И работят като черна кутия, където виждаш само момента на пускането на гласа си в урната. Какво прави, и какво става в тази черна кутия после вътре, знаят само няколко посветени, зависими и добре платени хора. А системата трябва да е прозрачна като аквариум. Но не е.

Защо?

Защото така е решено.

От кого?

Ами явно е, че не е решено от българите, не е решено и от българската държава. Защото такова обсъждане не е правено, пак напомням.

Значи, е решена от някой друг.

От кого?

Отговорете си на въпроса: QUO BENE? (Кой има полза?)

Кой през октомври 1989 организира патакламата пред "Кристал"? Отговор: посолството на САЩ!

Кой в началото на 90-те казваше: "Дошъл съм да се боря за правата на вашите малцинства"? Уилям Дейл Монтгомъри, посланик на САЩ 1993-96.

Кой инсталира в началото и в средата на 90-те години във всеки един областен град по един т.н. "икономически консултант", а всъщност офицер от ЦРУ, към кмета на всеки областен център? Посолството на САЩ.

Кой танцуваше хоро при унищожаване на ракетите ни край Змейово, старозагорско? Джеймс Пардю, тогава посланик на САЩ.

Какви чуждестранни (противоконституционно) военни бази имаме в България? Американски, на САЩ, не на Русия, и даже не на НАТО.

Кой плаща наем или аренда за ползването им на българска територия? Никой! нещо повече - българското законодателство не важи на тези територии, които са българска теоритория, но под американско командване.

За чии интереси, и в чия полза се бият "нашите" войници зад граница (пак противоконституционно)? Бият се в Афганистан с местните туземци за това, което САЩ продава и консумира (дрога), а в Ирак - за това, което янките наливат в баковете на автомобилите си. Те са бенефициента от съучастническат агресия на "нашите" войничета.

Кой плаща за това? Българският данъкоплатец.

Кой лобираше и настояваше за унищожението на армията ни? Питайте всеки един военен министър от началото на 1990 досега. Ангел Найденов, Николай Ненчев, който си пожелаете. Подсказвам не е нито Русия, нито руснаци.

Кой лобираше за ненадеждните, не тестирани, и отхвърлени поне в 4 страни като ненадеждни реактори Уестингхауз? САЩ посолството, пак Джеймс Уорлик.

Кой подкрепяше смяната на законния главен мюфтияна България Недим Генджев с талибана, но за сметка на това приятел на Турция, и Ердоган Мустафа Алиш Хаджи? Посланикът на САЩ – Джеймс Уорлик.

Кой натресе на България антибългарски, античовешки, извратеняшки, и паразитни НПО като например (анти)Български хелзинкски комитет? САЩ посолството, и САЩ емисари.

Кой изразяваше публично "подкрепа" и "препоръки": кога и как да си изберем за премиер, или по протестите? САЩ посланици, и служители на мисията.

Ние имаме ли визиза САЩ? А САЩ вадят ли си български визи, за да дойдат в България? Това равнопоставност ли е, или отношение на метрополия към колония?

Кой настояваше, и даже написаха писмо (скараха ни се!) на Парламента за разрешаване на продаването на българската земя на чужденци? Американският, израелският, и турският посланик!

Кой застави България да подари на Грузия въоръжениеповече, отколкото остана за нас, непосредствено преди нападението на Цхинвали, през 2008 година?

Кой подкрепи явно, без да се стеснява, Ръкоблудните ранобудни студенти при окупацията на Софийския университет, която трябваше да върне на власт ГЕРБ, с американската марионетка Бойко Методиев Борисов? Джеймс Пардю.

Койзастави българският министър председател Пламен Орешарски буквално след един разговор на живо да бъде забранен Южен поток през България? Американският сенатор Джон Маккейн, заедно с още двама сенатори.

Кой забрани на България да учавства в Южен поток, и да прави бизнес с Русия? Марси Рийс, посланик на САЩ в България. Направи го в специално обръщение, официално, от името на американското посолство, и на държавата САЩ. Тук е на божественния английски, от метрополията: На туземния български, да се сещат колонизираните аборигени, да няма после "ама не разбрах".

Кой от поста си на външен министър (това е държавния секретар в САЩ) нарежда (представен с термина "Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с държавния секретар на САЩ") на премиер-министъра на България (техен назначенец, но тури му пепел)? Джон Кери, разбира се!

ЦРУ: Натиснахме България за руските полети

Чия армия е НАТО? Чия армия става българската "армия", щом "сме" в НАТО? Съдете сами: ето ви фактите: намерете един главнокомандващ на НАТО за ЕВРОПА, който НЕ Е АМЕРИКАНЕЦ!

Върховни главнокомандващи на НАТО за Европа (SACEUR)

1. General of the Army Dwight D. Eisenhower U.S. Army
2. General Matthew Ridgway U.S. Army
3. General Alfred Gruenther U.S. Army
4. General Lauris Norstad U.S. Air Force
5. General Lyman Lemnitzer U.S. Army
6. General Andrew Goodpaster U.S. Army
7. General Alexander M. Haig, Jr. U.S. Army
8. General Bernard W. Rogers U.S. Army
9. General John Galvin U.S. Army
10. General John Shalikashvili U.S. Army
11. General George Joulwan U.S. Army
12. General Wesley Clark U.S. Army
13. General Joseph Ralston U.S. Air Force
14. General James L. Jones U.S. Marine Corps
15. General Bantz J. Craddock U.S. Army
16. Admiral James G. Stavridis U.S. Navy
17. General Philip M. Breedlove U.S. Air Force

Колко не-американци виждате, които са ВЪРХОВНИ ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ на Евро-НАТО?

Правилно... Изводите си ги правете сами.

А сега отворете енциклопедия, или просто се замислете: какво, според вас, е определението за колония?

Каква е съдбата на колонията? Отворете историята, и вижте: какво се случва със страни, които са били колонии на англосаксите, или на Pax Americana?

В Русия тези справки са си ги направили. И не искат да умират. Не искат да са колония.

И са открили нещо много интересно, и важно: единственото, от което метрополията винаги губи, и в крайна сметка води до освобождаване на колонията от тази свръхмогъща метрополия, е народо-освободителното движение.

Именно затова цялата терминология на всички колонизатори специално измисля цял един новговор, за да не позволи по никакъв начин ключовите думи за истината, и ключовите названия на истината да не бъдат наричани никога по никакъв повод, от никого, с истинските им имена. Затова всички СМРАД в колониите са на практика собственост на колонизатора.

Там думите "опълчение" "освобождение", "народо-освободително движение", "колония", "метрополия", "окупатор" няма да видите. Няма да видите да се използват тези думи към представител на Pax Americana. Даже и думата "война" е забранено да се споменава. Нарича се "мироопазваща мисия", "операция по сдържане на нещо си", и прочее лицемерни евфемизми, само и само да не се задействат ключовите думи, които веднага заставят всеки все още нормален човек да се замисли за истината на бедите му за истината на пътя, по който може да спаси доходите, семейството, града, държавата, народа си.

Тези думи са забранени, защото са верни. А истината в тези думи носи огромен заряд: една истинна и правдива дума убива, побеждава 10,20, 100 лъжливи, с които ни заливат СМРАД ежеминутно от зомбивизорите.

Затова и политическите недоразумения, и откровенни мухльовци и национални предатели като Росен Плевнелиев, Бойко Борисов, Пламен Орешарски, Кристиян Вигенин, Владо Зидаров а.к.а. Лютви Местан, а.к.а. Агент Павел, Ангел Найденов, Цветлин Йовчев, Цветан Цветанов, Николай Младенов, Николай Ненчев, Надежда Михайлова, Соломон "майната му на Православието" а.к.а. Паси, и десетките други обитатели на Парлама Ментата през годините са най-обикновенни чантоносци, туземни лакейчета, които решават самостоятелно само 2 неща: кога да ходят до тоалетната, и какво да обличат в къщи, пред телевизора, на дивана.

Така ли е, крайно неуважаеми госпожи-другарки, и другари-господа?

Така ли е, вас питам?

Ако не е така, как е?

На вас говоря, крайно неуважаеми!

А вие, които четете, ако сте съгласни, ако сте го осмислили, не натискайте "Харесвам!"

Натиснете "Сподели"! И го направете много пъти, из всичките достъпни ви групи и страници! Само така може да се получи достатъчно количество осъзнат народ, който да пожелае на дело да не бъде повече умираща колония с избивано, ограбвано, и прокуждано туземно население, а народ, и държава!

Първо е осъзнаването! Направете нещо за него!

Безплатно, лесно, но изключително важно е да започнете поне с това!

Благодаря ви за замислянето!
______
АВТОР: Пламен Пасков
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Колониални вести...

Мнениеот Next » пон ное 30, 2015 12:16 pm

Sic!

P.s.
I.P.
Потребител
Мнения: 39
Регистриран на: чет мар 05, 2015 4:07 pm

Re: Колониални вести...

Мнениеот I.P. » вт дек 01, 2015 1:56 pm

50 години комунизъм по-вредни се оказаха дори от турско робство! Факт, 20-30 години след Освобождението България е на картата сред развитите икономически и индустриални държави.

След юдео-болшевишкия античовешки експеримент България е след Буркина Фасо, а най-лошото е, че е без душа!

Путин проект на юдео-болшевишкия режим е! Светът е в плен на банкерите глобалистчици и те размахват тоягата и моркова в момента, на която и страна да застанеш, все ще си губещ.

ПП. Чета днес из нета":Путин изгони Сорос и Отворено общество от Русия."
О! НИМА??? Чак сега му просветна, така ли?!

А може би съвсем скоро ще спре да се кланя на мумията на" великия" вожд и учител товарищ ленина?
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Колониални вести...

Мнениеот Next » ср дек 02, 2015 10:49 am

Понеже съм бил за малко в "кухнята на изборите", считам написания сценарий по-долу за верен:


Сега малко колониални вести, описани перфектно:

През октомври 2015 г. информирани източници близки до турското правителство съобщиха на Даря Асламова, журналистка от вестник „Комсомольская правда”, че Анкара се готви да свали руски самолет. На 24 ноември информацията се потвърди. На сирийска територия бе свален руски Су-24. През октомври Даря Асламова е трябвало да се срещне с кюрдския адвокат Тахир Елчи от Диарбекир. След договаряне на срещата събитията се развиват мълниеносно. Тахир Елчи е арестуван. По-късно е пуснат на свобода. Тази събота бе убит публично в Диарбекир.

Още преди месец Даря Асламова информира своите читатели, че в Турция започва гражданска война. В кюрдските градове влизат танкове. Установяват се комендантски часове. Изчезват хора. Няколко стотици са убити за последните шест месеца. Журналистите се изпращат в затвора по обвинения за тероризъм.

Турските източници на Даря Асламова са помолили журналистката да предаде в Москва една много важна информация. Турция се готви да нахлуе в Сирия. За да изгради „буферна зона”. Тази дето нашият премиер рекламираше в Брюксел. Предлог: защита на туркмените, които убиха руския летец. И които се оказаха по-късно, турци свързани със „Сивите вълци” или с филиала на Ал-Кайда, т.нар. „Ан-Нусра”. Турските специални служби готвят в Сирия терористични групировки съставени от китайски уйгури. Един от лагерите за обучение на китайски джихадисти е бил открит при освобождаването на сирийския град Ел-Хоул. Това показва, че Анкара играе в схема на глобалния хегемон. Вероятно разчита на негова пряка и явна подкрепа като „стратегически партньор”.

Иракският политолог Рамазан Османов преди свалянето на Су-24 заяви: „От конфиденциални източници в турското правителство стана известно, че с американска помощ Ердоган ще се реши на въоръжена авантюра. Турция ще нахлуе в Сирия”. Преди няколко дни сирийската територия бе обстрелвана с минохвъргачки от турска територия. Все повече факти показват, че Русия и Турция са на път да влязат във въоръжен конфликт. Турция е на път да блокира проливите. Русия задейства прехвърляне на въоръжения в Сирия по „ирански канал”. През иранска територия. Турция изпрати две свои подводници в Средиземно море в опасна близост до ракетния крайцер „Москва”. Съсредоточаването на турски войски и 1000 танка по границата със Сирия създава взривоопасна ситуация. Възможна е внезапна ескалация. След свалянето на руския Су-24, Турция сама се вкара в стратегически капан. Събитията в Сирия тотално провалят десетгодишните усилия на Анкара за възстановяване на бившето влияние на Османската империя в Близкия Изток и Балканите. Не е изключено за пореден път да бъде размразен конфликтът в Нагорни Карабах между арменци и азербайджанци. Едно е почти сигурно. Ако се стигне до въоръжен конфликт между Русия и Турция, то Киев незабавно ще възобнови кървавия хаос в Донбас. Има достатъчно признаци, че се подготвя активизиране на прословутата „антитерористична операция” в посока Донецк и Луганск. Не е изключено и украинско въоръжено нахлуване в Крим. При създалата се обстановка на конфронтация с Москва, Анкара може да разчита на неявната подкрепа на Вашингтон и на полуявната от страна на Саудитска Арабия и Катар. И естествено, на сигурна 100% подкрепа от Киев. ЕС ще продължи със своята несвързана и смешна риторика, която е достойна само за „чиновник с очилца и ръкавелки”. Както по темата за мигрантите и бежанците.

Така и за обстановката в Сирия. Брюксел няма как да си признае, че бе „туширан” публично от Ердоган и сега „ближе” рани. И търси пари за откуп като венециански търговец, който е нападнат от бандити по пътя за Близкия Изток. Анализът на поведението на „големите играчи” в ЕС показва, че всеки се спасява в индивидуален порядък. Англия първа ясно демонстрира, че на „празничната трапеза” всички сме заедно. Но по стълбичката към гилотината вървим абсолютно сами. Що се касае до България, то тя подобно на Ердоган играе вабанк. Правителството на Бойко Борисов през последните месеци напълно отъждестви българските национални интереси с личните планове на Ердоган. Интересите на българския и турския народ са едни и същи. Но те се различават коренно от личните интереси както на Ердоган, така и на Борисов. Да, българи и турци желаят да живеят в мир и приятелство. И затова най-вероятно Борисов и Ердоган ще имат една и съща съдба. В Близкия Изток ще се появи Велик Кюрдистан. И дано ние българите след време не разчитаме пак на някой като Алеко Богориди. Който преди да си легне вечерта да не докладва на Високата порта, че утре е Съединението.
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Колониални вести...

Мнениеот Aurelia Felix » ср дек 02, 2015 4:18 pm

I.P.
Потребител
Мнения: 39
Регистриран на: чет мар 05, 2015 4:07 pm

Re: Колониални вести...

Мнениеот I.P. » ср дек 02, 2015 10:39 pm

А допускате ли умишлено да съм писал така?! За да проведа малък експеримент-в запетайката не се ли взирате, пропускайки смисъла?
Потребителски аватар
Aurelia Felix
Модератор
Мнения: 4097
Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm

Re: Колониални вести...

Мнениеот Aurelia Felix » чет дек 03, 2015 11:24 pm

I.P.
Потребител
Мнения: 39
Регистриран на: чет мар 05, 2015 4:07 pm

Re: Колониални вести...

Мнениеот I.P. » чет дек 10, 2015 9:35 am

Исках да ви кажа, че не е добре да се превъзбуждаме от военна мощ, от слухове за войни и кръвопролития. Справедлива война няма. И от война няма нещо по-зло и лошо на таз земя.

Пропаганда е да се насъскват хората, за да се мразят, а в крайна сметка да се убиват. Историята учи, че винаги невинни жертви стават беззащитните. Войнолюбците, те ще се спасят някак си...

Винаги е по-добре миролюбието, изчакването...А когато вече човек трябва да се защити от агресия и зло-то тогава и Бог ще е на негова страна!
Защото :"Какво ще ми стори човек, щом Бог е с мене."
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Колониални вести...

Мнениеот Next » нед дек 20, 2015 2:11 pm

Тоя сайт (от линка по-долу) може да е всякакъв, но аз лично не съм го хванал в отразяване на нещо, което е нищо. Дано сега да греша!


Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Колониални вести...

Мнениеот Next » вт дек 22, 2015 12:31 pm"Хора, свалянето на „Деконструкция” от ефир, е поредният напън за ликвидиране на изговарянето на истината. Не виждате ли това, не го ли разбирате! Това е протекторат, в който медиите са фиктивни. В който истината е смазана. Колеги, помислете какво означава да има ЗАБРАНЕНИ хора за канене в телевизиите?! Какво означава да ви накарат ДА ПРЕЗАПИШЕТЕ предаването, защото гостът, който сте поканили си е позволил да каже истината или другата гледна точка? Ще спестя конкретните случаи, които знам. Но, колеги! Независимо дали споделяте или не възгледите и мненията, изразявани в „Деконструкция”, помислете за това, че комунизмът не си отиде, за да процъфти ТОТАЛИТАРИЗМЪТ НА НЕВЕЖЕСТВОТО!"
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Колониални вести...

Мнениеот Next » нед дек 27, 2015 12:50 pmАНС погва Лютви Местан за предателство към националните интереси!
За изключения от партията и свален от лидерския пост политик спецполицаите имали сериозни данни за нерегламентирани срещи с турски граждани и за теч на информация.

Очаква се още след празниците Местан да бъде привикан да дава обяснения.

Ще бъдат проверявани всички контакти на Местан, всичките му срещи с турски политици, всичките му разговори с Ердоган ще бъдат разнищени до дупка.

На последното заседание на Консултативния съвет при президента шефовете на разузнаването от контраразузнавнето са изнесли тревожни данни, че Турция се меси във вътрешните работи на България.

Местан реагирал като ужилен и поискал конкретни факти за такава информация, като заявил категорично, обръщайки си както съм към спецслужбите, така и към лидерите на политическите сили, участници в заседанието с думите:

"Турция е наш съюзник, какво имате предвид?"

Явно българските служби имат достатъчно информация за действията на Турция срещу България и за сътрудничеството на български политици в тази посока.

Може да се направи извода, че Доган е получил конкретни факти за действията на Местан "срещу националните интереси", както навремето се случи с Касим Дал, припомни човек от ДПС.

Вероятно ангажиментите, които Местан е поел към Турция, са били и достатъчно добре финансово подплатени, имайки предвид разточителната сватба, която той направи на дъщеря си наскоро, чиито разходи едва ли биха могли да бъдат покрити от една депутатска заплата.

„Местан е проводник на турската политика, това е национално предателство”, каза днес по Би Ти Ви и евродепутатът Ангел Джамбазки.

„Посещението на турския външен министър Чавушоглу е провокация.
Затова настояваме това посещение да бъде отменено.

Искаме отзоваването на турския посланик в София, както на турските консули в Пловдив и в Бургас, който с подкрепата си за Местан се намесиха пряко във вътрешните работи на страната ни.

По време на председателството на Местан ДПС се превърна в проводник на турската политика.

Това е национално предателство.
Политическата ми прогноза е, че разделението на ДПС ще доведе до създаването на нова, радикална, протурска партия, която може в даден момент да стане проводник и на териториални претенции към България под диктата на Анкара.

Те ще поискат анклави, ще поискат турска автономна република в България – първо в

Кърджали, където е силен Местан, сетне може в Бургаско, в Лудогорието, в Родопите – ще поискат нарушаване на границите на България и отнемане на българска територия в полза на

Турция – ще поискат да станат територия на Турция.

Ако не днес, ще го поискат утре, опасността за това е много голяма”, заяви евродепутатът Ангел Джамбазки./bez-cenzura.eu
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Колониални вести...

Мнениеот Next » вт яну 05, 2016 8:15 pm....Председателката на Ромската организация за равноправие на ромите Бени Хайдъ заяви по този повод:

Вие знаете, че макар ромския етнос да е преобладаващ в републиката, ромите все още срещат дискриминация от другите етноси. Нашата идея да вдигнем парите за майчинство е, дефакто, отговор на тази дискриминация и цели да компенсира само малка част от омразата, която останалите народи изпитват към мирното ромско население.

Въпросната сума от 400 лева ще бъде получавана всеки месец в продължение на 3 години. Желанието на РОРР е тази сума да нарасне до 500 лева и 350 лева за останалите етноси. Освен това трябва да бъде увеличена и еднократната помощ при второ и трето раждане. Те трябва да станат по 6 000 лева за второ и 8 000 лева за трето.
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Колониални вести...

Мнениеот Next » вт яну 26, 2016 8:07 pmПотребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Колониални вести...

Мнениеот Next » пон фев 08, 2016 8:40 pm

"82-годишната Баба Севда, с треперещи от старост ръце, пита на гише на банка У.: „Извинявай, леля, ама видях че ми няма един лев в картата, по която си получавам пенсията от 206 лева и 87 ст. Защо сте ми го взели?” А служителката й отговаря: „Как защо, ма бабо? Вече имаш нова функционалност по картата, която включва разплащателна сметка. Така че можеш онлайн да банкираш /тежкарско, нали!/ твоите 206 лв. и 87 ст....”. Баба Севда гледа с неразбиращи и сълзливи очи. И извинително промънква: „...Ама аз не искам такава сметка, бе леля...”.

Кой те пита, бабо Севде, какво искаш! Теб са ти натресли „отгоре” банка У. чрез която, а не чрез пощата, вече ще си получаваш пенсията с дебитна карта. И толкова. Не за да те отърват от дългите опашки, на никой не му пука за баба Севда. А за да ти отмъкнат и последното левче. Така както правят с всички останали милиони дребни като атоми на молекули жертви на порочната, крадливата и алчната/ на първо място в света!/ банкова система в България.
В случая на баба Севда банка У, следвайки челния опит на друга банка Р. прилага прясно измислената форма от ръководните си служители /с месечни заплати от 80 000 до 120 000 лв./. А именно - от всеки клиент с дебитна карта да се изсмуче по още 1 лев по т.нар. ненужна за хората разплащателна сметка...."

Цялото нататък:
Потребителски аватар
Next
Потребител
Мнения: 2967
Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am

Re: Колониални вести...

Мнениеот Next » ср фев 17, 2016 5:24 pm

За тези, които твърдят, че трябва да си 100% български патриот (или пък да гласуваш за Патриотичния фронт):Доволно интересно, особено, ако се чете от край до край. А лошото е, че идат много "интересни" времена...

Върни се в “разни”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта